Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

Tiesa, Tom Ford myletojoms ir Minervai, noriu pamineti, kad naujieji White Patchouli kvepalai bus isleisti i prekyba Spalio 13 diena smile.gif

Vakar vel pauosciau Amber Absolute ir uzuodziau smilkalu! O MB pasipurske Tobacco Vanilla ir taip gerai kvepejo kiaura vakara. Isties tos dvi natos issilaiko gan stipriai iki pat pabaigos. Tokia idomi kompozicija - vaniles saldumas ir tabako kartumas bigsmile.gif Labai geri kvepalai. Kuo toliau, tuo labiau pasitvirtina, kad si kolekcija ir apskirtai Tom Ford kvepalai verti demesio ir bent jau mano pagarbos ir susizavejimo.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 05, 09:01)
Ne viena rašote apie smilkalinius kvepalus. Kuo jie skiriasi, kodėl vadinami smilkaliniais? Ar jų kvapas primena indų parduotuvėles? g.gif

Juose galima užuosti smilkalus - labiau bažnytinius, negu indų parduotuvėlių. Pauostyk Statkevičiaus "Juozas Statkevičius" ("Joseph Statkus"), Yves Saint Laurent "Nu" (geriau EDP), Donna Karan "Black Cashmere" - ir susidarysi vaizdą. Jų yra daugybė, čia paminėjau Lietuvoj randamus.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 05, 10:01)
user posted image
ROSARIUM eau de Perfume RX

Gal kas nors turit info, ar pasirodys jie LT?
Atsakyti
Sveikos, labai tikiuosi patarimo iš jūsų, parfumisčių: kokiuose kvepaluose galėčiau rasti gintarą?
Ir dar - ką patartumėt, jei noriu kažko rytietiško, smilkalinio, medinio, nesaldaus, bet ir nesunkaus (kad tiktų dienai)?

Atsakyti
QUOTE(ricci @ 2008 09 04, 11:12)
cia as jai pardaviau papigiai, nes buvau uzsisakius per tarpininkes is 1stperfume,  bet norejau vien tik midnight be jokiu eau de minuit. Labai jie vienas i kita panasus, bet vis tiek ne midnight blush2.gif  pindos kokie, ne tuos atsiunte verysad.gif

kas turite partirties su www.1stperfume.com ? g.gif ar originalu viskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 09 05, 16:01)
kas turite partirties su www.1stperfume.com ?  g.gif ar originalu viskas?  g.gif

Ir man įdomu, nes čia pigiai radau dvejus mano norimus kvapus
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 09 05, 15:01)
kas turite partirties su www.1stperfume.com ?  g.gif ar originalu viskas?  g.gif

Turiu tik vienus kvepalus iš šitos parduotuves,įtarimu nesukele...
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 09 05, 15:07)
Ir man įdomu, nes čia pigiai radau dvejus mano norimus kvapus

na, aš tai nepasikausčiusi tokiuose dalykuose, bet vieną dalyką radau, kokio norėčiau ir jo kaina 1stperfume.com net trigubai swoon.gif mažesnė nei kitur g.gif ar taip gali būti- ar mane apgaus, jei pirksiu, ar man pasiseks, jei nusipirksiu g.gif

p.s mane domina ten tokie miniukai (čia konkrečiai apie miniukus man įdomu g.gif
Atsakyti
kaip jums naujieji Chloe Chloe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 09 05, 15:01)

as esu pirkus trejus kwepalus nusiskudimu neturiu, tikrai wiskas twarkoj, bent jau man g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 09 04, 22:29)

Ačiū, pati kažkaip nesugebėjau rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aplsncks @ 2008 09 05, 12:18)
1. Sveikos, labai tikiuosi patarimo iš jūsų, parfumisčių: kokiuose kvepaluose galėčiau rasti gintarą?
2. Ir dar - ką patartumėt, jei noriu kažko rytietiško, smilkalinio, medinio, nesaldaus, bet ir nesunkaus (kad tiktų dienai)?

1. Gintaras kvepaluose nenaudojamas. Angliškai amber reiškia ambrą (paprastai ne tą tikrąją, gyvūninės kilmės, bet panašaus kvapo pakaitalus). Šiaip jau gintaro kvapas (pvz., uždegto) artimas sakų, smilkalų kvapui. Smulkiau apie tai gali rasti "Sudėtinėse dalyse".
2. Shiseido 'Feminite du Bois', Donna Karan 'Black Cashmere', Dior 'Dolce Vita'.
Atsakyti