Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

QUOTE(daw.4423 @ 2009 11 15, 14:32)
Gal galite padėti sugalvoti, ką galima padovanoti 60-mečio proga vyrui ax.gif

bilietus į koncertą ar teatrą
vyno degustaciją
gerą knygą (ar dovanų čekį į knygyną)
kaip jau buvo minėta, ką nors jo hobiui, jei turi
kokią nors kelionę (nebūtinai tolimą), kad pailsėtų nuo kasdienybės
jei iš praktiškų dalykų, tai galima kokį kokybišką chalatą
prenumeratą kokio laikrasčio ar žurnalo
Atsakyti
QUOTE(daw.4423 @ 2009 11 15, 13:32)
Gal galite padėti sugalvoti, ką galima padovanoti 60-mečio proga vyrui ax.gif

AŠ PAPILDYSIU, tik sunkiau pasakyti ką, nes naiški suma,
bet pirmoje vietoje įrašyčiau mėgiamo žurnalo prenumeratą,
naują diržą,
čekį į kokią auto parduotuvę (gal jo automobilio akumuliatorius miršta, gal reikia tepalų ax.gif ),
jei mėgsta dviratį - aksesuarų, yra įv. krepšių, signalų,

O vyras tavo, ar tai tiesiog vyriškis g.gif

Atsakyti
Sveiki,

Zinau,kad magnetafonas i masina jau turetu buti padovanotas, tačiau ateičiai, galiu papasakoti iš savo patirties:
Buvo senelio gimtadienis, mes pasiskolinome mašiną "tipo" mūsų sugedo, dėdė mus paims,kad taksu nevaziuot nes brangu, pasiskolino auto, idejom maga, privaziave paskambinom,paprasem,kad nusileistu ir kai nusileido, paleidom įrašytą kompaktą, laimės buvo daug wink.gifwink.gif.
Atsakyti
Nenaujos, bet gan idomios idejos yra pakabukai, pakabukai is nuotraukos, ar paveiksliuko, kas svarbiausia tai ne seip perkeltas libdukas, o graveriskai atliktas darbas smile.gif Pameginkite pazieti Pakabukas,
mano mama ir zmona buvo suzavetos smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GYZMO: 17 lapkričio 2009 - 08:58
QUOTE(GYZMO @ 2009 11 17, 09:58)
Nenaujos, bet gan idomios idejos yra pakabukai, pakabukai is nuotraukos, ar paveiksliuko, kas svarbiausia tai ne seip perkeltas libdukas, o graveriskai atliktas darbas smile.gif Pameginkite pazieti Pakabukas,
mano mama ir zmona buvo suzavetos smile.gif  thumbup.gif

good.gif good.gif good.gif

labai grazu!!! Puiki dovana, bet kokia proga!!!
man labai patiko!
Atsakyti
Išbandykit dovanoms aksomu aptrauktus puodelius! thumbup.gif Tiems kas megsta praktiskas dovanas - tikrai patiks. Ir gerdamas zmogus arbata is tokio puodelio tikrai jus kas kart atsimins smile.gif
Kai gavau toki dovanu, tai kazkaip nedrasu buvo ir plauti - nusideves ir pan., bet paskui tik atkreipiau demesi, kad galima ji ir indaplovej plauti. Isbandziau. Tiesa. Dabar ne tik seimynai, bet ir visiems draugams juos dovanoju. Mano seimyna turi kiekvienas savo puodeli - skirtingu spalvu ir rastu 4u.gif
Atsakyti
si savaitgali ieskojau kur nusipirkt Kaune geliu ir uzsukau i naujai atidaryta Dainavos turgu,tai ten pirmam geliu skyriui pamaciau,kad butelius puose,man taip graziai papuose sampano buteli,kad net nereikejo tu geliu..visiems jis buvo toks grazus,kad ir liko neisgertas.. biggrin.gif beto ten maciau graziu ranku darbo atviruku.
Atsakyti
QUOTE(mersyte @ 2009 11 17, 11:47)
Išbandykit dovanoms aksomu aptrauktus puodelius!  thumbup.gif Tiems kas megsta praktiskas dovanas - tikrai patiks. Ir gerdamas zmogus arbata is tokio puodelio tikrai jus kas kart atsimins smile.gif
Kai gavau toki dovanu, tai kazkaip nedrasu buvo ir plauti - nusideves ir pan., bet paskui tik atkreipiau demesi, kad galima ji ir indaplovej plauti. Isbandziau. Tiesa. Dabar ne tik seimynai, bet ir visiems draugams juos dovanoju. Mano seimyna turi kiekvienas savo puodeli - skirtingu spalvu ir rastu 4u.gif

o kur tokiu aksominiu puoduku galima isigyti ?
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 11 15, 16:58)
AŠ PAPILDYSIU, tik sunkiau pasakyti ką, nes naiški suma,
bet pirmoje vietoje įrašyčiau mėgiamo žurnalo prenumeratą,
naują diržą,
čekį į kokią auto parduotuvę (gal jo automobilio akumuliatorius miršta, gal reikia tepalų  ax.gif ),
jei mėgsta dviratį - aksesuarų, yra įv. krepšių, signalų,
O vyras tavo, ar tai tiesiog vyriškis  g.gif

Dovana vyro dėdei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 10 30, 11:27)
Dariau tokią dovaną, kai negalėjau skirti daug lėšų tam .
Medžiui reikia apie 20 lt. O jei nori, kad būtų vertingesnė dovana galima nupirkt pvz auskariukus  ar ką kitą ir pakabint ant kaspino smile.gif

Svarbiausia, tai ,kad kiekvienas gali padaryt šią dovaną smile.gif Juk darytos dovanos visda mielesnės.

gal isduosit paslapti kaip toki padaryt? wub.gif nesuprantu kaip laikosi tie saldainiai virsuje doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 05 gruodžio 2009 - 00:16
QUOTE(julija.s @ 2009 11 28, 12:36)
gal isduosit paslapti kaip toki padaryt?  wub.gif  nesuprantu kaip laikosi tie saldainiai virsuje  doh.gif  blush2.gif

Aišku pasidalinsiu kaip padariau smile.gif pati radau internete tik nuotrauką ir pačiaia teko improvizuot :} tai ką,nuėjau į parduotuvę ir ieškojau kažko pigaus ir į ką būtų galima susmeigti dantų krapštukus :}

Visa paslaptis ta,kad nusipirkau dirbtinį obuolį, tokie kur dėl grožio yra ir į jį susmaigsčiau dantų krapštukus,o ant jų -guminukus smile.gif Kotas padarytas iš medinių iešmelių,kurie taip pat lengvai susmigo į obuolį smile.gif
Atsakyti
Labas, Mergaites,

as esu naujoke, todel labai man dar sunku cia gaudytis visur ka ir kur rasyti blush2.gif bet labai noriu pabendrauti group.gif Labai daug graziu ideju dovanoms cia pas jus radau. Arteja gimtadieniai keliu draugu, o ir Kaledos ne uz kalnu thumbup.gif Todel ieskau originaliu ideju. Kai kuriuose forumuose skaiciau, kad Mamytes siulo pasigaminti asmenini fotokuba ******** tongue.gif Gal kuri is cia rasanciu uzsisakinejot, arba planuojat, gal kas is pazistamu gaminosi kubeli. Manau labai idomi ir originali dovana butu. Ka manot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 05 gruodžio 2009 - 00:18