Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(rutuliukas j @ 2008 09 12, 11:15)
Tikrai?  bigsmile.gif Nes Chanelio oda man "sukulturinta"- prikvepintas, prisigeres dumu minkstos odos gaminys, gal pusiau apdirbtos odos paltas ar rankine.  Ir, aisku, pabaigoje besijauciantis vilkdagis ta oda pavercia labai damiska.
O vat Bandito oda, man tokia isvis zmogaus "neliesta", gal tik pradeta nuo gyvulio lupti. Bandite, man atrodo, turetu buti daug to gyvuliuko (angl. civet), panasaus i skunksa, isskyru.

Musu nosys viska uzuodzia atvirksciai smile.gif as negaliu Chanelio oda kvepintis, nes man ten tikra gyvo teliuko oda su visu prakaitu ir t.t. O Bandit kazkaip tik cirtusu natos, oda, aisku ji nera apdirbta, bet tikrai nekelia nieko labai gyvulisko as ten neuzuodziu. Gal teisingai Dee sako, skirtingi leidimai manau truputi skiriasi.
Atsakyti
Juozukas yra gerai. Kvepia sena bažnyčia, taigi, kvapas man, nuodėmingajai, pernelyg teisingas smile.gif

Atsakyti
Ar tinka gėliniais kvepėti šaltesniu laikotarpiu? Ar be ryšio?

----------

Vakar pažiūrėjau labai liūdną laidą apie Nina Ricci Nina kvepalų modelį Ruslaną iš Kazachstano, nuostabaus grožio ir gerumo jauna mergaitė, tragiškai žuvusi prieš kelias savaites :

user posted image

http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...h?v=USeoyat4yos

Ji žuvo Manhetene, pačiame centre, buvo išmesta per balkoną (arba nusižudė, bet niekas tuo netiki).
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 14, 13:36)

Ji žuvo Manhetene, pačiame centre, buvo išmesta per balkoną (arba nusižudė, bet niekas tuo netiki).

Taip, apie tai jau buvo rašyta šiam subforume.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 14, 14:36)

šiaip, žiūrint, kokie tie gėliniai. o kodėl be ryšio? man asm. dauguma gėlinių gražesni būtent tada, kai atvėsta orai, o ne kai šilta.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 09 13, 20:54)
Juozukas yra gerai. Kvepia sena bažnyčia, taigi, kvapas man, nuodėmingajai, pernelyg teisingas smile.gif

Kvapas nuostabus, primena proseneles medine vaistu spintele, bet tas pirminis aromatas su visais smilkalais ir kamparu labai greit issigaruoja ir lieka toks lengvas "komercinis" kompotelis. Labai pykstu, kad mano oda su jais nedraugauja verysad.gif . O jums kaip kvapas skleidziasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 14, 14:36)

Ir kas gi čia be ryšio? Gėliniai - labai plati klasė. Chanel No. 5 - gėlinis aldehidnis kvapas. Šaltuoju metu - super.
Arba Lanvin Arpege, Dolce & Gabbana D&G (raudonas)

Gali būt ir gėlinis šipras (Chanel Chance, Mis Dior, krūva Hermesų)
O gali būt gėliniai medienos muskusiniai.
Žodžiu, gėliniai gėliniams nelygu.
Atsakyti
Kai kvepini kvepalus parduotuvej jie vienaip kvepia, namie jie kitaip. Kartais net pastatau kuom toliau, kad ir akyse nematyciau, taciau praeina kiek laiko ir man vel gerai. Gal nuo nuotaikos priklauso? ax.gif

Man patinka labai gaivus kvepalai.

mergaites ar priimsit i savo temuke? gal ka nors naujo suzinosiu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 15, 03:01)
Man patinka labai gaivus kvepalai.

mergaites ar priimsit i savo temuke? gal ka nors naujo suzinosiu?  mirksiukas.gif

Prašom prašom - užeikite, skaitykite, domėkitės, klausinėkite biggrin.gif

Tik būk pasiruošus po kurio laiko pajusti nenumaldomą norą būtinai pauostyti (o gal net turėti) vat tą ir aną kvapą, o va be šito nei gyventi nebegali lotuliukas.gif . Daug čia pas mus tokių tik nosį ikišti norėjo, o dabar tapo vertos tikrų parfumerinių gurmanių beigi maniakių vardų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 15, 08:03)
Prašom prašom - užeikite, skaitykite, domėkitės, klausinėkite biggrin.gif

Tik būk pasiruošus po kurio laiko pajusti nenumaldomą norą būtinai pauostyti (o gal net turėti) vat tą ir aną kvapą, o va be šito nei gyventi nebegali  lotuliukas.gif . Daug čia pas mus tokių tik nosį ikišti norėjo, o dabar tapo vertos tikrų parfumerinių gurmanių beigi maniakių vardų.  biggrin.gif

dekui, dekui, dekui. anksciau maciau tas temeles, bet nesidomejau per daug. doh.gif kazkaip spresdavau kitokias bedas.

dabar noriu kitokiu temeliu.

tai ir as taip pamaniau, besiskaitinedama, kad jau ilindau, tai taip jau sunku paskui iseiti. o cia gi kvepalai doh.gif Tureciau daug pinigu, tai puse parduotuvej esanciu kvepalu nusipirkciau... lotuliukas.gif Kvepeciau vis kitais kiekviena diena lotuliukas.gif

dabar tenkinuos kolkas labaio paprastais, bet gaiviais, mat turejau problemu, tai kvepintis nelabai galejau.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 15, 08:10)
dabar tenkinuos kolkas labaio paprastais, bet gaiviais, mat turejau problemu, tai kvepintis nelabai galejau.

Na tai pavardink - kokius naudoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 15, 08:16)
Na tai pavardink - kokius naudoji?  smile.gif

Cool Water kolkas ax.gif (berods toks pavadinimas, visi miega, ryt patikslinsiu). na mes ir duodam kalbos per visas temas. lotuliukas.gif
Atsakyti