mano kaime maximos tik su X tai reik turbut tose kur tu X bent 3 yra

Pas mane mieste irgi maxima tik su X, bet radau
perkilnojau visus rinkinukus mergaitėms ir vienas buvo su disku
bet čia jau žaislų skyriuje
antroje mano nuotraukoje būtent tas diskas ir matosi

geras
tarp tu rinkiniu net nebuciau ziurejusi
maciau tavo diska ir pradziamoksliu konkurse
is kart i aki ikrito

Pabandyk peržiūret rinkinukus, manau, tikrai rasi

as sergu daug ligu iskarto
bet va mintyse dirziukas prie sijono
nors sijonas dar ant adatu pamautas p kur dar gelytes.... ai gal kitai vasarai bus

na, joo.. čia kaip aš.. ligų daug, tik, kad laiko viskam trūksta
dabar pagrindinė liga tas diskas
bet tuoj aš jį suderinsiu su karoliukais

as bandziau biseriukus iverti... tai nepavyko man gal itakojo ir tas samadelkiskas diskas..... o gal kad biseriukas... bet numeciau ir pyniau is kitu meteriolu

Gal, tiesiog, pasirinkai ne tą siūliukų kilnojimo variantą
kažin, ar biseriukas gali būti priežastis
na, bet kai dar nebandžius, tai negaliu nieko pasakyti

mano variantas buvo is 4*3 bet biseri gi blondine suveriau ant valo
tai nereik sakyk kaip greit jis man ***** tai ir nuteskiau salin o va su siulu ir beseriu nebandziau. na bet pirma disko ieskosiu maz ir rasiu

Pabandžiau vakar su biseriuku
bet kantrybės pritrūko prisiverti daugiau biserio ant siūlo, tai išėjo tik vienas siūlas su biseriuku, o visi kiti be jo
na, ką pastebėjau - siūlas, ant kurio buvo biserio karoliukai labai greit trumpėjo, palyginus su kitais. Tad padariau išvadą, kad prisivėrus karoliukų, reikia palikti gerokai ilga siūlą, nes karoliukus vis reikia pastumti žemyn, kai formuoji taip, kad karoliukas liktų išorėje, o ne virvutės viduje (man nemažai karoliukų liko virvutės viduje
bet, kadangi, tai buvo tik pirmas kartas ir tik pabandymas, tai neardžiau, o toliau jau matėsi karoliukų ir išorėje
). Šiaip dar vienas pastebėjimas, kad jei aš būčiau paėmus daugiau siūlų su karoliukais, būtų gavusis labai įdomi virvutė, puošta karoliukais
svarbiausia kantrybė susiverti daug karoliukų ant siūlo

Pagyviname temelę

QUOTE(Elika @ 2009 07 22, 19:34)