Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

QUOTE(cindy @ 2008 01 27, 18:51)
Prasau pagalbos smile.gif su vienu draugu esame pazistami daugiau nei menesi, bet realiai dar nesimateme...zadame susitikti, o po savaites jo 22-asis gimtadienis. noreciau pasveinti, bet nezinau ka padovanoti...gal ka patarsite? doh.gif

zinai, man panasiai yra buve, bet buvom tik neseniai pazistami, nu nieko nesugalvojau, tai nupirkau anciukus i vonia, kad kai maudysis mane prisimintu blush2.gif kazkodel taip susviete, iki siol nezinau, ar labai kvailai padariau, ar zmogus suprato juoka. Ka gi rimto nupirksi vos pazistamam zmogui???? doh.gif
Atsakyti
as kaip supratau tai jus internetu bendraujate rolleyes.gif tai gali tarp kitko aplinkui uzklausti kas patinka ir pan.. gal kokia knyga tiktu g.gif arba tiesiog geliu pukste padovanok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Antarė @ 2008 01 28, 15:55)
zinai, man panasiai yra buve, bet buvom tik neseniai pazistami, nu nieko nesugalvojau, tai nupirkau anciukus i vonia, kad kai maudysis mane prisimintu blush2.gif kazkodel taip susviete, iki siol nezinau, ar labai kvailai padariau, ar zmogus suprato juoka. Ka  gi rimto nupirksi vos pazistamam zmogui???? doh.gif

geras biggrin.gif na taip, isrinkti labai sunku tokiu atveju... nors as galvojau gal kokius kvepalus uzsakyti ar pinigine... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pupute @ 2008 01 28, 16:01)
as kaip supratau tai jus internetu bendraujate  rolleyes.gif tai gali tarp kitko aplinkui uzklausti kas patinka ir pan.. gal kokia knyga tiktu  g.gif arba tiesiog geliu pukste padovanok  mirksiukas.gif

na nea, knygu jis skaityti tai nelabai megsta... schmoll.gif o geles, gal ir nieko, nors nezinau, ar grazu vyrui dovanoti geles blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,labai tikiuosi sulaukti atsakymo....
arteja vyro 25 jubiliejus....per 6m jau isdovanota tiek daug dalyku,o taip norisi nustebinti ax.gif ...sunkiau yra tai,kad jo gimtadienis vasario 15 tai man valentinas kaip ir dviguba svente gaunasi-na dovana dazniausei buna viena,bet abiem progo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabaliukas: 29 sausio 2008 - 16:35
QUOTE(Tomukas- @ 2007 05 02, 15:47)
Labaj prasau pagalbos!!! Liko 2 sawaiteles iki mano labaj mylimos paneles 19-ojo gimtadienio..Ir as niekaip nesugalwoju ka galeciau padowanoti sia proga... verysad.gif A kas galetu ka pasiulyti? Jei tajp, please parasykit!!!!

Ranku darbo dovana pati geriausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 31, 20:50)
Ranku darbo dovana pati geriausia ax.gif

arteja geriausios drauges gimtadienis, tai nusprendem, kad padovanosim jai delione su musu, keliu draugiu nuotrauka smile.gif zinom, kad jai labai patinka deliones, tai manom, kad bus dar smagiau bandyt surinkinet pazistamus veidus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki.
Man iki šeštadienio (kovo 8 d.) reikia nupirkti 7 dramblių statulėlės (Vilniuje). Geriausia tai, kad jie būtu ne vienodo dydžio, bet jeigu nėra tai bus gerai ir vienodo. Padėkit. Gal kas matėte kur parduodami. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2008 02 25, 16:06)
arteja geriausios drauges gimtadienis, tai nusprendem, kad padovanosim jai delione su musu, keliu draugiu nuotrauka  smile.gif  zinom, kad jai labai patinka deliones, tai manom, kad bus dar smagiau bandyt surinkinet pazistamus veidus  rolleyes.gif

Labai puiki ideja, turetu but smagu deliot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2008 03 01, 20:03)
Sveiki.
Man iki šeštadienio (kovo 8 d.) reikia nupirkti 7 dramblių statulėlės (Vilniuje). Geriausia tai, kad jie būtu ne vienodo dydžio, bet jeigu nėra tai bus gerai ir vienodo. Padėkit. Gal kas matėte kur parduodami. 4u.gif

P A K A R T O S I U ax.gif
Atsakyti
Bukit geros padekit! 4u.gif Sesei sueina 18 metu, tai labai noreciau kokia staigmena padaryti, bet niekaip nesugalvoju kokia g.gif Jos gimtadienis vidury savaites, o as gyvenu kitam mieste, tai grizciau tik savaitgali ir galeciau ja asmeniskai pasveikint kai bus svenciamas gimtadienis, bet labai noriu kanors orginalaus tikraja jos diena sugalvot, kazka netiketo, kad ir paprasto smile.gif norisi kad atsimintu si savo gimtadieni smile.gif Siaip galvoju gal koki masaza padovanot... Bet noris kazka iskrest TA diena rolleyes.gif Gal turit jus minciu? doh.gif
Atsakyti
Aš savo sesei - studentei nusiunčiau atviruką registruotu laišku (ji mokosi Kaune) tongue.gif
Žinau gi, kad paštininkai ateina koki 6 - 7 h ryto... biggrin.gif
Ant to atviruko po truputi paraše palinkėjimus ir kažką nupiešė visi (aš, 2 vaikai, mano vyras, mūsų tėvai). Išėjo toks labai linksmas atvirukas.

P.S. O man drambliukų kas nors paieškokit... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2008 03 02, 02:09)
Bukit geros padekit! 4u.gif  Sesei sueina 18 metu, tai labai noreciau kokia staigmena padaryti, bet niekaip nesugalvoju kokia g.gif  Jos gimtadienis vidury savaites, o as gyvenu kitam mieste, tai grizciau tik savaitgali ir galeciau ja asmeniskai pasveikint kai bus svenciamas gimtadienis, bet labai noriu kanors orginalaus tikraja jos diena sugalvot, kazka netiketo, kad ir paprasto smile.gif norisi kad atsimintu si savo gimtadieni smile.gif Siaip galvoju gal koki masaza padovanot... Bet noris kazka iskrest TA diena rolleyes.gif  Gal turit jus minciu? doh.gif

Gal užsakyk puokštę su pristatymu į namus? Didelę didelę. O jei dar vaikinukas žavus pristatytų wub.gif wub.gif wub.gif Manau, patiktų jai mirksiukas.gif
Atsakyti