QUOTE(Coochie Coo @ 2008 09 09, 16:32)
Gal įsivaizduojate ką galima padovanoti draugei, kuri žiūri serialus ir išsiskyrė su draugu?

Galvoju apie meilės- erotinius romanus, bet knygą jau buvau dovanojusi, bet ne romaną.
Su tokiais dalykais geriau nejuokaut

Man gauti bibliją būtų didelis įžeidimas ir pasijuokimas

nieko nelaukusi išmesčiau ją į šiukšlių dėžę prie to žmogaus, kuris dovanojo.
O as manau, kad merginai superine dovana yra erotine fotosesija.Tuo labiau kai siuo metu jai labai reikia kad kas nors pasakytu kokia ji yra grazi ir nepaktojama, neziurint i jos formas ir amziu.
Pasidalinsiu savo patirtimi.As kaip ir daugelis is musu visada buvau labai savikritiska sau.Visos nuotraukos man atrode nepakankamai grazios, pati sau maniau kad esu baisiai nefotogeniska ir bet koks fotografavimasis kele nerima.Bet drauges mergvakario proga padovanojo erotine fotosesija.As kaip ir priklauso apie tai nezinojau, ir pamaciusi kad esu fotostudijoje, labai sunerimau.Bet kadangi fotostudija buvo ikurta namuose, labai jauki aplinka ir fotografe labai maloni mergina, viskas praejo labai sauniai.Net pati nustebau, kad man procesas labai patiko.Bet kai gavau fotosesijos medziaga, tai net apstulbau.Kadangi pati esu 33 metu moteris ir dvieju vaiku mama, tai priekaistu sau turiu daug, bet cia rezultatas mane nustebino.Fotografe pataise viska kas buvo nelabai grazu, ir isryskino kas graziausia.Vienu zodziu, dabar visos mano drauges nori fotografuotis.