Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

nežinau ar TAI ČI priskiriama prie jogos, bet visa info va http://www.vsmb.lt/v...&...=&link=link
http://www.vsmb.lt/v...&...0&link=link
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2009 03 23, 11:57)
sakykit, o ten daug zmoniu renkasi? g.gif aciu

Aš rudenį ar jau žiemą buvau Žirmūnų mokykloj, tai žmonių pakankamai, bet vietos irgi labai daug, nes sporto salės mokyklose gi labai didelės smile.gif Šiaip man labai patiko ir net nepastebėjau, kaip tos dvi valandos prabėgo... galvojau, kad 45 min praėjo, bet pasirodo, kad 2 val smile.gif renkasi kiek vyresni žmonės, bet ir jaunų yra smile.gif Siūlau nepabijoti ir nueiti į artimiausią treniruotę. (na aš tai savaitgalį 8-ai sunkiai atsikeliu.. biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistaken: 23 kovo 2009 - 21:02
QUOTE(pingvinka @ 2009 03 23, 16:23)
nežinau ar TAI ČI priskiriama prie jogos

Ne, nepriskiriama, nebent kai kas vadina kinų joga smile.gif Paprastai kai kurie renginiai vyksta kartu - joga, tai či, cigun... Dar šiek tiek - http://taijidraugija.webs.com/
Kažkur yra atskira tema apie tai či, tik aš jos nerandu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 24 kovo 2009 - 09:18
O ką galit rekomenduoi aplink Fabus, Šiaurės miestelį, Šeškinę ar Žirmūnus g.gif:
Atsakyti
pradejau lankyti joga siais metais 4u.gif tokia patenkinta esu. ir atsipalaiduoju ir pasportuoju. ir nelieku taip issunkta po treniruociu, kad nieko daugiau veikti negaleciau... o ir trenere labai puiki pasitaike, neseniai bandeme su ja mandalas piesti o po jas aptarinejom, ir kompanija musu nedidele bet smagi ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepaaa @ 2009 04 07, 09:24)
pradejau lankyti joga siais metais  4u.gif  tokia patenkinta esu. ir atsipalaiduoju ir pasportuoju. ir nelieku taip issunkta po treniruociu, kad nieko daugiau veikti negaleciau... o ir trenere labai puiki pasitaike, neseniai bandeme su ja mandalas piesti o po jas aptarinejom, ir kompanija musu nedidele bet smagi  ax.gif  rolleyes.gif

o kur lankai?kiek moki? bigsmile.gif
Atsakyti
Moku tikrai palyginus nebrangiai 100lt per menesi. o lankau grizlio sporto klube silainiuose ax.gif blush2.gif ir patogu tai kad treniruotes vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais bet kiekviena diena gali pasirinkti viena laika is triju kuris tau patogiausias: 15val 17.30val 18.30val uzsiemimai trunka valanda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepaaa @ 2009 04 08, 17:13)
Moku tikrai palyginus nebrangiai 100lt per menesi. o lankau grizlio sporto klube silainiuose  ax.gif  blush2.gif  ir patogu tai kad treniruotes vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais bet kiekviena diena gali pasirinkti viena laika is triju kuris tau patogiausias: 15val 17.30val 18.30val uzsiemimai trunka valanda  smile.gif

O kokia užsiėmimo eiga, jei į valandą sutelpat? Aš lankau Etiudo darželyje, pas mus užsiėmimai teoriškai 1,5h, praktiškai 2h trunka.
Eiga tokia:
Kvėpavimas
Apšilimas (Saulės pasveikinimas)
Asanos
Kvėpavimo technikos (kapalabhati ir anuloma viloma)
Atsipalaidavimas
mirksiukas.gif
Atsakyti
Vajeee, sunkoka man su tais pavadinimais blush2.gif as nelabai zinau...teoriskai ir pas mus valanda bet praktiskai apie 1.2-1.3val gaunasi.... okai mandalas piesem nepilnos 2val. pagal tavo pateiktus pavadinimus tai galiu pasakyti tiek
eiga:
Atsipalaidavimas-kvepavimas
Saules pasveikinimas
asanos (nes trenere ta zodi daznai kartoja bet nezinau kurioj vietoj tenai jis buna) jei paaiskintumet ka per jas veikiama pasakyciau lotuliukas.gif )
zodziu ivairus tempimai, itupstai, mulabanchos ir kt.)
kvepavimas ir atsipalaidavimas
Atsakyti
Ar labai nusisnekejau, nes man su tais pavadinimasi tikrai kol kas dar sunku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepaaa: 14 balandžio 2009 - 17:52
Liepaa, asanos - tai tam tikros kūno padėtys. Kitaip tariant - fiziniai pratimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepaaa @ 2009 04 10, 20:06)
Vajeee, sunkoka man su tais pavadinimais  blush2.gif  as nelabai zinau...teoriskai ir pas mus valanda bet praktiskai apie 1.2-1.3val gaunasi.... okai mandalas piesem nepilnos 2val. pagal tavo pateiktus pavadinimus tai galiu pasakyti tiek
eiga:
Atsipalaidavimas-kvepavimas
Saules pasveikinimas
asanos (nes trenere ta zodi daznai kartoja bet nezinau kurioj vietoj tenai jis buna) jei paaiskintumet ka per jas veikiama pasakyciau  lotuliukas.gif )
zodziu ivairus tempimai, itupstai, mulabanchos ir kt.)
kvepavimas ir atsipalaidavimas

Tai labai panašu. Ir kaip kvėpavimas sekasi? Man tai būna dienų, kad nieko, pavyksta atsipalaiduot. Bet būna tokių dienų, kad nieko nesigauna doh.gif
Atsakyti