Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(rutuliukas j @ 2008 10 03, 09:47)
Ar yra susipazinusiu su Balmain "La Mome"? Labai laukciau apibudinimo  bigsmile.gif

Su sitais as irgi mielai susipazinciau, tik kad ner kur gaut ju pauostyt, jau kuri laika medzioju unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 03 spalio 2008 - 23:14
Sveikos. ax.gif

Apie kvepalus dar nelabai suprantu, tad prašau Jūsų patarimo. Šiuo metu turiu Dior "Miss Dior Cherie", bet jie man nelabai tinka. Ką gaivesnio, lengvesnio galėtumėt pasiūlyti? blush2.gif
Atsakyti
Dior Addict 2 pakankamai švelnūs. Chanel Chance eau fraiche irgi nesunkūs... na bet manau, kad pačiai reiktų uostytis, ir tada gal tartis...
Atsakyti
QUOTE(akvilas @ 2008 10 05, 13:39)
Ką gaivesnio, lengvesnio galėtumėt pasiūlyti? blush2.gif

Yra visa tema apie gaivius kvepalus, pasiskaityk, o paskui uostyk, bandyk ant riešo, ir išsirinksi. Patart sunku - kas patinka kitoms, gali nepatikt tau.
Atsakyti
siandien pirma karta susipazinau su Tom Ford Black Orchid Voile de Fleur - labai idomus kvapas, tik as nemoku apibudinti ax.gif
gal yra labiau susipazinusiu su siuo kvapu?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 06, 16:11)
siandien pirma karta susipazinau su Tom Ford Black Orchid Voile de Fleur - labai idomus kvapas, tik as nemoku apibudinti  ax.gif
gal yra labiau susipazinusiu su siuo kvapu?

user posted image

Paskaityk Kitokių kvepalų temoje, tikrai yra žinančių ir turinčių šituos kvepalus.

O kaip jie tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 10 06, 13:35)
Paskaityk Kitokių kvepalų temoje, tikrai yra žinančių ir turinčių šituos kvepalus.

Mano einamiausi. Tik neiŠmanau, kaip patikrinti, kiek jų liko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 10 06, 16:35)

O kaip jie tau  smile.gif

zinai, labai idomus ir dar nesuprantu - patinka jie man ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 06, 14:47)
zinai, labai idomus ir dar nesuprantu - patinka jie man ar ne  blush2.gif

Esu isbandzius Tom Ford privacios kolekcijos kvepalus, Black Orchid ir Black Orchid Voile de Fleur, White Patchouli ir man White Patchouli ir Black Orchid Voile de Fleur geriausiai subalansuoti Tom Ford kvepalai. Ne per sunkus, ne per tirsti, ne per.. Graziausias rastas balansas tarp natu. Manau, kad turi labai idomius ir neeilinius kvepalus.

Atsakyti
Aš išbandžiau šituos wub.gif
user posted image
Spėju neatsilaikysiu Juozuko vilionėms. Pačiai keista, kad pradeda patikti smilkaliniai kvapai, artimiausiu metu laukiu YSL "Nu" EDP ir DK "Black Cashmere", kurie papildys mano kuklias atsargas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutė: 10 spalio 2008 - 10:45
QUOTE(Monikutė @ 2008 10 10, 12:41)
Aš išbandžiau šituos wub.gif
user posted image
Spėju neatsilaikysiu Juozuko vilionėms. Pačiai keista, kad pradeda patikti smilkaliniai kvapai, artimiausiu metu laukiu YSL "Nu" EDP ir DK "Black Cashmere", kurie papildys mano kuklias atsargas.

o, kaip idomu....kas papasakos daugiau apie Juozuko kvapa?
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 10, 17:34)
o, kaip idomu....kas papasakos daugiau apie Juozuko kvapa?

nueini į Sarmą ir uostai sau į sveikatą, daug geriau už bet kokius pasakojimus biggrin.gif
Atsakyti