Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepinimosi įpročiai

Apklausa: Ar kasdien naudojat kvepalus (467 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(degu @ 2007 10 08, 17:29)
Siom dienom ismeginau XX HUGO - kol kas patinka, tai svarstau, gal pirkti  g.gif
Kol kas tai tiek...  ax.gif

siandie akropoly reklamino Hugo XX, gavau meginuka, super kvapas smile.gif gal zinot kokia kainyte? smile.gif
jei vakar nebuciau gavus Maxmaros, turbut siandie pirkciau Hugo XX smile.gif bet gal palauksiu koki menesiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2007 10 20, 16:37)
siandie akropoly reklamino Hugo XX, gavau meginuka, super kvapas smile.gif gal zinot kokia kainyte? smile.gif
jei vakar nebuciau gavus Maxmaros, turbut siandie pirkciau Hugo XX smile.gif bet gal palauksiu koki menesiuka smile.gif

Berods 60ml kainuoja 170lt. O vyriski - 60ml 150lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 10 20, 17:22)
Berods 60ml kainuoja 170lt. O vyriski - 60ml 150lt 4u.gif

dekui uz info rolleyes.gif
ant kaledu reikes pasidovanot sau, jei dar patiks tas kvapas smile.gif
Atsakyti
Keliu tema į viršų 4u.gif

Kadangi "Nekenčiamiausių kvepalų penketuke" buvo paliesta tema apie tai, kad kažkieno kolegė hihihi.gif daug kartų per dieną kvepinasi - kažkam tai normalu (atgaivint kvapą po kelių valandų pvz.), kažkam to nereikia. Taigi noriu jūsų paklaust - ar jums užtenka pasikvepint ryte ir būti visą dieną, ar nešiojates su savim rankinuke kvepalus ir pasipurškiate kartą nuo karto? rolleyes.gif

Man pvz. kažkaip pastaruoju metu, kai pradėjau naudot saldesnius kvepalus, užtenka pasikvepinti ryte, bet taip "negailint" hihihi.gif dienos bėgyje nesikvepinu daugiau, nebent lauktų dar kažkoks svarbus susitikimas ar iš kart po darbo eičiau kažkur vakare.....
Ir, be to, jei tą dieną pasikvėpinau kvepalais iš 100ml buteliuko, tai nesinori jo tampyt su savim rankinuke biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 14, 22:36)
Keliu tema į viršų  4u.gif

Kadangi "Nekenčiamiausių kvepalų penketuke" buvo paliesta tema apie tai, kad kažkieno kolegė hihihi.gif  daug kartų per dieną kvepinasi  - kažkam tai normalu (atgaivint kvapą po kelių valandų pvz.), kažkam to nereikia. Taigi noriu jūsų paklaust  - ar jums užtenka pasikvepint ryte ir būti visą dieną, ar nešiojates su savim rankinuke kvepalus ir pasipurškiate kartą nuo karto?  rolleyes.gif

Man pvz. kažkaip pastaruoju metu, kai pradėjau naudot saldesnius kvepalus, užtenka pasikvepinti ryte, bet taip "negailint"  hihihi.gif dienos bėgyje nesikvepinu daugiau, nebent lauktų dar kažkoks svarbus susitikimas ar iš kart po darbo eičiau kažkur vakare.....
Ir, be to, jei tą dieną pasikvėpinau kvepalais iš 100ml buteliuko, tai nesinori jo tampyt su savim rankinuke  biggrin.gif

