QUOTE(dangelite @ 2009 01 12, 22:40)
sveikos,
skaiciau skaiciau as cia tas zinutes, o atsakymo taip ir neradau i savo klausima... Gal kas tiksliau galite ka nors papasakoti apie www.soham.lt ???
norisi kazkaip gyvenima pakeisti, nes ziuriu kad stogas vaziuoja, pikta esu, irzli, uzsiplieskiu del visko... kadangi esu toks zmogus, kad darant kazka "prievaizdo su kuoka" reikia, tai galvoju, kad man butina kazkur kazka veikti... pati namie viena negaliu.... nerandu laiko... vis prioritetai kiti buna... o sporto klube aerobiku negaliu, sirdele neleidzia, gydytoja sake, kad permusimai kazkokie... tai pagalvojau kad joga - kaip tik... ir is namu istruksiu, ir mytyba turetu pasikoreguoti gal koki kg kita ir numesciau ir siaip kazkaip dvasiskai nusiraminti reikia, nes piktas zmogus pasidariau...
tai buciau dekinga uz nuomones del soham.lt
Aš pati pradėjau lankyti pradedančiųjų kursus SOHAM centre. Buvo tik trys užsiėmimai, o aš sužavėta. Ten labai viską paaiškina, parodo kaip reikia
teisingai daryti. Labai faini mokytojai, faina salė, nors ir žmonių nemažai, bet dėmesio kiekvienam užtenka, t.y. mokytojas pataiso jei neteisingai atlieki pratimą. Ten tikrai palieki visus dienos rūpesčius ir išeini pakelėtas, ir gyvenimas atrodo gražesnis. Nors dar ne visus pratimus padarau, bet mokytojai pabrėžė, kad tai ne sportinių rezultatų atėjom siekt, o darom tiek kiek mūsų kūnas, raumenys leidžia. Bet,žinoma, praktikuojant jogą kūnas keisis ir su laiku visus pratimus padarysim. Aš pati paveikta kasdienio gyvenimo pasidariau pikta, irzli dėl kiekvieno menkniekio, bet dabar bandau jau save kontroliuoti savo mintim, teisingu kvėpavimu, kuris irgi labai svarbus jogoje. O taip pat jau pandau kontroliuoti savo mitybą, kurią buvau visai pamiršus ir pykčio valgymai gerokai užsilikę ant mano kūno , kurių dabar bandysiu atsikratyti. Po kiekvienos pamokos geriam arbatą ir bendraujam, klausiam mokytojų kas neaišku. Man ten patinka ir planuoju lankyti toliau.