Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(jadzka @ 2008 09 28, 09:38)
Kurio Frankfurto? Prie Maino ar prie Hahno?

lotuliukas.gif Sorry, jadzka, tik neįsižeisk, ale Vokietijoje yra Frankfurtas prie Maino ir Frankfurtas prie Oderio. Tokio prie Hahno tai nelabai yr lotuliukas.gif

O Frankfurto prie Maino oro uostas - vienas iš didžiausių Europoj, duty free ten yra geras, bet tik 1-am Terminale. Tik kažkaip visi pamiršta, kad mes esam ES ir labai kainos duty free nesiskiria - kai kur pora dešimčių litų gal pigiau, o kokie Chaneliai, Guerlainai, Hermesai ir t.t. tikrai brangūs pakankami, dvigubai pigiau nebus. Tik tiek, kad ten būna visokių gerų akcijų, išpardavimų, rinkinių gerų ir t.t.

O Hano oro uostas yra nedidelis, nieko ten gero tikrai nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 28 rugsėjo 2008 - 09:37
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 28, 10:36)
lotuliukas.gif Sorry, jadzka, tik neįsižeisk, ale Vokietijoje yra Frankfurtas prie Maino ir Frankfurtas prie Oderio. Tokio prie Hahno tai nelabai yr  lotuliukas.gif

O Hano oro uostas yra nedidelis, nieko ten gero tikrai nėra.

Sorius Smaugliau, nu biški ne taip parašiau smile.gif Man abu jie Frankfurto oro uostai ir tiek smile.gif Per abu skraidžius ne kartą smile.gif ale kai be kavos rytinės rašiau tai ir nušnekėjau doh.gif

Išvis man labiau patiko ne Duty free kvepalų ieškot, o užsienio pardėse padoriose... Pvz Londone pardėse kainos pasirodė man mažesnės už Duty free. Dučiuose tai kainos mažesnės man atrodo už ES ribų ir tai priklausomai nuo to kokioj šaly kokiam mieste... Pvz JAV (Niujorke) kainos man tikrai mažesnės atrodė nei Frankfurto didžiąjame tame oruo uoste...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 28, 11:01)
Sorius Smaugliau, nu biški ne taip parašiau smile.gif Man abu jie Frankfurto oro uostai ir tiek smile.gif Per abu skraidžius ne kartą smile.gif ale kai be kavos rytinės rašiau tai ir nušnekėjau  doh.gif

Išvis man labiau patiko ne Duty free kvepalų ieškot, o užsienio pardėse padoriose... Pvz Londone pardėse kainos pasirodė man mažesnės už Duty free. Dučiuose tai kainos mažesnės man atrodo už ES ribų ir tai priklausomai nuo to kokioj šaly kokiam mieste... Pvz JAV (Niujorke) kainos man tikrai mažesnės atrodė nei Frankfurto didžiąjame tame oruo uoste...

Nu jie ir yra abu Frankfurto prie Maino oro uostai. Vienas taip ir vadinas Frankfurt/Main, o kitas Frankfurt-Hahn, tik šitas yra maždaug už 120 km į vakarus nuo Frankfurto prie Maino (prie tokio Hunsruck). biggrin.gif

O dėl pardžių visiškai sutinku - duty free iš esmės Europos viduje yra praktiškai praradę savo prasmę.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 28, 11:06)
Nu jie ir yra abu Frankfurto prie Maino oro uostai. Vienas taip ir vadinas Frankfurt/Main, o kitas Frankfurt-Hahn, tik šitas yra maždaug už 120 km į vakarus nuo Frankfurto prie Maino (prie tokio Hunsruck).  biggrin.gif

O dėl pardžių visiškai sutinku - duty free iš esmės Europos viduje yra praktiškai praradę savo prasmę.

KAs įdomiausia tai žinau puikiai kur tie oro uostai ir kur abu Frankfurtai, ale kaip sakiau kai rašai negalvodama tai ir nusišneki lotuliukas.gif doh.gif

Einu kavos su pienu ir cinamonu pasidaryt, gal kokio vanilės lašą įsimesiu dar....
O tai kol kas jazminaičiai žalioje arbatoje hipnotizuoja ax.gif

Šitą gi, miargai, ojei pasirinkti vienus kvepalus kuriais norėtumėt, kad kvepėtų namai, kokie jie būtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 28 rugsėjo 2008 - 10:17
QUOTE(jadzka @ 2008 09 28, 11:14)
Šitą gi, miargai, ojei pasirinkti vienus kvepalus kuriais norėtumėt, kad kvepėtų namai, kokie jie būtų?

