Vakar vel pauosciau Amber Absolute ir uzuodziau smilkalu! O MB pasipurske Tobacco Vanilla ir taip gerai kvepejo kiaura vakara. Isties tos dvi natos issilaiko gan stipriai iki pat pabaigos. Tokia idomi kompozicija - vaniles saldumas ir tabako kartumas
Tiesa, Tom Ford myletojoms ir Minervai, noriu pamineti, kad naujieji White Patchouli kvepalai bus isleisti i prekyba Spalio 13 diena 
Vakar vel pauosciau Amber Absolute ir uzuodziau smilkalu! O MB pasipurske Tobacco Vanilla ir taip gerai kvepejo kiaura vakara. Isties tos dvi natos issilaiko gan stipriai iki pat pabaigos. Tokia idomi kompozicija - vaniles saldumas ir tabako kartumas
Labai geri kvepalai. Kuo toliau, tuo labiau pasitvirtina, kad si kolekcija ir apskirtai Tom Ford kvepalai verti demesio ir bent jau mano pagarbos ir susizavejimo.
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 05, 09:01)
Ne viena rašote apie smilkalinius kvepalus. Kuo jie skiriasi, kodėl vadinami smilkaliniais? Ar jų kvapas primena indų parduotuvėles? 
Juose galima užuosti smilkalus - labiau bažnytinius, negu indų parduotuvėlių. Pauostyk Statkevičiaus "Juozas Statkevičius" ("Joseph Statkus"), Yves Saint Laurent "Nu" (geriau EDP), Donna Karan "Black Cashmere" - ir susidarysi vaizdą. Jų yra daugybė, čia paminėjau Lietuvoj randamus.
Sveikos, labai tikiuosi patarimo iš jūsų, parfumisčių: kokiuose kvepaluose galėčiau rasti gintarą?
Ir dar - ką patartumėt, jei noriu kažko rytietiško, smilkalinio, medinio, nesaldaus, bet ir nesunkaus (kad tiktų dienai)?
Ir dar - ką patartumėt, jei noriu kažko rytietiško, smilkalinio, medinio, nesaldaus, bet ir nesunkaus (kad tiktų dienai)?
QUOTE(ricci @ 2008 09 04, 11:12)
cia as jai pardaviau papigiai, nes buvau uzsisakius per tarpininkes is 1stperfume, bet norejau vien tik midnight be jokiu eau de minuit. Labai jie vienas i kita panasus, bet vis tiek ne midnight
pindos kokie, ne tuos atsiunte 
kas turite partirties su www.1stperfume.com ?
QUOTE(Cikadelė @ 2008 09 05, 16:01)
Ir man įdomu, nes čia pigiai radau dvejus mano norimus kvapus
QUOTE(Cikadelė @ 2008 09 05, 15:01)
Turiu tik vienus kvepalus iš šitos parduotuves,įtarimu nesukele...
QUOTE(Monikutė @ 2008 09 05, 15:07)
Ir man įdomu, nes čia pigiai radau dvejus mano norimus kvapus
na, aš tai nepasikausčiusi tokiuose dalykuose, bet vieną dalyką radau, kokio norėčiau ir jo kaina 1stperfume.com net trigubai
p.s mane domina ten tokie miniukai (čia konkrečiai apie miniukus man įdomu
kaip jums naujieji Chloe Chloe?
QUOTE(Cikadelė @ 2008 09 05, 15:01)
as esu pirkus trejus kwepalus nusiskudimu neturiu, tikrai wiskas twarkoj, bent jau man
QUOTE(BlackDee @ 2008 09 04, 22:29)
Ačiū, pati kažkaip nesugebėjau rasti
QUOTE(aplsncks @ 2008 09 05, 12:18)
1. Sveikos, labai tikiuosi patarimo iš jūsų, parfumisčių: kokiuose kvepaluose galėčiau rasti gintarą?
2. Ir dar - ką patartumėt, jei noriu kažko rytietiško, smilkalinio, medinio, nesaldaus, bet ir nesunkaus (kad tiktų dienai)?
2. Ir dar - ką patartumėt, jei noriu kažko rytietiško, smilkalinio, medinio, nesaldaus, bet ir nesunkaus (kad tiktų dienai)?
1. Gintaras kvepaluose nenaudojamas. Angliškai amber reiškia ambrą (paprastai ne tą tikrąją, gyvūninės kilmės, bet panašaus kvapo pakaitalus). Šiaip jau gintaro kvapas (pvz., uždegto) artimas sakų, smilkalų kvapui. Smulkiau apie tai gali rasti "Sudėtinėse dalyse".
2. Shiseido 'Feminite du Bois', Donna Karan 'Black Cashmere', Dior 'Dolce Vita'.