Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

Labas vakaras visoms 4u.gif
Neseniai internete susiduriau su kvepalais Bond No. 9. Patrauke demesi ju buteliuku isvaizda ir oho kokios kainytes doh.gif Na gal kam teko susidurti su Bond No. 9 kvepalais? Kodel ju tokios aukstos kainos? Kuo jie tokie ypatingi? Stai ydedu keleta Bond No. 9 kolekcijos buteliuku.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 15 rugsėjo 2008 - 20:56
QUOTE(TipuTapu @ 2008 09 15, 20:55)
Labas vakaras visoms  4u.gif
Neseniai internete susiduriau su kvepalais Bond No. 9. Patrauke demesi ju buteliuku isvaizda ir oho kokios kainytes  doh.gif Na gal kam teko susidurti su Bond No. 9 kvepalais? Kodel ju tokios aukstos kainos? Kuo jie tokie ypatingi? Stai ydedu keleta Bond No. 9 kolekcijos buteliuku.

Atrodo, jau kazkur buvo apie juos rasyta, bet nepamenu tiksliai doh.gif Kodel jie brangus - klausimas be atsakymo tikriausiai. Tiesiog laiko save geru amerikietisku "brendu".
Man teko uostyt Bleecker street (visiskai nepamenu kvapo), The Scent of peace (gelinis, gaivus, gal siek tiek citrusu), Wall Street (gaivus, "agurkinis" kvapas, Cool Water tipo), Chinatown - nieko ypatingo (saldokas, labai stipriai praskiestas Kenzo damblys) schmoll.gif Visisikai neisimintini kvapai, tik buteliukai grazus.
Atsakyti
Amerikietiskas high- end mainstream'as. Visiskai sutinku su BlackDee, idomumo ar originalumo nerasta, sukurti daugeliui priimtini kvapai. Sumaisyti neblogai, pliusas- labai gerai laiko (kaip teko isitikinti, daugeliui amerikieciu- vos ne pagrindinis kriterijus). Grazus buteliukai.
Kvapai... na, US uz tokia kaina vos ne sedevru rasti galima.
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2008 09 16, 11:13)

Gal gali aprašyti kvapą? Maždaug koks jis ?
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 08 30, 15:26)
Obuolinė labai įdomus klausimas  bigsmile.gif  Iš tikrųjų nežinau (bent jau šiuo metu neatgaminu) jokių kvepalų, kurie taip kvepėtų  g.gif  Yra nemažai kvepalų kvepiančių šlapia, drėgna žieve (pvz. Eau de Merveilles arba Serge Lutens Chene - pasivaikščiojimas ąžuolyne), o juk šilta, "saulės atokaitoje" ji yra labai sausa ir šilta? Dar priklauso, kokio medžio žievės kvapas tau labiausiai patinka  ax.gif

taip, tas kvapas isryskeja, saulei susildzius ji. smile.gif nepamenu tiksliai , koks ten medis.aplink,kiek nesa atmintis buvo daug berzu, bet jei berzas senas gali "pakeist " zieve - is baltos i iprasta medzio zieve, tuomet, tai ir bus berzas g.gif
Atsakyti
Gal kas kvepinote La Prairie Silver rain kvepaliukus? kaip kvapas? ar gerai laikosi?
vakar kristianoje bandziau, tai labai patiko..na, pirmas toks ispudis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2008 09 17, 17:57)
Gal kas kvepinote La Prairie Silver rain kvepaliukus? kaip kvapas? ar gerai laikosi?

Siandien einu juos pirkti biggrin.gif Man jie irgi labai patiko wub.gif Pazistama turejo, sake, kad labai gerai laiko kvapa.
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2008 09 17, 17:57)

Bandžiau, kvapas atrodė kažkur labai pažįstamas ir tikrai nevertas savo kainos. Ant mano odos jie laikėsi gana trumpai smile.gif
Atsakyti
Merginos, norejau pasiteirauti apie Paloma Picasso Mon Parfum kvepalus ax.gif Esu gan seniai juos uoscius, bet atmenu, kad man jie primine tikra sena klasika ir kazkuom uzkabino.

Siandien radau pacius kvepalus gan nebloga kaina, bet testeriuko nebuvo. Gal esat uosciusios ir turit ka pasakyt apie juos, nes man jau knieti juos nugriebti.. Juolab, kad kaina nesikandzioja rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šiandien, merginos, esu lengvai įsimylėjusi wub.gif Na toks kažkoks bžikas užėjo, gal laikinai, o gal jau suvisam. ax.gif Įsimylėjau nuo pirmojo pasipurškimo Bvlgari Jasmin Noir. Jis taip skaniai sušilo ir išbujojo, kad iki šiol laikosi ir veda į lengvą transą. Ar kam nors taip buvo nuo šių ar kitų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 17, 20:03)
Įsimylėjau nuo pirmojo pasipurškimo Bvlgari Jasmin Noir. Ar kam nors taip buvo nuo šių ar kitų? rolleyes.gif

Nuo šitų tai tikrai taip nebuvo-lenvas kvapas (visai neatitinkantis pavadinimo), po pusvalandžio jau nebesijautė ant odos. Bet čia gal tik man taip cool.gif
Atsakyti
Laikosi kaip nežinia kas, tikriausiai dėl to, kad purškiau ant rankos negailėdama, nuo dūšios biggrin.gif Antrą ranką "nuvariau" naujuoju apmegztukintu Diesel. Pastarasis irgi neblogas, bet Jasminas suteikia tokį pojūtį, kad norisi užsidėti brilikus, įsipilti šampano, užkąsti ko nors snobiškai pižoniškai ir trenkti į šoną džinsus su "maikutėm", nes ne fasonas juos dėvėti prie tokio kvapo. Va taip. Diesel kvapas nesukelia tokių ryškių emocijų ir kažkaip nusivedėjo.
Atsakyti