Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

O as galiu pasigirt sugalvojus originalia dovana savo vyro sesei ax.gif Jin didele megeja skaityti knygas, tai pas ja tu knygu blink.gif Tai jin kaip biblioteka visiems-daug zmoniu is jos skolinasi. Tai as sugalvojau, kad jai butu pravartu jas susizymeti. Tai suzinojau, kad yra toks daiktas kaip EKSLIBRIS vadinamas. Tai simbolinis knygos savininko ženklas (piešinys, inicialai ar asmenvardis), klijuojamas viršelio vidinėje pusėje. Tai man igyvendinti ideja padejo giminaite menininke, kuri sukure asmenini ekslibri mano vyro sesei. Ir ta ekslibri (stampa) padare tokia ale senovini, medini ir idejom i medine padekupazuota dezute. wub.gif
Dovanos gaveja buvo suzaveta iki asaru wub.gif
Atsakyti
Geriausia dovana yra dovanota nuo sirdies ir tokia dovana, kuri neipareigojau zmogaus smile.gif Zinoma reikia atsizvelgi i jubiliato norus, jeigu jis tokiu turi, ir pasistengti juos patenkinti. Si karta mano sesute norejo gimtadieniui kvepalu, tai padovanojau jai, jos megstamiausius kvepalus Davidoff, beto dar nuolaidele buvo prie ju dar, tai galejau nupirkti ceki i papuosalu parduotuve smile.gif
Atsakyti
man atrodo, kai kitiem padėt sugalvot, tai begales idėjų barstau, o kai pačiai reikia ką sugalvot, tai galvos skausmas doh.gif

tai va, artėja nenumaldomai draugės gimtadienis, norėtusi padovanot kažką ypatingo, o kišenėse vėjai švilpia... tai pirkau medinę dėžutę ir pati dekoravau (įdėčiau foto, bet nemoku blush2.gif ). tik vat truksta minčių, ką galima būtų į vidų įdėt, nes kažkaip tuščios nesinori dovanot. dežutė nedidelė, kubas su 11cm kraštine. gal turit kokių minčių, būčiau be galo dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eg0iste @ 2009 11 09, 22:50)
man atrodo, kai kitiem padėt sugalvot, tai begales idėjų barstau, o kai pačiai reikia ką sugalvot, tai galvos skausmas doh.gif

tai va, artėja nenumaldomai draugės gimtadienis, norėtusi padovanot kažką ypatingo, o kišenėse vėjai švilpia... tai pirkau medinę dėžutę ir pati dekoravau (įdėčiau foto, bet nemoku blush2.gif ). tik vat truksta minčių, ką galima būtų į vidų įdėt, nes kažkaip tuščios nesinori dovanot. dežutė nedidelė, kubas su 11cm kraštine. gal turit kokių minčių, būčiau be galo dėkinga ax.gif

Jei jau nebenori isleist daug pinigeliu dezutes turiniui, tai gali kokia sokoldaine sirdi idet, kaip simboli, kad labai myli savo drauge; gali loterijos bilieta idet, kad krize lengviau iveiktu ji; gali koki papuosaliuka idet, jei ta dezute tam skirta bus; gali kokius idomesnius saldainius is "Saldziu maju" nupirkt ir idet ir sukurt, kokia proga arba apie ka galvojant, jin gali juos valgyt...ir panasus variantai ax.gif Kai tu pazysti savo drauge, tu turetum geriau zinot, kas jai patiktu labiausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monce* @ 2009 11 10, 14:47)
Jei jau nebenori isleist daug pinigeliu dezutes turiniui, tai gali kokia sokoldaine sirdi idet, kaip simboli, kad labai myli savo drauge; gali loterijos bilieta idet, kad krize lengviau iveiktu ji; gali koki papuosaliuka idet, jei ta dezute tam skirta bus; gali kokius idomesnius saldainius is "Saldziu maju" nupirkt ir idet ir sukurt, kokia proga arba apie ka galvojant, jin gali juos valgyt...ir panasus variantai ax.gif Kai tu pazysti savo drauge, tu turetum geriau zinot, kas jai patiktu labiausiai ax.gif

