Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

to majaliza -

Gaila, kad abejoji, ar galėsi dalyvauti verysad.gif
Aš taip norėjau šį tą sužinoti apie jogą – būtum papasakojus, gal ir kiti mielai pasiklausytų, ne tik aš smile.gif Žinoma, pradirbus bent pusmetį, būtų sudėtinga pasiimti laisvą dieną nors ir atostogų sąskaita, šeštadienis ir sekmadienis daugumai dirbančiųjų – visada užimtos dienos, o tie keli šimtai – didžiulė suma, sunkiai surenkama besidominčiam dirbančiam žmogui per 4 mėnesius, todėl Tave puikiai suprantu.
O gal jau nebenori susitikti? g.gif
Atsakyti
geros pozos, labai aiskiai pavaizduota smile.gif

http://nifty.lt/uzsiimk_joga_namuose
Atsakyti
Klausykit merginos, jei nemokat bendraut, aiškinkitės savo santykius per AZ. Kam tas sarkazmas ir potekstės ?
Atsakyti
keista, bet aš irgi nesuprantu Bezdžionės postų unsure.gif
jei kam įdomu, parašau apie yogą, pilatesą. nesu asė, užsiimu tuo kokius 6-7 metus ir man dar ojojoj , kiek mokytis! smile.gif
Bezdžione, mielai atsakysiu į AŽ (kaip iki šiol tai dariau), jei kas domina 4u.gif ir mielai susitiksiu ir pasidalinsiu tuo ką turiu (ta prasme, turimomis žiniomis bei patirtimi mirksiukas.gif ). Na, nebūtina visokiu niekų čia rašyti, kvailokai atrodo biggrin.gif (jei idomu, yogos mokyme yra keletas dalykų, kas Jums, manau, tikrai praverstų wink.gif )
Deja keli šimtai litų, tikrai man nemaža suma unsure.gif (ir atostogų man niekas neduoda kada panorėjus, deja...). Nesivaikau titulų, pergalių, prizų bei sertifikatų smile.gif Tiesiog gyvenu yoga, kvėpuoju yoga, be yogos neįsivaizduoju savo gyvenimo wub.gif Jei turėsiu pinigelių, su didžiausiu malonumu ateisiu į tuos mokymus 4u.gif

P.S. jeigu kažkam labai sutrukdė ši mano žinutė, atsiprašau (pasistengsiu nerašyti ne į temą ) ir linkiu gražaus bei šilto savaitgalio visiems! mirksiukas.gif

Namaste!

Papildyta:
beje, pasidalinu nuoroda, kurią man atsiuntė Bezdžionė, gal kas norėsit, turėsit tiek pinigėlių ir sudalyvausit mirksiukas.gif

http://www.aeromix.l...ster_class.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo majaliza: 25 rugsėjo 2009 - 10:46
as ir galvoju pabandyti ANANDA, o ten daug labai zmoniu susirenka? neblasko demesio ta mase? beje, kiek laiko vyksta vienas uzsiemimas? dekoju mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sindii @ 2009 09 27, 13:42)
as ir galvoju pabandyti ANANDA, o ten daug labai zmoniu susirenka? neblasko demesio ta mase? beje, kiek laiko vyksta vienas uzsiemimas? dekoju mergaites  4u.gif

