QUOTE(Spurguciuke @ 2009 11 12, 14:09)
Labutis visoms

sestadieni mano tetuko gimtadienis, nupirkom jam magnetola i automobili, nes uzkniso vazinet tylumoje ir be radijo net, nes sugedo jam. Tik va iskilo dilema kaip idomiai ja pateikti ir ipakuoti, kad butu idomu juokinga ir neiprasta. Pinigu pateikimo forma yra tikrai placiai aptarta siame forume ir idomiu ideju pateikta, bet va kaip pacia dovana siuo atveju magnetola supakuoti tai neturiu minciu

gal patarimu butu
na vos perskaičius kilo tokia mintis, kad galima būtų pasakyt kad važiuosit staigmenos, užrištom akim įsodint į mašiną ir muzikėlę įjungt pakeliui
o kažkokioj kitoj temoj spėju, skaičiau visai fainą tokią mintį apie žaidimą, kuris kaip ir būtų dovanos paieškos
taip pat kažkas pasakojo (irgi neprisimenu, ar šitoj temoj), kad padovanojo dėžę su balionais, pripildytais helio, tai kai atidarė tą dežę, balionai išskrido (kaip suprantu veiksmas vyko lauke), o tas, kas dovanojo pasakė, kad va ir išleido staigmeną. o pačią tą tikrąją dovaną padovanojo vakaro pabaigoj, kai jau kaltininkas galvojo liksiąs be dovanos

galima būtų ir paprasčiau padovanot ką nors tokio, kad ir tik atviruką, na nusiminimo neparodys, bet vis tik manai tikisi gauti kažką daugiau... o dovana įteikt po to...
na, tikiuos mamytės nesupyks, kad perpasakojau jų idėjas
va, ir dar galima dovana supakuot į dėžę nuo ko nors visiškai jam nereikalingo, kad ir nuo kokių puodų rinkinio ar pan, bet būtinai, kad matytus nuo ko ta dežė. o tada tai tikrai nesitikės, kad viduje magnetola
Papildyta:
QUOTE(ssaira @ 2009 11 12, 10:53)
sunkiausia kaip vyras pasako man reikia praktiskos dovanos, kvepalu nenori, papuosalu nemegsta ir pan, tai isviso nelieka ka dovanoti
mano draugė savo vyrui dovanojo prijuostę su užrašu geriausias indų plovėjas

ir praktiška ir su humoru