tikrai grazu
Labukas visoms,
kažkaip netyčia užsukau į šią temelę ir....
likau sužavėta...darbeliais ir tokia įdomia nėrimo technika....Įdomiausia tai,kad aš turėjau tokią lėlę,
bet nežinojau ką su ja daro
.Ir tik jūsų pagalba tai išsiaiškinau
Ačiū ačiū visoms už nuorodėles ir paaiškinimus kaip reikia nerti. Jaučiu, kad ,,susirgau'' virvelių nerimo liga
Bandysiu ką nors narpliot ir aš
kažkaip netyčia užsukau į šią temelę ir....
laukiam laukiam darbeliu
koks grozis
Tik kai pagalvoji, kiek virvučių reikėtų prinerti
Šiaip aš sumąsčiau, kad čia labai patogus daiktas rankinėje nešiotis - nueini į kokią valstybinę įstaigą popierių tvarkyt, o ten reikia laukt kelias valandas. Išsitrauki sau ir narplioji. Kol kokią vaiko pašalpą susitvarkytum ir išeitų šalikas.
Šiaip aš sumąsčiau, kad čia labai patogus daiktas rankinėje nešiotis - nueini į kokią valstybinę įstaigą popierių tvarkyt, o ten reikia laukt kelias valandas. Išsitrauki sau ir narplioji. Kol kokią vaiko pašalpą susitvarkytum ir išeitų šalikas.
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 18, 10:26)
Tik kai pagalvoji, kiek virvučių reikėtų prinerti
O vat čia tai idėja
O šalikėlio grožybė
Tylu čia
Kažko tai apleidom temukę visai. Vis tas laikas
nespėjam su juo nors tu.
Elika ir ta kažkur dingusi
Ai, jei ne tas galvoj. Dabar ji kemša tortą
Su gimtadieniu
Elika ir ta kažkur dingusi
labai šauni mintis