Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2010 02 25, 10:58)
Laukiu patarimo nes vyro 30metis uz menesio norisi padovanoti kazka ypatingo,kad atsimintu ilgai,ka galite patarti?

Jei zmogus nera pernelyg praktiskas, tai galite pagalvoti apie ne visai materialia dovana,ka nors ekstremalaus, pavyzdziui, koki pasivazinejima ar pan. rolleyes.gif
Tokios dovanos dazniausiai labiau isimena nei koks buitinis daiktas. dar aisku priklauso ir nuo sumos, kuria galite skirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spragtuke @ 2010 02 27, 21:42)
Jei zmogus nera pernelyg praktiskas, tai galite pagalvoti apie ne visai materialia dovana,ka nors ekstremalaus, pavyzdziui, koki pasivazinejima ar pan. rolleyes.gif
Tokios dovanos dazniausiai labiau isimena nei koks buitinis daiktas. dar aisku priklauso ir nuo sumos, kuria galite skirti  smile.gif

na zvejoti nemegsta bet issirinkau nematerialu daikta tai pietus klimkyneje.plius dar padovanosiu klasikinio masazo kupona,gal kas zinote gera masazuotoja kaune?
Atsakyti
Prašom užsukti į mūsų naują temą, gal kas tiks ir patiks...
http://www.supermama...?...547667&st=0
Atsakyti
turiu ir aš galvos skausmą doh.gif vaikinui kitą mėnesį sukaks 30m. (bendraujam dar neilgai). Jis pamišęs dėl dviračių sporto, šiaip mėgsta ekstremalias pramogas... vertina rankų darbo dovanas ir yra romantiškas smile.gif
kulinariniais sugebėjimais nustebint negaliu, nes pats kai turi noro pyragus gamina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2010 03 06, 23:27)
turiu ir aš galvos skausmą doh.gif vaikinui kitą mėnesį sukaks 30m. (bendraujam dar neilgai). Jis pamišęs dėl dviračių sporto, šiaip mėgsta ekstremalias pramogas... vertina rankų darbo dovanas ir yra romantiškas  smile.gif
kulinariniais sugebėjimais nustebint negaliu, nes pats kai turi noro pyragus gamina  smile.gif

gali nustebinti ji tada pati savo ranku saldumynu thumbup.gif gal reikia prie dviracio pramogu ko..gertuves, pirstiniu, nzn kaip jis vadinas, mes turim toki maza ekraniuka kuris rodo laika, numinta kelia ir pan...o gal tiesiog i sporto prekiu parduotuve ceki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 03 06, 22:55)
gali nustebinti ji tada pati savo ranku saldumynu  thumbup.gif  gal reikia prie dviracio pramogu ko..gertuves, pirstiniu, nzn kaip jis vadinas, mes turim toki maza ekraniuka kuris rodo laika, numinta kelia ir pan...o gal tiesiog i sporto prekiu parduotuve ceki  g.gif

su saldumynais bijau apsipazorinti blush2.gif dar jis prieš varžybas norėtų numest svorio (pilvukas linkęs augti).
kas dėl dviratinės atributikos tai kaip tik planuoja apsipirkti, pradedant "špilkom" ir t.t. bet ne ką aš nusimanau tuose dalykuose. Žinau, kad Vokietijoj pigiau dairysis, o aprangą su klubo atributika užsisakinės.
Ekraniuką turi kaip ir gertuvę ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2010 03 07, 00:27)
yra romantiškas  smile.gif

Gal tada kažką simboliško? Kažkokį mielą netikėtą dalykėlį, kurio vertė yra "pridėtinė" smile.gif ty tai, kaip tu jį pateiki, ką pasakai jį dovanodama. Juk svarbiausia - geros emocijos !
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2010 03 07, 14:30)
Gal tada kažką simboliško? Kažkokį mielą netikėtą dalykėlį, kurio vertė yra "pridėtinė"  smile.gif  ty tai, kaip tu jį pateiki, ką pasakai jį dovanodama. Juk svarbiausia - geros emocijos !

labiausiai norėčiau romantišką vakarą padovanoti kokioj vyninėj ar restoranėlyje, bet vargu ar gausis, nes gimtadienis jo per Velykas ir tą dieną jis bus su tėvais, o po darbų kitomis dienomis neišeina man, nes darbo valandos neprognozuojamos g.gif

O ką tada simboliško? Jis sentimentalus, saugo mielas smulkmenas skirtingai nei aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2010 03 07, 22:40)
labiausiai norėčiau romantišką vakarą padovanoti kokioj vyninėj ar restoranėlyje, bet vargu ar gausis, nes gimtadienis jo per Velykas ir tą dieną jis bus su tėvais, o po darbų kitomis dienomis neišeina man, nes darbo valandos neprognozuojamos  g.gif

O ką tada simboliško? Jis sentimentalus, saugo mielas smulkmenas skirtingai nei aš  blush2.gif

Gali padaryti kokį nors pakvietimą į vyninę - įteiksi per gimtadienį, o nueisit jau po Velykų, kai galėsit. Bus ir įvykis, ir pats pakvietimas liks atminimui ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2010 03 07, 21:41)
Gali padaryti kokį nors pakvietimą į vyninę - įteiksi per gimtadienį, o nueisit jau po Velykų, kai galėsit. Bus ir įvykis, ir pats pakvietimas liks atminimui ...  g.gif

ačiū už pasiūlymą 4u.gif dabar belieka sužinoti kada jam artimiausios varžybos (laisvas savaitgalis) ir tikėtis, kad bus tokio vyno kurį mėgsta. Hmm... pasukt galvą dėl pakvietimo (gal kur gatavų gražių būna) dar norėtusi torto dviračio formos g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2010 03 07, 23:59)
dar norėtusi torto dviračio formos  g.gif  g.gif

Na, jam juk ne trys metukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2010 03 08, 09:16)
Na, jam juk ne trys metukai  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif

na jis teigia, kad dar yra vaikas biggrin.gif
tiek to, reiks gal torto su jo nuotrauka ax.gif
Atsakyti