Siaip zmoniu tikrai nemazai - matosi is nuotrauku (ju pilna ju tinklapyje). Man asmeniskai ta mase netrukdo ir demesio neblasko. Kaip kitiems - nezinau. Siaip vedinimas geras, garsas geras, matomumas - na, atsistoji ir matai, kaip asana daryti. Daugiau - visas darbas ant kilimelio smile.gif Tai tavo zona ir kaip ir nesvarbu, kas vyksta aplink smile.gif Beje, nuostabiausias dalykas (gaila, kad teks laukti kitos vasaros) - treniruote ant stogo, su vaizdu i Gedimino pili, Katedra... O dar jei oro balionai skraido virs galvu - isvis nerealus jausmas smile.gif Nes sunkiausios asanos darosi lengviau smile.gif
Siaip turejau gana skeptiska nuomone apie joga apskritai ir nuejau ikalbeta draugo pabandyti. Dabar jauciu, kaip laukiu kiekvienos treniruotes, nors kai stoviu kokioj nors sunkioj asanoj pagalvoju "ir ko mane velnias nese... " smile.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsakyma wub.gif O jei as turiu siokiu tokiu sveikatos problemu, ta prasme butina kartu su visa grupe daryti pratimus juos keiciant pagal sudetinguma ar darai tiek, kiek gali? suprantu kad joga ne tik pratimai, bet siuo atveju klausiu is fizines puses smile.gif ir ar yra anandoj meditacijos? ACIUUUUUUU smile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Moteris @ 2009 09 27, 16:38)
Siaip zmoniu tikrai nemazai - matosi is nuotrauku (ju pilna ju tinklapyje). Man asmeniskai ta mase netrukdo ir demesio neblasko. Kaip kitiems - nezinau. Siaip vedinimas geras, garsas geras, matomumas - na, atsistoji ir matai, kaip asana daryti. Daugiau - visas darbas ant kilimelio smile.gif Tai tavo zona ir kaip ir nesvarbu, kas vyksta aplink smile.gif Beje, nuostabiausias dalykas (gaila, kad teks laukti kitos vasaros)  - treniruote ant stogo, su vaizdu i Gedimino pili, Katedra... O dar jei oro balionai skraido virs galvu - isvis nerealus jausmas smile.gif Nes sunkiausios asanos darosi lengviau smile.gif
Siaip turejau gana skeptiska nuomone apie joga apskritai ir nuejau ikalbeta draugo pabandyti. Dabar jauciu, kaip laukiu kiekvienos treniruotes, nors kai stoviu kokioj nors sunkioj asanoj pagalvoju "ir ko mane velnias nese... " smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindii: 27 rugsėjo 2009 - 16:36
QUOTE(sindii @ 2009 09 27, 16:34)
Aciu labai uz atsakyma  wub.gif  O jei as turiu siokiu tokiu sveikatos problemu, ta prasme butina kartu su visa grupe daryti pratimus juos keiciant pagal sudetinguma ar darai tiek, kiek gali? suprantu kad joga ne tik pratimai, bet siuo atveju klausiu is fizines puses smile.gif ir ar yra anandoj meditacijos? ACIUUUUUUU smile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Visada darau TIEK KIEK GALIU as tuo momentu. Reda (mokytoja) visada pabrezia "darykite savo sios dienos maksimuma". I grupes susirenka labai skirtingo lygio zmones, todel kiekviena karta yra parodoma, kiekvienos asanos imanomi variantai (t.y. kaip kas gali siai dienai). Plius - tu gali isbuti asanoje tiek laiko, kiek pavyksta.
Meditacijos kiek zinau, buna sestadieniais - joga nidra. Per paprastus uzsiemimus atskirai meditacijos nebuna. Del sveikatos problemu - manau, reikia pasakyti Redai, tuomet ji pasako, kuriu pratimu geriau nedaryti arba kaip juos daryti.
Atsakyti
super, su nekantrumu lauksiu prasidesianciu uzsiemimu , nes kai jau siek tiek prisilieciau prie jogos, kelio atgal nematau doh.gif dekui ir grazaus rudens mirksiukas.gif

QUOTE(Moteris @ 2009 09 27, 18:18)
Visada darau TIEK KIEK GALIU as tuo momentu. Reda (mokytoja) visada pabrezia "darykite savo sios dienos maksimuma". I grupes susirenka labai skirtingo lygio zmones, todel kiekviena karta yra parodoma, kiekvienos asanos imanomi variantai (t.y. kaip kas gali siai dienai). Plius - tu gali isbuti asanoje tiek laiko, kiek pavyksta.
Meditacijos kiek zinau, buna sestadieniais - joga nidra. Per paprastus uzsiemimus atskirai meditacijos nebuna. Del sveikatos problemu - manau, reikia pasakyti Redai, tuomet ji pasako, kuriu pratimu geriau nedaryti arba kaip juos daryti.

Atsakyti
Sveikos, mielosios. Kaip supratau iš pasisakymų, tai Kaune nedidelis pasirinkimas? Kur vis tik patartumėte eiti, kai labai bijau, esu labai nepasitikinti savimi. Ir svarbiausia - nu košmaras kokia esu nesportiška ir nelanksti blink.gif Man vien pažiūrėjus pozų nuotraukas silpna darosi, man taip toli iki tokio lankstumo, nu kaip iki mėnulio pėščiom...
Bet labai noriu, nes ir dūšioje velniaižin kas dedasi, ir sporto kažkokio reikia...
Lauksiu Jūsų patarimų, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kaune ypatingai didelis ir pavydėtinas pasirinkimas. Būtent Kaune yra Lietuvos jogos asociacija bei Kauno jogos studija - stiprūs jogos centrai, daugelio jogos renginių iniciatoriai ir organizatoriai.
Atsakyti
Na kaune tai tikrai nemazai kur galima lankytis smile.gif Man labiausiai patinka Kauno jogos studija smile.gif
Atsakyti