As tikra kvepalu maniake,kvepinciausi ir kvepinciausi,nes niekada savu kvepalu nejauciu,tik kartais drauges paburba,kad jau virsiju riba,tai stengiuosi nepadauginti

Keliu užmirštą temelę apie kvepalus į viršų
Mane taip pat visada kankina abejonės - kada ir kokiais kvepalais kvepintis
Suvokiu, kad dieniniai yra lengvsni, o vakariniai - sunkesni. Bet man tie "vakariniai" asocijuojasi su vakarėliais, baliais, puotomis ir t.t. Retai vaikštau į tokius pobūvius
, dažniau - tiesiog pvz. po darbo su draugais kažkur pasėdėt, tai nemanau, kad tokiam "pasisėdėjimui" reikia būtinai lėkt namo praustis ir iš naujo kvepintis jau tais "vakariniais". Tiesiog gal pasipurškiu dar kartą tais pačiais, kur kvepėjau visą dieną, kad kvapas būtų kiek intensyvesnis...
Tai va, dėl to, kartais mane sąžinė užgraužia, kad galbūt nepaisydama kvepinimosi etikos jau nuo ryto kvepiu pvz. Organza Indecence ar Dior Hypnotic Poison (kuriuos laikau "vakariniais" pagal aprašymus) ir tuo "kankinu" aplinkinius
Jei jau skirstau kažkaip savo turimus kvepalus, tai dažniausiai pagal aprangą... jei apsirengiu "rimčiau", "solidžiau", tada galiu ramiai sau leisti pasikvepint sunkesniais, bet jei pvz. užsidėčiau kokius treningus (kurių šiaip neturiu ir neįsivaizduoju, kaip su jais atrodyčiau
) nemanau, kad tiktų Organza ar Kenzo Jungle
Ir dar galbūt šiek tiek (bet tai tikrai nėra taisyklė) skirstau pagal šaltąjį ir šiltąjį sezoną - kai sunkūs kvepalai gali "uždusinti" vasarą... o vat, kodėl nepatartina žiemą lengvais kvepintis iki šiol nesuprantu
kadangi pati nemėgstu lengvų, vandeninių kvapų, tai ir nežinau, kaip būna jei tokiais pasipurški žiemą
bet vis tiek man labai įdomu
Gal kas plačiau paaiškins?

Mane taip pat visada kankina abejonės - kada ir kokiais kvepalais kvepintis

Tai va, dėl to, kartais mane sąžinė užgraužia, kad galbūt nepaisydama kvepinimosi etikos jau nuo ryto kvepiu pvz. Organza Indecence ar Dior Hypnotic Poison (kuriuos laikau "vakariniais" pagal aprašymus) ir tuo "kankinu" aplinkinius

Jei jau skirstau kažkaip savo turimus kvepalus, tai dažniausiai pagal aprangą... jei apsirengiu "rimčiau", "solidžiau", tada galiu ramiai sau leisti pasikvepint sunkesniais, bet jei pvz. užsidėčiau kokius treningus (kurių šiaip neturiu ir neįsivaizduoju, kaip su jais atrodyčiau

Ir dar galbūt šiek tiek (bet tai tikrai nėra taisyklė) skirstau pagal šaltąjį ir šiltąjį sezoną - kai sunkūs kvepalai gali "uždusinti" vasarą... o vat, kodėl nepatartina žiemą lengvais kvepintis iki šiol nesuprantu

Kazkaip man iseina skirstyti kvepalus. Pvz. diena i darba eidama kvepinuosi Guerlain eliziejaus laukais (parasiau lietuviska versija, nes bijau suklysti
), Elizabeth Arden "Green tea" dabar dar kvepinsiuosi Chanel Madmoisele.
I susitikima su klientais ar siaip koki rimtesni susirinkima (kuomet vilkiu labai oficialiai) Lolita Lempicka "Lolita", Elizabeth Arden 5th Avenue, K. Langerfeld "Sun, moon and stars"

I susitikima su klientais ar siaip koki rimtesni susirinkima (kuomet vilkiu labai oficialiai) Lolita Lempicka "Lolita", Elizabeth Arden 5th Avenue, K. Langerfeld "Sun, moon and stars"
QUOTE(Buse @ 2007 10 05, 15:44)
Kazkaip man iseina skirstyti kvepalus. Pvz. diena i darba eidama kvepinuosi Guerlain eliziejaus laukais (parasiau lietuviska versija, nes bijau suklysti
), Elizabeth Arden "Green tea" dabar dar kvepinsiuosi Chanel Madmoisele.

trejais kvepalais per dieną?

