Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

plaušo pvz. . na, dekoracija.
Atsakyti
Labai grazu - siuvinetas ranksluostis..
http://www.urtesteks...1/DSuGimimo.jpg

ar siuvineta dekoratyvine pagalvele..
http://www.urtesteks...orpagalves7.htm
thumbup.gif
Atsakyti
o ar kas bandė daryti fotokubelį? kaip išėjo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SeYoN @ 2009 04 20, 21:52)
o ar kas bandė daryti fotokubelį? kaip išėjo?  g.gif

As nesu darius, bet toki mano vaikai buvo gave dovanu per kaledas su animaciniai personazais (matyt yra pirkt kazkur paruotuvej). Tai labai smagu palankstyti smile.gif Tik labai greitai jis suplyso ir aisku ne be vaiku pagalbos, nes tie dar mazi ir nelabai suprato kaip kas lankstosi. Per jega bande lenkt ten kur nesilenkia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SeYoN @ 2009 04 20, 20:52)
o ar kas bandė daryti fotokubelį? kaip išėjo?  g.gif

as dariau, likau labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu labai daznai tenka fotografuoti seimas, nestukes, merginas, gavusias dovanu fotosesija!!! 4u.gif
Mano manymu - nuostabi ideja
smile.gif
Atsakyti
O gal zinot kur gamina kazka tokio panasaus na kaip medalionai, ar kazka tokio i ka galima butu ikelti nuotrauka, bet labai mazyte? Mano vyras isreiske nora dovanai - visada noriu tave tureti kiseneje doh.gif Tai mastau koki medeliona, ar dar kazka .... bet niekaip nezinau nei kur nei kaip? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos galvoju su vyrui nupirkti lipduka ant kompiuterio. Pagalvojau kokia nors musu nuotrauka padarysiu. blush2.gif Googlej radau tik skins.lt ir www.kiki.lt. Ar teko kada pirkti? Kaip manot ar is vis poto normaliai atsiklijuoja? g.gif
Atsakyti
kai man drauge atsiunte raktu pakabuka kuriame ideta MUSU nuotrauka, labai nustebino maloniai smile.gif ir netiketa ir praktiska smile.gif
kai po metu susitikome vis dra turejau ta pakabuka, ir ji labai dziaugesi, kad vertinu jos dovanele:)
Atsakyti
QUOTE(Karietukia @ 2009 05 18, 18:40)
Sveikos galvoju su vyrui nupirkti lipduka ant kompiuterio. Pagalvojau kokia nors musu nuotrauka padarysiu.  blush2.gif Googlej radau tik skins.lt ir www.kiki.lt. Ar teko kada pirkti? Kaip manot ar is vis poto normaliai atsiklijuoja?  g.gif

Geriau ant kompo nieko neklijuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Stichija @ 2009 05 18, 12:14)
O gal zinot kur gamina kazka tokio panasaus na kaip medalionai, ar kazka tokio i ka galima butu ikelti nuotrauka, bet labai mazyte? Mano vyras isreiske nora dovanai - visada noriu tave tureti kiseneje  doh.gif  Tai mastau koki medeliona, ar dar kazka .... bet niekaip nezinau nei kur nei kaip?  blush2.gif

Labai seniai tokį daikčiuką pirkome antikvariate. Pamėgink ten paieškoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruzhe: 19 gegužės 2009 - 00:30
QUOTE(Lauruzhe @ 2009 04 30, 21:27)
O aš siūlyčiau padovanoti ekskursiją.
Žinau galima ne tik nupirkti atskirą ekskursiją visai draugų grupei (apie 300 - 400 Lt turėtų kainuoti, pirkau Vaiduokliuose dukrai ir jos klasiokams), o tiesiog kelis bilietus į teminę savaitgalinę ekskursiją, kurią organizuoja Kiveda (cia jei kalbeti apie Vilniu).
Ka manote?

Man labai patinka tokios dovanos, kai ne materialine dovana, o kazkokia ekskursija arba teatras wub.gif
Atsakyti
Geru ir netradiciniu dovanu ideju pasizvalgykit cia www.dovanosvaikams.lt
Atsakyti