Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

4u.gif Mergaitės patarkite kur Kaune galima pasidaryti puzzle iš savo nuotraukos. Fotopigiau.lt kabliukas tas, kad pristato suvenyrus tik į namus, atsiimti pačiai kaip ir negalima. Kaina tada šokteli dvigubai...gal patarsite kur kreiptis? ax.gif
Atsakyti
as dariausi fotofabrikas.lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 04 15, 09:58)
as dariausi fotofabrikas.lt  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif kaip tik ten ir užsiregistravau....žiūrėsim, kaip pasiseks.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
man taip reikia idejos dovanai, na mano MB seseriai jubiliejus 30 ir nzn ka padovanoti blush2.gif praeitais metais taip susimoviau kad uch, na ka megsta merginos? aisku pamaniau proceduras masazus, tai paemiau cekiuka uz 200lt SPA centre, o ji nejo, blush2.gif tai taip nemalonu tokia dovana nupirkus buvo verysad.gif
Gal kartais netycia turite kokiu minciu kas galetu tikti, nes savo visus variantus kariu kas nakti ant tvoros schmoll.gif
Padekit mielosios pasidaliniite mintimis kas jums patinka ir tinka tokiom progom ax.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pagalvok kas patiktu jai, kuo ji domisi, ka veikia laisvalaikiu, gal kokia mintis kils. wink.gif
Atsakyti
jop cia vat ir beda kad ji uzdara ir net nzn kuo realiai domisi zinau tik viena pomegi virtuveje sukinetis blush2.gif
o dar ta mano vaikiska svajone padovanoti tai kas tikrai jai patiktu 4u.gif
Atsakyti
As dovanu nuo drauges gavau "Alias" stalo zaidima smile.gif Tikrai labai norejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutylein @ 2009 04 16, 12:13)
jop cia vat ir beda kad ji uzdara ir net nzn kuo realiai domisi zinau tik viena pomegi virtuveje sukinetis  blush2.gif 
o dar ta mano vaikiska svajone padovanoti tai kas tikrai jai patiktu  4u.gif

jei megsta suktis padavovanok knyga "Sokoladas", visi receptai su shokoladu, tikrai stora, grazi ir labai naudinga knyga, o dar jei megsta sukinetis.. thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villga: 16 balandžio 2009 - 13:56
aciux Villga manau pasinaudosiu tavo patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutylein @ 2009 04 16, 20:26)
aciux Villga manau pasinaudosiu tavo patarimu 4u.gif

no problem mirksiukas.gif , ash dovanojau savishkiam, tai dabar dziauguos kai ji daznai panaudojama.. ax.gif
Atsakyti
jei ne jubilieju skoks tai man bent jau yspudingai atrodo tulpiu bent 30 puokste su plausu papuosta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gavau tokia pries 4 metus ir siemet paparsiau kadtokia dovanotu kolegos.. man lbai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(villga @ 2009 04 17, 10:14)
no problem  mirksiukas.gif , ash dovanojau savishkiam, tai dabar dziauguos kai ji daznai panaudojama..  ax.gif

tikiuos kad kol kas nepanaudos blush2.gif dietos laikausi dbr biggrin.gif

QUOTE(pupute @ 2009 04 17, 10:19)
jei ne jubilieju skoks tai man bent jau yspudingai atrodo tulpiu bent 30 puokste su plausu papuosta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif gavau tokia pries 4 metus ir siemet paparsiau kadtokia dovanotu kolegos.. man lbai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

jop didele puokste geliu ispudingai atrodo visada thumbup.gif bet kas tas plausas?
Atsakyti