Sunkiausia pasirinkti kvepalus, kai einu i zmones-
kad neisgasdinti ju
kvepiu pagal nuotaiką ir visai nesvarbu su kuo būsiu ar susitiksiu

QUOTE(Vitulka @ 2007 10 05, 17:30)

As irgi neskirstau i dieninius ir vakarinius

QUOTE(Vitulka @ 2007 10 05, 16:30)
ir nesuprantu, kaip galim išgąsdint kitus, kvepalais
man mažiausiai rūpi aplinkinių nuomonė, kalbant apie kvepalus 

Iš esmės sutinku... Bet visgi - ir mandagumo reikia paisyt. Kai žinau, kad reikės posėdžiaut rimtoj kompanijoj porą valandų, renkuos lengvesnius, paprastesnius kvepalus ir labai saikingai. Gal tam, kas šalia manęs sėdės, Dune varo galvos skausmą, o Mitsouko - asociacijas su Vienos balium... Tai jau geriau koks E. Arden Green Tea... (kurio neturiu

O šiaip tai irgi kvepinuos pati sau - tuo, ko noriu. Nors ir į pelkę visai dienai eidama galiu pasikvėpint Samsara, kai norisi...
QUOTE(biologė @ 2007 10 07, 19:46)
Iš esmės sutinku... Bet visgi - ir mandagumo reikia paisyt. Kai žinau, kad reikės posėdžiaut rimtoj kompanijoj porą valandų, renkuos lengvesnius, paprastesnius kvepalus ir labai saikingai. Gal tam, kas šalia manęs sėdės, Dune varo galvos skausmą, o Mitsouko - asociacijas su Vienos balium... Tai jau geriau koks E. Arden Green Tea... (kurio neturiu
)
O šiaip tai irgi kvepinuos pati sau - tuo, ko noriu. Nors ir į pelkę visai dienai eidama galiu pasikvėpint Samsara, kai norisi...

gal ne visus, juk eidama posėdžiaut ar susitikt su kažkuom, negali žinot, kokia bus aplinkinių reakcija

QUOTE(Vitulka @ 2007 10 08, 00:31)
gal ne visus, juk eidama posėdžiaut ar susitikt su kažkuom, negali žinot, kokia bus aplinkinių reakcija
vienus Dune gal galvos skausmą varom, o kitam bais patiktų 

Tai aišku, kad taip. Bet vistiek oficialiom progom vengiu stiprių kvepalų, ypač tokių, apie kuriuos sakoma "arba myli, arba neapkenčia", o kokie lengvi gaivūs ar gėliniai paprastai niekam labai neužkliūva. Bet taip retai būna, o šiaip kvepinuos kuo noriu ir man dzin, patiks ar nepatiks kam nors eilėj prie kasos ar kokiam valdininkui, pas kurį trumpam įbėgu kokiu reikalu...
Laabai megstu kvepintis kasdiena, kvepalu i vakarinius ir dieninius neskirstau, o kvepinuos pagal tos dienos nuotaika ar ora....
Va pvz. siandien norejosi kazko saldaus,tai pasikvepinau Nina Ricci obuoliuku.... nerealiai jie saldus man
Kai buna siltos dienos, dazniausiai norisi kazko gaivaus, arba vaisinio...
pvz. Light blue, ar Bright Crystal....
Bet kartais iskyla dilema kuriais kvepintis, nes pasiziuri, o kvepalu buteliuku ne taip ir mazai....

QUOTE(Glamorous @ 2007 10 08, 14:11)
Laabai megstu kvepintis kasdiena, kvepalu i vakarinius ir dieninius neskirstau, o kvepinuos pagal tos dienos nuotaika ar ora....
Va pvz. siandien norejosi kazko saldaus,tai pasikvepinau Nina Ricci obuoliuku.... nerealiai jie saldus man
Kai buna siltos dienos, dazniausiai norisi kazko gaivaus, arba vaisinio...
pvz. Light blue, ar Bright Crystal....
Bet kartais iskyla dilema kuriais kvepintis, nes pasiziuri, o kvepalu buteliuku ne taip ir mazai.... 

Glamorous, ar gali parasyti kokius turi kvepaliukus, ir kurie tau labiau patinka?