Žinau jau - apelsinas derinyje su cinamonu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal kuri esate pirkusi kvepaliukus iš kvepalaivisiems.lt ? Pamačiau ten mamos mėgstamus kvepalus žemesne kaina nei kosmetikos parduotuvėse, bet nesu iš to puslapėlio nieko ankščiau užsisakiusi, o jie pageidauja pinigų iš anksto, tai... g.gif Prašau pasidalinti atsiliepimais.
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 09 28, 11:58)
Žinau jau - apelsinas derinyje su cinamonu biggrin.gif

tadu laukiam smile.gif))
Atsakyti
iškilo man tokia situacija prieš akis, "ką daryti, jeigu....". Jeigu tarkim kokioj Kristutėj nutrenki kvepalų testerį ant grindų ir visas turinys išsiteškia. Ar gali man liepti susimokėti? Kokios mano teisės/pareigos tokiu atveju?
Kažkaip labai dažnai krenta daiktai, tai baisu net eiti uostinėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pievauja @ 2008 09 29, 09:58)
iškilo man tokia situacija prieš akis, "ką daryti, jeigu....". Jeigu tarkim kokioj Kristutėj nutrenki kvepalų testerį ant grindų ir visas turinys išsiteškia. Ar gali man liepti susimokėti? Kokios mano teisės/pareigos tokiu atveju?
Kažkaip labai dažnai krenta daiktai, tai baisu net eiti uostinėti  blush2.gif

Ne, pirkėjas už tokį dalyką mokėti neturi.
Beje, ir jokioje kitoje parduotuvėje. Nebent būtų įrodyta, kad tą padarė tyčia, iš chuliganiškų paskatų, bet tai jau administracinė arba baudžiamoji byla (jei nuostoliai dideli) ir t.t
O jeigu kažką užkliudai, netyčia nukrenta, tai vadinama pardavėjo rizikos nuostoliais. Vartotojas už tai neatsako.
Būna, kad parduotuvėje pradeda terorizuoti žmogų, jei jis užkliudė kokią vazą ir jinai sudužo, reikalauja sumokėt. Niekuomet nereikia tokiam spaudimui pasiduoti. Jeigu labai pradeda terorizuoti, reikalaukite kviesti policiją. Be to, visuomet galima paskambinti Vartotojų teisių apsaugos tarnybos inspektoriams, jie greitai parduotvei įstato rankas ir kojas į vietą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 29, 10:16)
Ne, pirkėjas už tokį dalyką mokėti neturi.
Beje, ir jokioje kitoje parduotuvėje. Nebent būtų įrodyta, kad tą padarė tyčia, iš chuliganiškų paskatų, bet tai jau administracinė arba baudžiamoji byla (jei nuostoliai dideli) ir t.t
O jeigu kažką užkliudai, netyčia nukrenta, tai vadinama pardavėjo rizikos nuostoliais. Vartotojas už tai neatsako.
Būna, kad parduotuvėje pradeda terorizuoti žmogų, jei jis užkliudė kokią vazą ir jinai sudužo, reikalauja sumokėt. Niekuomet nereikia tokiam spaudimui pasiduoti. Jeigu labai pradeda terorizuoti, reikalaukite kviesti policiją. Be to, visuomet galima paskambinti Vartotojų teisių apsaugos tarnybos inspektoriams, jie greitai parduotvei įstato rankas ir kojas į vietą.  biggrin.gif

Labai ačiū už paaiškinimą. 4u.gif Spėju, Vartotojų teisių apsaugos tarnybos numerį reik įsivesti į telefoną ir visą laiką turėti su savimi.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 29, 09:16)

Jetau, kaip čia padarius, kad duždamas tas butelaitis išsipiltų tiesiai į mano tašėj apdairiai pastatytą sloviką? Reikės pasipraktikuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 29, 09:16)

Nugi, ot, velnys... doh.gif Prieš metus sumokėjau už savo sudaužytą molinį mianą vienoj parduotuvėlėje... doh.gif doh.gif doh.gif Nors imk ir eik dabar specialiai ten ko nors padaužyt... lotuliukas.gif
Atsakyti