Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepinimosi įpročiai

Apklausa: Ar kasdien naudojat kvepalus (467 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
visada kvepinuos ryte išeidama iš namų. Kadangi turiu ne vienus kvepalus, pasirenku net nežinau pagal ką, vat būna atsikeli, ir nebesinori to kvapo, nors kurį laiką jis puikiai tiko. Neturiu labai brangių kvepalų, ir neturiu tokių spec. dienai, spec. vakarui ir tt. O deziką pažastim ir taip visada naudoju tongue.gif .
O kvepalais pasipurškiu 2x - į vieną kaklo pusę maždaug šalia ausies ir į kitą, tada perbraukiu riešais, paskui jais šiek tiek į plaukus ir šiek tiek per drabužius ax.gif .
Atsakyti
Turiu dvejus kvepalus, bet kvepinuosi tik vienais. Jau metai, o antri taip ir stovi, kelis kart purkštelta, nors kvapas ir patinka. Dabar savuosius jau beveik baigiau, tai vakar pasipurškiau kitais. Vakare vyras užuodė, sako kuo čia pasikvėpinus ax.gif Klausiu: ar skanu, sakau gi žinai, jog dvejus turiu. Atsakymas man labai patiko tongue.gif Sako kvepi, skaniai, bet NE SAVIMI ax.gif biggrin.gif

Kvepinuosi purkšteldama į abu paausius, dar su riešu perbraukiu, kad įsitrintų ir tuo pačiu riešas pasikvėpina rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juva: 15 birželio 2005 - 08:13
O aš kai pasibaigia, niekada neperku tų pačių kvepalų ax.gif Nesvarbu, kad kvapas patiko, vistiek norisi kažko naujo rolleyes.gif Vyras naujovėms taip pat neprieštarauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 15, 09:17)
O aš kai pasibaigia, niekada neperku tų pačių kvepalų  ax.gif Nesvarbu, kad kvapas patiko, vistiek norisi kažko naujo  rolleyes.gif Vyras naujovėms taip pat neprieštarauja  smile.gif

mano variantas thumbup.gif Tas pats ir su kita kosmetika, ne tik kvepalais smile.gif
Atsakyti
>>O aš kai pasibaigia, niekada neperku tų pačių kvepalų Nesvarbu, kad kvapas patiko, vistiek norisi kažko naujo >>

O as atvirksciai - jei jau pavyksta atrasti savo kvapa, tai galiu ta pati pora metu pirkti smile.gif Ziuriu, kad ir su kosmetika tas pats prasideda - kai surandu idealiai man tinkanti varianta, tai ir perku, perku... Va, pvz. jau dvejus metus naudoju tik Max Factor nagu laka Nailfinity, na, buna, kad nusiperku kitu pabandymui, bet taip ir guli... O as vel einu pirkti Max Factor biggrin.gif
Keiciu tik kremus ir sampunus....
Atsakyti
kvepinuos kasdien, purškios ir ant kaklo, plaukų, riešų ir ant drabužių kartais...o kvepalus renkuos pagal nuotaiką, aprangą..
Atsakyti
Kalbant apie kvepalus, tai mano vaikutis, kuris eina į lopšelį, pastoviai atsiduoda auklėtojos kvepalais smile.gif Nu nežinau kiek ir kur ji ten prisikvėpinusi, bet maniškis visada kvepia iš tolo, kaip pats būtų pakvėpintas. O dar toks saldus kvapelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 06 15, 11:46)
kvepinuos kasdien, purškios ir ant kaklo, plaukų, riešų ir ant drabužių kartais...o kvepalus renkuos pagal nuotaiką, aprangą..

tai kiek čia purkštelėjimų išeina? Na jei kaip parašei, kad ant kaklo, plaukų, riešų...
Kokie 5 blink.gif ?
Atsakyti
Aš tai tikrai 5 purkštelėjimus padarau: po 1 ant smilkinių abiejose pusėse, tas pats užausiuos ir 1 – ant kairio riešo (dešinys visada laisvas, kad bet kada galėčiau išbandyti naujus kvapus). Bet mano, nors EDP, nestiprūs ir neilgai laikantys.
Dabar kaip tik man toks laikas, kai intensyviai ieškausi naujo kvapo, beveik kasdien užeinu į Sarmą ar Kristianą, ar dar kur pasipurkšti. Tai noriu atkreipti dėmesį tų, kurios purkšteli ant drabužių: jei matytumėt, kaip atrodo tie popieriukai išdžiūvus užpurkštiems kvepaliukams... pageltonuoja, paruduoja... Geriau ant drabužių nepurkšti.
Atsakyti
Pirkau Sarmoj kvepalus ir gavau kvėpinimosi instrukciją, tai pagal ją kvėpint reikia visa pulsuojančias vietas - plaukus (kas ten pulsuoja? smile.gif ), kaklą prie ausų, iškirptę, rankas per sulenkimus, taip pat ir kojas ir dar berods pilvą doh.gif Žodžiu, trečdalį buteliuko... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo figa: 16 birželio 2005 - 09:43
Esu kvepalų manjake blush2.gif , turiu jų gal 7 rūšies ir kvepinuosi kasdien pagal nuotaika. Visada turiu kvepalų bonkutė rankinuke, nepriklausomai nuo jo dydžio ir kvepinuosi kai reikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(figa @ 2005 06 16, 10:42)
Pirkau Sarmoj kvepalus ir gavau kvėpinimosi instrukciją, tai pagal ją kvėpint reikia visa pulsuojančias vietas - plaukus (kas ten pulsuoja? smile.gif ), kaklą prie ausų, iškirptę, rankas per sulenkimus, taip pat ir kojas ir dar berods pilvą  doh.gif Žodžiu, trečdalį buteliuko... smile.gif

Čia super reklama thumbup.gif
Kuo daugiau prisipurkši- tuo dažniau pirksi biggrin.gif

O gal čia pasirinktinai? g.gif nuo tokio stipraus kvapo visi žmonės per kelis metrus išsibėgiotų doh.gif
Atsakyti