Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

QUOTE(mila4ka @ 2008 11 27, 09:53)
Ash pvz perku "Sostines" kava smile.gif Reikia tiesiog paimti keleta shaukshteliu kavos, sumaishyti su dusho zhele ir gerai itrinti i kuna smile.gif Virinti kavos nereikia!!!
Nuo tokio skrabo oda tampa shilkine, bei padeda atsikratyti celiulito smile.gif Bandyk ir rashyk kaip sekasi smile.gif

Ačiū 4u.gif bandysiu ax.gif

Ai..o tioks gal kvailas klausimas, bet ar kanalizacijos neužkimš tokie pasikavinimai vonioj g.gif blush2.gif unsure.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pingvinka: 27 lapkričio 2008 - 10:57
QUOTE(pingvinka @ 2008 11 27, 11:56)
Ačiū 4u.gif bandysiu ax.gif

Ai..o tioks gal kvailas klausimas, bet ar kanalizacijos neužkimš tokie pasikavinimai vonioj  g.gif  blush2.gif  unsure.gif  ax.gif

Neturetu smile.gif Bent jau pas mane vonioj jokiu problemu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinka @ 2008 11 27, 11:56)
Ai..o tioks gal kvailas klausimas, bet ar kanalizacijos neužkimš tokie pasikavinimai vonioj  g.gif  blush2.gif  unsure.gif  ax.gif

"Kurmis" ir panašios priemonės gerai tam reikalui 4u.gif
Atsakyti
O kasdien trinant su neplikyta "astria"kava oda perdaug nenusibruzina? juk siaip kuno sveitima daro ne kasdien g.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2008 11 28, 13:28)
O kasdien trinant su neplikyta "astria"kava oda perdaug nenusibruzina? juk siaip kuno sveitima daro ne kasdien  g.gif

aha ir mane domina kiek kartu galima daryt...o nuo striju...tai man akusere sake, kaip buvau nestuke.gif cia jau genai, gali tept netepus kuo nori, jei oda neelastinga sutruksi...gal ir yra tiesos, nes priaugau 25 kg. ir nei vienos strijos.... g.gif
Atsakyti
Aš po nėštumo irgi strijų neįsigijau, o visos atsirado paauglystėje.
Atsakyti
nejaugi, na nejaugi niekas nepades atsikratyti striju? verysad.gif sita tema paskaiciau ir baigiu prarast vilti fear.gif gal vis tik yra kazkokie budai ka? masazai?..
Atsakyti
Kai strijos naujos, tai gali padet kosmetika, masazai, o kai senos - tai visai isnaikint pades chirurgas. As visai nesuku del ju galvos jau virs 20 metu.
Atsakyti
QUOTE(pingvinka @ 2008 11 27, 10:56)

Ai..o tioks gal kvailas klausimas, bet ar kanalizacijos neužkimš tokie pasikavinimai vonioj

jei ir užkimš valikliai viską sutvarko mirksiukas.gif
o rekomenduojama to šveitimo nepadauginti, du kartus į savaitę - daugiau geriau nedaryti - galima per daug nušveisti, mano kūnui pakanka vienos procedūros savaitgalį pasidarau ir liuks, aišku stebūklų nepadaro bet nereikia naiviai tikėti kad tik to užteks darbui su celiulitu, reik visko - subalansuotos mitybos, sporto, masažo ir šveitimo, įviniojimų ir etc... pati turiu didelę problemą ir strijas ir celiulitą - bet kovoti praktika rodo, padeda visų pirma, maistas,sportas, masažai o tik paskui visa kita.

QUOTE(Ruggiagele @ 2008 11 30, 00:10)
nejaugi, na nejaugi niekas nepades atsikratyti striju?  verysad.gif sita tema paskaiciau ir baigiu prarast vilti  fear.gif  gal vis tik yra kazkokie budai ka? masazai?..

strijų neišnaikins tikrai niekas, kai sumažėja svoris sporto dėka, jos yra mažiau matomos - bet yra vis tiek, kremai - nesukurti dar tokie. chirurgas gali padaryti maximaliai gera vaizdą - tik klausimas ar ilgam, jei organizmas linkęs pilnėti - tai bus trumpalaikis efektas, pas man strijos atsirado kai priaugau velniškai daug svorio neštumo metu
Atsakyti
[strijų neišnaikins tikrai niekas, kai sumažėja svoris sporto dėka, jos yra mažiau matomos - bet yra vis tiek, kremai - nesukurti dar tokie. chirurgas gali padaryti maximaliai gera vaizdą - tik klausimas ar ilgam, jei organizmas linkęs pilnėti - tai bus trumpalaikis efektas, pas man strijos atsirado kai priaugau velniškai daug svorio neštumo metu
[/quote]

pas mane strijos atsirado paskutine nestumo savaite. visa nestuma terliojausi spec. kremais, aliejais ir jau dziaugiausi, kad pavyko isvengti to gerio, bet paskutine savaite kaip issivagojo pilvas, sonai tai ciut neapsiasarojau. o po gimdymo dar dasidejo. laaabai dideli pilva turejau. priaugau 13 kg, o praejus dviems savaitems po gimdymo neturejau nei vieno lyshno kilogramo, tik kruva spalvotu striju. o maitinimo pradzioje, krutine tiek pienuko pritvinkdavo, kad ir ta neatsilaike ir visa nusispalvino.
vat ir galvoju, gal kokie masazai galetu pagelbeti, nes kremais nepasitikiu jau.
o kalbant apie paveldimuma... mano mama per du nestumus priaugdavo po 25 kg ir nei vienos strijos ir se tau, kad nori man kaip nepasiseke.
Atsakyti
na aš planuoju dar vieną vaiką pagimdyti o tada jau rimtai bus svarstoma kada apsilankyti pas chirurgą - strijas panaikinti, krūtinę pasitvarkyti - manau tai neišvengiama bus
Atsakyti
QUOTE(Ruggiagele @ 2008 11 30, 11:26)
o kalbant apie paveldimuma... mano mama per du nestumus priaugdavo po 25 kg ir nei vienos strijos ir se tau, kad nori man kaip nepasiseke.

tam tikras savybes paveldejai ir is tecio, nors jis ir negimde
Atsakyti