Visiškai taip pat elgiuosi - vasarą daugiau purškiuosi, darbe po kokį kartą du, o žieminius kvepalus - sunkesnius net nepurškiu darbe, dažniausiai tik iš ryto. Aišku, pasitaiko išimčių. Užtai mano buteliukai lėtai tuštėja, išskyrus vasarinius kvapu. Nepatinka man persikvėpinę žmonės, nors kvapus mėgstu, bet jie neturi užimt aplinkiniams kvapo. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 10 14, 17:52)
Ir kvepalų gaila daryt debesėlį - juk didžioji jų dalis tada išsisklaido ore...
O aš dažnai darau debesėlį kvepalų smile.gif porą trejetą kartų purkšteliu tiek kaklu ir po to įlendu į debesėlį bigsmile.gif man kažkaip atrodo, kad taip jie geriau ir tolygiau pasiskirsto, plaukai pakvimpa ax.gif
Atsakyti
Aš ne kasdien kvėpinuosi, nes dažnai užmirštu doh.gif Arba nesikvėpinu, kai žinau, kad eisiu į soliariumą cool.gif Kvepalų rankinuke nesinešioju, nes sunku hihihi.gif Be to, aš jautri kvapams, jei daug purkščiau, turbūt pykintų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 14 gruodžio 2007 - 23:19
QUOTE(Supergirl @ 2007 12 15, 00:09)
O aš dažnai darau debesėlį kvepalų smile.gif porą trejetą kartų purkšteliu tiek kaklu ir po to įlendu į debesėlį  bigsmile.gif  man kažkaip atrodo, kad taip jie geriau ir tolygiau pasiskirsto, plaukai pakvimpa  ax.gif

tai jau gali nedaryt:) kažkur buvo parašyta, kad tai tik mitas dėl to šleifo ir pan ir kad tai kvepalų švaistymas. atseit, efektyviausia yra purkšti paprastai
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 15, 02:51)
tai jau gali nedaryt:) kažkur buvo parašyta, kad tai tik mitas dėl to šleifo ir pan ir kad tai kvepalų švaistymas. atseit, efektyviausia yra purkšti paprastai

O as nemanau kad mitas,man irgi patinka debeselis,Lietuvaites daznai persikvepina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 15, 14:10)
O as nemanau kad mitas,man irgi patinka debeselis,Lietuvaites daznai persikvepina rolleyes.gif

tai kad po to debeselio isvis nekas ten ir jauciasi hihihi.gif
man tai kvepalu gadinimas, jei atvirai blush2.gif kam dali kvepalu i ora isleist rolleyes.gif
ir nepasakyciau, kad butent lietuvaites persikvepina schmoll.gif

as pati kvepinuos kaskart iseidama is namu. jei einu ryte, griztu, ir po piet vel einu - tai kas kart pries isedama ir purkstelsiu kazkiek rolleyes.gif stengiuos nepadaugint hihihi.gif
jei einu ryte, ir zinau, kad grisiu velai, tai daznai i rankinuka isimetu buteliuka, bet kadangi as kibiriuku megeja, tai sunkoka man juos rankinuke nesiotis doh.gif
siaip jei netycia pamirstu pasikvepint, tai jauciuos kaip nuoga unsure.gif kazko truksta unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 15, 15:45)
tai kad po to debeselio isvis nekas ten ir jauciasi hihihi.gif

]

Taip yra todel kad mes prie savo kvepalu priprantame ir ju nejauciam,o aplinkiniai dar ir kaip jaucia.Butent debeselis apgaubia mus subtiliu aromatu o ne 2-3 papurskimai ant kaklo rolleyes.gif

Be kvepalu ir as kaip nuoga.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 15, 15:01)
]

Taip yra todel kad mes prie savo kvepalu priprantame ir ju nejauciam,o aplinkiniai dar ir kaip jaucia.Butent debeselis apgaubia mus subtiliu aromatu o ne 2-3 papurskimai ant kaklo rolleyes.gif

Be kvepalu ir as kaip nuoga.

tai kad debeselis ar ne debeselis, as vistiek savo kvepalu dazniausiai nejauciu hihihi.gif rolleyes.gif

o debeselio minusas, bent jau man, kad kvepalai patenka ant plauku unsure.gif cia man toks nelabai geras dalykas unsure.gif

Atsakyti