Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų virvučių menas

tikrai grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labukas visoms,
kažkaip netyčia užsukau į šią temelę ir.... bigsmile.gif likau sužavėta...darbeliais ir tokia įdomia nėrimo technika....Įdomiausia tai,kad aš turėjau tokią lėlę, lotuliukas.gif bet nežinojau ką su ja daro doh.gif .Ir tik jūsų pagalba tai išsiaiškinau thumbup.gif Ačiū ačiū visoms už nuorodėles ir paaiškinimus kaip reikia nerti. Jaučiu, kad ,,susirgau'' virvelių nerimo liga lotuliukas.gif Bandysiu ką nors narpliot ir aš rolleyes.gif
Atsakyti
laukiam laukiam darbeliu smile.gif
Atsakyti
Radau šaliką iš virvučių:
user posted image
Atsakyti
koks grozis blink.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tik kai pagalvoji, kiek virvučių reikėtų prinerti doh.gif
Šiaip aš sumąsčiau, kad čia labai patogus daiktas rankinėje nešiotis - nueini į kokią valstybinę įstaigą popierių tvarkyt, o ten reikia laukt kelias valandas. Išsitrauki sau ir narplioji. Kol kokią vaiko pašalpą susitvarkytum ir išeitų šalikas.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 18, 10:26)
Tik kai pagalvoji, kiek virvučių reikėtų prinerti doh.gif
Šiaip aš sumąsčiau, kad čia labai patogus daiktas rankinėje nešiotis - nueini į kokią valstybinę įstaigą popierių tvarkyt, o ten reikia laukt kelias valandas. Išsitrauki sau ir narplioji. Kol kokią vaiko pašalpą susitvarkytum ir išeitų šalikas.

O vat čia tai idėja bigsmile.gif Iš visų pusių thumbup.gif Ir laiko nereiktų gaišti, ir malonumas, ir gal pašalpą pakeltų lotuliukas.gif Šaunuolė thumbup.gif , kad tokią mintį davei mirksiukas.gif Tiktų ir universitete kai tenka laukti kelias valandas tarp paskaitų. Tik kažin doctor.gif neiškviestų, galvotų, kad moteriškei šratai atsisuko fool.gif lotuliukas.gif
O šalikėlio grožybė bigsmile.gif
Atsakyti
Temukė
Atsakyti
Tylu čia ax.gif Kažko tai apleidom temukę visai. Vis tas laikas doh.gif nespėjam su juo nors tu.
Elika ir ta kažkur dingusi g.gif Ai, jei ne tas galvoj. Dabar ji kemša tortą essen.gif Su gimtadieniu birthday.gif
Atsakyti
biggrin.gif aciu uz sveikinima rolleyes.gif laiko truksta rankdarbiams.. verysad.gif bet tikiuosi pasitaisyt si savaitgali. Bijau tik ko prisizadet, kad paskui neraudonuot unsure.gif
Atsakyti
Dar viena virvutė
user posted image
Atsakyti
labai šauni mintis ax.gif
Atsakyti