ačiū už idėjas smile.gif drinks_cheers.gif

taip, pažįstu, bet juk kartais lengviau iš kelių įdėjų išsirinkti tokią, kuri tiktų labiausiai (ypač kai pačiai minčių truksta) ax.gif
Atsakyti
sunkiausia kaip vyras pasako man reikia praktiskos dovanos, kvepalu nenori, papuosalu nemegsta ir pan, tai isviso nelieka ka dovanoti doh.gif
Atsakyti
saira-manishkiui tai praktishka skaitosi kas jam reikalinga susyja su jo hobi smile.gif
gal turi koki megiama uzsiemima ir dovanok ko jam tam uzsiemimui reitu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 12 lapkričio 2009 - 10:28
QUOTE(glinglingas @ 2009 11 12, 10:19)
saira-manishkiui tai praktishka skaitosi kas jam reikalinga susyja su jo hobi  smile.gif
gal turi koki megiama uzsiemima ir dovanok ko jam tam uzsiemimui reitu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Jei padovanosi kazka, kas praturtins jo hobi, tai jis bus ;labai patenkintas. O jei jis jau toks praktikas, tai gali ir nupirkt koki jam ruba, sliures ar kojines su uzrasais, kuria savaites diena jas vilket mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif sestadieni mano tetuko gimtadienis, nupirkom jam magnetola i automobili, nes uzkniso vazinet tylumoje ir be radijo net, nes sugedo jam. Tik va iskilo dilema kaip idomiai ja pateikti ir ipakuoti, kad butu idomu juokinga ir neiprasta. Pinigu pateikimo forma yra tikrai placiai aptarta siame forume ir idomiu ideju pateikta, bet va kaip pacia dovana siuo atveju magnetola supakuoti tai neturiu minciu g.gif ax.gif gal patarimu butu mirksiukas.gif
Atsakyti
O man patiko ideja, kai draugui i gimtadieni atnese 1 kg skrudintu migdolu. Aisku, kainele tai hoho, uztat buvo ir skanu ir originalu. Galima juos skoningai supakuoti, prisegti koki sveikinima ir pirmyn.
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 11 12, 14:09)
Labutis visoms smile.gif sestadieni mano tetuko gimtadienis, nupirkom jam magnetola i automobili, nes uzkniso vazinet tylumoje ir be radijo net, nes sugedo jam. Tik va iskilo dilema kaip idomiai ja pateikti ir ipakuoti, kad butu idomu juokinga ir neiprasta. Pinigu pateikimo forma yra tikrai placiai aptarta siame forume ir idomiu ideju pateikta, bet va kaip pacia dovana siuo atveju magnetola supakuoti tai neturiu minciu  g.gif  ax.gif  gal patarimu butu  mirksiukas.gif

na vos perskaičius kilo tokia mintis, kad galima būtų pasakyt kad važiuosit staigmenos, užrištom akim įsodint į mašiną ir muzikėlę įjungt pakeliui g.gif
o kažkokioj kitoj temoj spėju, skaičiau visai fainą tokią mintį apie žaidimą, kuris kaip ir būtų dovanos paieškos
taip pat kažkas pasakojo (irgi neprisimenu, ar šitoj temoj), kad padovanojo dėžę su balionais, pripildytais helio, tai kai atidarė tą dežę, balionai išskrido (kaip suprantu veiksmas vyko lauke), o tas, kas dovanojo pasakė, kad va ir išleido staigmeną. o pačią tą tikrąją dovaną padovanojo vakaro pabaigoj, kai jau kaltininkas galvojo liksiąs be dovanos thumbup.gif galima būtų ir paprasčiau padovanot ką nors tokio, kad ir tik atviruką, na nusiminimo neparodys, bet vis tik manai tikisi gauti kažką daugiau... o dovana įteikt po to...

na, tikiuos mamytės nesupyks, kad perpasakojau jų idėjas blush2.gif

va, ir dar galima dovana supakuot į dėžę nuo ko nors visiškai jam nereikalingo, kad ir nuo kokių puodų rinkinio ar pan, bet būtinai, kad matytus nuo ko ta dežė. o tada tai tikrai nesitikės, kad viduje magnetola ax.gif

Papildyta:
QUOTE(ssaira @ 2009 11 12, 10:53)
sunkiausia kaip vyras pasako man reikia praktiskos dovanos, kvepalu nenori, papuosalu nemegsta ir pan, tai isviso nelieka ka dovanoti doh.gif

mano draugė savo vyrui dovanojo prijuostę su užrašu geriausias indų plovėjas thumbup.gif ir praktiška ir su humoru
Atsakyti
Gal galite padėti sugalvoti, ką galima padovanoti 60-mečio proga vyrui ax.gif
Atsakyti