Kazkaip mane net pacia nervuot pradeda kai as pasikvepinus salia jo kvepalais kuriu jis nemegsta
As irgi jo klausau,kazkuria diena pasikvepinau Lou Lou neitiko,nu ka stovi nelieciami
Na kiek pasiklausai komplimentu daznai esi isgiriama kai kazkuo popsisku pasikvepinus,mazuma vyru su islavinta nosim
Kazkaip mane net pacia nervuot pradeda kai as pasikvepinus salia jo kvepalais kuriu jis nemegsta
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 17, 20:08)
Tu stipri moteris. Aš silpna tuo atžvilgiu, pasiduodu vyrų, tiksliau vyro įtakai. Jei jis sako NE, vadinasi ne, ieškau kažko, kas tiktų abiems.
Beje, jei aš jam sakau "ne" kažkokiems jo kvepalams, jis taip pat manęs klauso, besąlygiškai. Ta prasme, randam abipusį kompromisą - nenervinti vienas kito, ypač kai to priežastį lengva pašalinti.
Beje, jei aš jam sakau "ne" kažkokiems jo kvepalams, jis taip pat manęs klauso, besąlygiškai. Ta prasme, randam abipusį kompromisą - nenervinti vienas kito, ypač kai to priežastį lengva pašalinti.
Kam tuomet klausi?
QUOTE(ievshe @ 2008 09 17, 22:18)
mazuma vyru su islavinta nosim
Dirbk, brangioji
Žinai tą patarlę - lenk medį kol jaunas
Visiškai pritariu Smaugliui, viskas išlavinama
Manasis jau savo noru po truputį domėtis pradeda kvapais.
Na jis pas mane daugumoj srityse islavintas
QUOTE(ievshe @ 2008 09 17, 22:35)
Būtinai papasakok kaip sekasi
QUOTE(JVana @ 2008 09 17, 22:24)
Kuria prasme klausiu? Jo neklausiu kas kart, laistausi tuo, kas man patinka, paprastai mūsų skoniai sutampa, vistik virš 10 m. kartu ir jaučiam kas kaip. Nebent jis susuka nosį ir pasako, kad naujas kvapas kelia nemalonius pojūčius ar kažkas ten ne taip. Tiesa, niekada nesikvepinu, jei jis tądien būna "nešviežias"
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 17, 20:39)
Kuria prasme klausiu? Jo neklausiu kas kart, laistausi tuo, kas man patinka, paprastai mūsų skoniai sutampa, vistik virš 10 m. kartu ir jaučiam kas kaip. Nebent jis susuka nosį ir pasako, kad naujas kvapas kelia nemalonius pojūčius ar kažkas ten ne taip. Tiesa, niekada nesikvepinu, jei jis tądien būna "nešviežias"
Išsinešu ir už durų be problemų pasipurškiu, iki vakaro išsigaruoja.
Jei taip, tai nieko nepakeisi, o tik prisitaikyti gali. Pamaniau, kad nuolat atsiklausi pries pirkdama
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 17, 22:37)
Būtinai papasakok kaip sekasi
Tik pradžioj "neužmušinėk" keistais kvapais.
Pagrindinė pedagoginė taisyklė: nuo paprasto prie sudėtingo 
Kol i si foruma nosies kaisiot nepradejau,dabar vis nesustojami pastininko beldimai i duris,ziurek vel mano sampleriai kokie atkeliavo.Rytoj Lesson1,uostys mano riesus,mastau ka cia jam nuo paprasto pradet
Ieskau mergaites, is kurios kazkada pirkau green tea, buvom susitike prie "Dainavos". noreciau dar kokiu kvepaliuku, bet pameciau kontaktus 
Laukiu atsiliepimo i az
Laukiu atsiliepimo i az
QUOTE(agnytia_number1 @ 2008 09 18, 07:12)
Ieskau mergaites, is kurios kazkada pirkau green tea, buvom susitike prie "Dainavos". noreciau dar kokiu kvepaliuku, bet pameciau kontaktus 
Laukiu atsiliepimo i az
Laukiu atsiliepimo i az
Taigi drožk į Skelbimų lentą, į Kvepalų išparduotuvę ir ten parašyk, atsilieps tau penkiasdešimt šitų kvepalų pardavėjų. Jau jų gauti problemos tikrai nėr. Beje, visose parduotuvėse green tea - pigiau grybo. Ir Sarmoj, ir ypač Parfumexpresse.