Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

QUOTE(pingvinka @ 2009 08 10, 09:10)
o kokios ten kainos? ir ar iš karto leidžia "joginti" ar reikia dar įvadinį kursą pereiti? ax.gif

Jeigu niekad "nejoginai", tai reikės pradinį kursą baigti, kad išmoktum teisingai asanas daryt wink.gif Jeigu jau esi susidurus su joga, tai manau iškart su pažengusiais galėsi eit wink.gif O kainos, pažengusiems 200 lt dviems mėnesiams abonimentas (10 kartų), o pradinukams nebepamenu kiek mokėjau, bet kainas gali rasti ir jų internetiniam puslapyje wink.gif Nuo rugsėjo truputi kainos gali kilti, bet ne per labiausiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta_B @ 2009 08 11, 07:08)
Jeigu niekad "nejoginai", tai reikės pradinį kursą baigti, kad išmoktum teisingai asanas daryt wink.gif Jeigu jau esi susidurus su joga, tai manau iškart su pažengusiais galėsi eit wink.gif O kainos, pažengusiems 200 lt dviems mėnesiams abonimentas (10 kartų), o pradinukams nebepamenu kiek mokėjau, bet kainas gali rasti ir jų internetiniam puslapyje wink.gif Nuo rugsėjo truputi kainos gali kilti, bet ne per labiausiai wink.gif

dėkui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 08 04, 09:51)
Labas rytas! Noreciau nuo rudens pradeti lankyti joga Vilniuje Respublikineje jogos mokykloje. Gal zinote kokia cia 2 men kaina ir kada tiksliau bus renkamos grupes? Ar yra nuolaida studentams? Gal turite kontaktus i ka kreiptis del praktikavimo sioje mokykloje Vilniuje? smile.gif

As lankau Respublikine Jogos Mokykla Klaipedoje. Labai faina, kad nori prisijungti - tik tada galesi pajusti visus teikiamus privalumus, o ne klausydama kazkieno ispudziu:)

Apsilankyk www.lev.lt ir ten sek naujienas, naujas grupes rinks rudeni. Rugseji gali pasiskambinti Vilniaus organizatorei Ingutei 8-618-78015 arba 8-685-50130 ir dar pasiklausti, bet naujienose tikrai bus paskelbta:) O nuolaida studentams yra, tik dabar nepamenu kiek, nes pati esu moksleive ir gaunu -50%.
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 08 04, 09:51)
Labas rytas! Noreciau nuo rudens pradeti lankyti joga Vilniuje Respublikineje jogos mokykloje. Gal zinote kokia cia 2 men kaina ir kada tiksliau bus renkamos grupes? Ar yra nuolaida studentams? Gal turite kontaktus i ka kreiptis del praktikavimo sioje mokykloje Vilniuje? smile.gif

Aš lankau Respublikinę jogos mokyklą Panevėžyje thumbup.gif Tikrai rudenį bus naujos grupės. Nuolaidos yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzsirasiau ir as. Nekantriai laukiu treniruociu biggrin.gif
Atsakyti
As nuo rugsejo Kaune uzsirasyt planuoju i KAUNO JOGOS STUDIJA.. Gal yra jau lankanciu? smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 08 25, 00:18)
As nuo rugsejo Kaune uzsirasyt planuoju i KAUNO JOGOS STUDIJA.. Gal yra jau lankanciu? smile.gif))))

Tai va as irgi i ta pacia, tik Silainiuose filiale. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

As lankau RJM Klaipedoj, yra dalyku, kurie man labai patinka (puikiai vedamas asanu darymas), bet yra kas visiskai nepatinka.
Tad galvu nueit i ir kt. mokykla paziuret, kad butu ka palyginti. Gal kas lankot Gyvenimo Mena?
Mano vienas draugas is Vilniaus ja lanko ir yra labai patenkintas, gal jus ka zinot?
Atsakyti
Pradėjau nuo rugpjūčio lankyt Kauno Jogos studiją. Einu pas Lili į Dujotiekio g. Įspūdžiai thumbup.gif Kol įsidrąsinau, prisiruošiau, ir nuėjau, užtrukau 1,5 metų blush2.gif Vis atidėdavau, vis rasdavau priežasčių nenueit. O šį kartą neieškojau nei kompanijos, nei laukaiu naujo sezono, paskambinau į studiją ir pasakiau, kad jei man tą pačią dieną neras pas ką nueiti, tai vėl nesportuosiu 100 metų lotuliukas.gif Mergina supratinga pasitaikė, iškart davė Lili ir taip pas ją papuoliau. Mano laimei papuoliau į terapinę grupę, taigi turim ne tiek sportą, kiek gyvenimo filosofiją thumbup.gif Na kokiam dar sporte gausi pamiegoti/pamedituoti??? O kai padarom asanas, tai ir išsijudinu superiniai.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas lanko Schanti centrą Vilniuje? ar verta ten eiti?
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti, kas čia per joga - http://www.holytherapy.com/lt/faq ?
Atsakyti
Ar kas veda čia vaikučius? g.gif

http://www.yoga.lt/new/
Atsakyti