Sveiki,sveiki-linkėjimai iš saulėtojo Tuniso
Matau,jūs čia visai nenuobodžiavote per tas dvi savaites,net sugebėjote naują temą atidaryti
Pumpotaukšlis jau jums viską apie ELL FEEL informavo,tai aš labai jau ir nesikartosiu.
Aišku,buvo gaila palikti šiltąjį Tunisą ir sugrįžti į rudenėjančią Lietuvą
Šiemet mums tikrai pasisekė su kambariais,gyvenome prie pat jūros,tai naktimis klausėmės bangų ošimo...Minusas tik,kad šalia esantis viešbutis prie jūros yra įsirengęs šokių aikštelę,tai vakare apie 23h prasideda diskoteka ir baigiasi apie 1h.,todėl truputį sunkoka užmigti.Bet mano vaikai miegojo,net nekrūpčiojo nuo garso.Dėl kambarių tvarkymo,tai aš patenkinta.Turbūt tai priklauso nuo kambarinės.Kiekvieną dieną keitė ir patalynę ir rankšluosčius.Aš dar paprašiau papildomų paklodžių,tai man kiekvieną dieną jų atnešdavo,net nereikėdavo priminti.Buvo,kad ir aš pamiršau palikti dinarą,bet kokybė nuo to nenukėntėjo.Kartą,kai tikrai neturėjau smulkių,tai palikau saują saldainių,tai kitą rytą ji man labai dėkojo,mes net truputį išsišnekėjome.Maistas viešbutyje tikrai neblogas,ir dideli ir maži tikrai ras ką pavalgyti.Jau nekalbu apie vaisius ir saldumynus,kurių niekaip negali atsivalgyti.Jau vien persiko skonis visai kitoks,o kriaušės tirpsta burnoje ir mano sviestiniai sausainukai

Animatoriai tikrai šaunūs,stengiasi visus užimti,veda įvairius renginius,o vakare,amfiteatre, rodo dar savo paruoštą progrąmą,moko savo "firminį"šokį.Yra vaikų klubas,kuriame vyksta įvairūs renginiai.Tai vaikai pavirsta indėnais,tai dar kažkuom.Šiemet viešbutyje labai populiarūs stalo žaidimai.Tai, jeigu kas moka lošti kortomis ar šiaip turi kokį žaidimą,tai drąsiai dėkit į lagaminą,tikrai pravers.Be to,prie animatorių kambariuko,galima paimti NEMOKAMAI įvairių žaidimų,užtenka parodyti kambario numerį ir gali pasiimti stalo tenisą ar mini golfą ir t.t.
Kuo toliau,tuo labiau aš vis daugiau įsimyliu Tunisą ir šitą viešbutį.Jis toks paprastas,bet jaukus ir mielas...Jeigu kas domina,rašykit...

Pumpotaukšli,aš vis dėlto iš Alberto nusipirkau palmę.Ar tu jau savo pasodinai,kokią žemę pirkai?Tiesa,ar tau aš pasakojau tą istoriją apie Albertą,kai pasakėm,kad mes iš Vietnamo?