Neteko, bet girdėjau gerų atsiliepimų. Gaila, kad šiemet neteks atostogaut, o tai visai mielai sudalyvaučiau stovykloje.
Gal kas galit nukreipti, kur rasti(gauti) jogos video pamokėles lietuvių kalba

QUOTE(Kimine @ 2009 06 17, 15:32)
Sveika,
Pati joga praktikuoju metus. Ir šiaip nėra patartina pradedančiajam daryti namuose, todėl, kad gali būti traumų dėl nežinojimo ar neteisingai daromų asanų. Geriausia būtų, mano manymu, kad baigtum pradedančiųjų kursą, o paskui jau galėsi ir namuose daryti asanas

O puslapyje neradau kinu. Ir kakziap 2 adresai nurodyti.
Tai kiek kainuoja? ir kur buna uzsiemimai? Kalvariju ar Jasinskio?
Tai kiek kainuoja? ir kur buna uzsiemimai? Kalvariju ar Jasinskio?

Smagu pas Liudmilą trenerę, lankau šeipingo klube, bet kažkaip gal atostogos jai, tai kita trenere veda, būna daugiau pilvo šokio ir kalanetikos nei jogos, bet vis tiek smagu

Sveikos:) jau seniai skaitineju si skyreli apie joga, dar ir pries pradejus ja lankyt(megstu prisiskaityt supermamose merginu/moteru atsiliepimus, patarimus,patirti
). Lankau jau ketvirtas menesis - atrodo tas laikas taip greitai praleke, bet pagaliau atradau tai, kas teikia ne tik nauda mano kunui, bet ir didziuli malonuma. Nors man tik 21, bet esu bandziusi tikrai nemazai sporto rusiu nuo tada, kai supratau, kad reikia rupintis savo kuno isvaizda, o ne kimst nesveika maista ir sedet issidrebus su rinkem ant pilvo
. Per si trumpa laika ne tik sustangrejo visas kunas(o jis buvo gan istizes nuo vaikystes ir paauslystes padariniu
), atsirado grazus matomi raumenukai ant koju, uzpakaliuko, pilvo, ranku, bet svarbiausia kaskart isejus is uzsiemimo jauciuos daug labiau savimi pasitikinti, kupina jega, sypsenos, gera nuotaika . Lankau kasdien (dar kol yra galimybe
, nenuejus nors viena diena pajuntu, kad kazko truksta - atsirado priklausomybe
, gerai kad ji tik i gera. Kiekvienas issilenkimas ten, viskas viskas teikia toki malonuma, kad net sunku apsakyti. Labai dziaugiuos kad patekau i tokia mokykla, kur dirba nuosirdus zmones, ir vien i juos paziurejus matosi, jog tai ne kokie siaip sau - tai atsispindi ir is ju isores, ir is veidu - sypsena ir gerumas. Dar vienas pliusas - visa laika treniruote vyksta uzsimerkus- tai man patinka, nes kiekvienas susitelkia i pati save, o ne taip kaip sporto klube - prakaituoji, skaiciuoji kiek cia kartu liko daryt atsilenkimus, o ziurek i tave kazkas ziuri - sunku atsipalaiduot. Dar vienas pliusas - daug erdves, jokiu smirdanciu smilkalu - esu jautri kvapams, o ypac smilkalams
dar vienas pliusas - viskas daroma nuosekliai, t.y. pratimas su tiksliu kvepavimu ir poto atsipalaidavimas - formuojasi grazios linijos ir raumenukai kai viska darai teisingai. Dar vienas pliusas - nera kisama per prievarta valgyti vegetariskai, ar tiketi ten ta ju religija - visi savarankiskai atsirenka ko kas nori - o svarbiausia jei kas neaisku - visada klausk. Zodziu galeciau vardint ir vardint tuos pliusus, kad tai puikiausias dalykas kuri atradau - tiesiog norejau pasidalint savo dziaugsmu ir ispudziais - gal atsiras kazkas kas jauciasi panasiai, ar nores tai pamegint