Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(biologė @ 2008 09 01, 22:05)
Nu tai ko nervintis? Žiūrėk kaip į pramogą - prisipurkšk lapelių, užsirašyk pavadinimus, uostinėk... Labiausiai patikusius ant odos išbandyk. Ne gaisras juk, rinkis neskubėdama, kad paskui ilgai džiaugtumeis tongue.gif

Tai kad rinkausi, per kelis zachodus uostinęjaus sekmadienį, ale įstrigo tik YSL Paris ir Burberiai kažkurie....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 01, 21:10)
Tai kad rinkausi, per kelis zachodus uostinęjaus sekmadienį, ale įstrigo tik YSL Paris ir Burberiai kažkurie....

Jau šis tas tongue.gif Tik uostyt negana - juk užuodi tik viršutines natas, o kas toliau - nežinai. Bandyk ant lapukų, paskui ant odos.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 09 01, 22:55)
Jau šis tas tongue.gif  Tik uostyt negana - juk užuodi tik viršutines natas, o kas toliau - nežinai. Bandyk ant lapukų, paskui ant odos.

Tai kad nerandu tokių kuriuos ant rankos purkšt norėčiau... sad.gif Aij, eisiu Burberrius pratestuot gal šiandien per pietus, tie kabina kažkurie...
Atsakyti
Nu va, turiu kelis variantus iš tų kas tiko ir patiko arba noriu pakartot. Patarkis kartuos 4 pasiimt ?

Paris by Yves Saint Laurent
Paco Pour Elle by Paco Rabanne
Cristobal by Balenciaga
Ange Ou Demon by Givenchy
Agent Provocateur by Agent Provocateur
Crystal Noir by Versace
Burberry Brit by Burberrys
Armand Basi In Red by Armand Basi
Cheap & Chic by Moschino
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 02, 09:39)
Nu va, turiu kelis variantus iš tų kas tiko ir patiko arba noriu pakartot. Patarkis kartuos 4 pasiimt ?

jadzka, geriausias ir vienintelis patarėjas šiuo atveju tavo asmeninė nosis. Jei jau tikrai visi šitie kvapai tau patiko, tai dar kartą, ar geriau, per kelis kartus nuodugniai pratestuok juos. Per tris dienas po tris kvapus. smile.gif O jau tada išsirinksi be promacho. Kur taip skubi? Gi ne duonos pirkt susiruošei? lotuliukas.gif tarkim, aš tau vienus pasiūlysiu, Onutė kitus, Marytė trečius, o kvepėt tai reiks tau pačiai. Kaip mes galim tau išrinkti kvapą? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 09 02, 09:50)
jadzka,  geriausias ir vienintelis  patarėjas šiuo atveju tavo asmeninė nosis.  Jei jau tikrai visi šitie kvapai tau patiko, tai dar kartą,  ar geriau, per kelis kartus nuodugniai pratestuok juos.  Per tris dienas po tris kvapus.  smile.gif  O jau tada išsirinksi be promacho.  Kur  taip skubi? Gi ne duonos pirkt susiruošei? lotuliukas.gif  tarkim, aš tau vienus pasiūlysiu, Onutė kitus, Marytė trečius, o kvepėt tai reiks tau pačiai.  Kaip mes galim tau išrinkti kvapą?  blink.gif

Africa, nu neturiu kantrybės aš vaikščiot po pardes....
Nu per pietus šiandien popieriukus pratestuosiu gal dar....

Bet linkstu prie YSL Paris ir Burberrio kasdienai į darbą,
O kitų gal reiks pasiimt ko mažiuką miniuką ir ramus gal bus g.gif:
Atsakyti
Pvz., man iš tavo sąrašo visai nepatinka Paco Pour Elle by Paco Rabanne ir Burberry Brit by Burberrys, ir YSL Paris nežavi, tai negi dabar juos atmestum iškart? Juk kvėpiniesi sau, o ne mums.
Atsakyti
Man iš tavo sąrašo patinka Brit, bet jie labiau pavasariniai - vasariniai. Nors kita vertus, kitoms ir dienai visai neblogai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 02, 10:44)
Man iš tavo sąrašo patinka Brit, bet jie labiau pavasariniai - vasariniai. Nors kita vertus, kitoms ir dienai visai neblogai.

Na va, po pietų pertraukos jau. Peruosčiau dar kartą visus Burberio kvepalius. Užsipurškiau ant rankos Britą, Londoną ir Weakendą. Nu ir visi bjaurastis ant manęs. sad.gif dusina kažkaip... Reiks ko nors kito ieškot...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 02, 12:14)
Na va, po pietų pertraukos jau. Peruosčiau dar kartą visus Burberio kvepalius. Užsipurškiau ant rankos Britą, Londoną ir Weakendą. Nu ir visi bjaurastis ant manęs. sad.gif dusina kažkaip... Reiks ko nors kito ieškot...

Perspėjimas visoms greituolėms, perkančioms kvepalus po pirmo pauostymo tongue.gif Bandyk kitus, kai rasi tikrai tinkančius, nesigailėsi sugaišto laiko.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 09 02, 17:45)
Perspėjimas visoms greituolėms, perkančioms kvepalus po pirmo pauostymo tongue.gif  Bandyk kitus, kai rasi tikrai tinkančius, nesigailėsi sugaišto laiko.

Bet tai liūdesys... Didžiąją dalį kvepalų, esančių Kristutėje arba Sarmoje puikiai žinau, tik va sekmadienį perėjau, apžiūrėjau kas lentynose ir nieko naujo nematau sad.gif Toks jausmas, kad skaniausius man jau turiu arba turėjau doh.gif: Ir ką daryt? Nebent išeitis pirkti nelabai žinomas miniatiūras g.gif: arba testerius g.gif:

Šiandien tai mėgstamiausi:
Dior Jadore,
Dior Pure poison
Dior Miss Dior Cherie
Armani Sensi White notes,
Armani She;
Armand Basi In Red
Dior Star
Boss Femme
Dior Adict

Žinau, kad Diorai praktiškai visi patinka (na jei ne labai patinka, tai bent neerzina). Tai mažu čiupti ką nors iš tų gėlyčių serijos g.gif:
Atsakyti
J'Adore geruliai, tokie man patinka. jamčiau jei galėčiau - kristutė per brangu.
Ange Ou Demon by Givenchy pirmos natos nervina, o poto gėris... dirol.gif
Atsakyti