Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, IV tema

QUOTE(AŠA @ 2008 09 01, 13:32)
ne šaunuolės, o šaunuoliai  mirksiukas.gif

Pats nesigrininau, uzteko grynu.

Kai busit El Fell'io pleze perduokit linkejimus Alberto (toks prikolnas seniokas), kuris palmes po pleza tampo ir parduoda, labai supyko kai palmes sodinuka pas vaika nupirkom, o ne pas ji. Paminekit, kad linkejimai nuo Lietuvos "kontrabandistu", kurie nepirko pas ji 3 palmiu sodinuku. lotuliukas.gif

Alberto :
user posted image
Atsakyti
tada dar pasitikslinsiu: užstatas už TV ir kondicionieriaus pultelius yra?

ekskursijų kokių (pvz., kvadrociklais) paplūdimy galima tikėtis ar irgi mieste reiktų užsakyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 01 rugsėjo 2008 - 13:08
QUOTE(AŠA @ 2008 09 01, 14:08)
tada dar pasitikslinsiu: užstatas už TV ir kondicionieriaus pultelius yra?

ekskursijų kokių (pvz., kvadrociklais) paplūdimy galima tikėtis ar irgi mieste reiktų užsakyt?

Del tv pulto nezinau, del kondicionieriaus pulto uzstatas 30 dinaru. Kvadrociklais ekskursija yra, kiek supratau tai vazineja kazkur palei gatve apie 2 valandas, bet paliginus su Egiptu, tai kaina labai didele. Viesbutyje siulo sia ekskursija. Dar siulo kazkoki safari kupranugariais, ekskursija piratu laivu ir masazai.
Atsakyti
ČIA daug valiutų kursų yra, šiuo metu euras 0.55207, o doleris 0.80723 tuniso dinarų
Papildyta:
paskaičiavau dėl įdomumo, tai labai jau panašiai... gal dėl to, kad ten fiksuotas kursas wink.gif
Papildyta:
gal dar bus važiuojančių į Tunisą šią savaitę?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 09 02, 14:44)
ČIA daug valiutų kursų yra, šiuo metu euras 0.55207, o doleris 0.80723 tuniso dinarų

Turetu gal taip buti: lotuliukas.gif

Dinaras = 0.55207 Euro
Dinaras = 0.80723 Dolerio
Atsakyti
QUOTE(Pumpotaukšlis @ 2008 09 01, 15:13)
Del tv pulto nezinau, del kondicionieriaus pulto uzstatas 30 dinaru. Kvadrociklais ekskursija yra, kiek supratau tai vazineja kazkur palei gatve apie 2 valandas, bet paliginus su Egiptu, tai kaina labai didele. Viesbutyje siulo sia ekskursija. Dar siulo kazkoki safari kupranugariais, ekskursija piratu laivu ir masazai.

Įdomu,kas Jus čia taip šauniai informavo dėl pasivažinėjimo kvadrociklais? Važiuojama pasivažinėt tikrai labai saugioje vietoje ir visai ne prie gatvės,o tiesiog tokioje beribėje dykynėje,kurioje apart keturračių visiškai jokio eismo.Nebent čia buvo turima omenyje nedidelė kelio atkarpa iki dykynės,kur važiuojama palei gatvę,bet ten tik kelio galiukas ir viskas.Išvykos metu aplankoma stručių ferma,kurioje puikuojasi bene du stručiai smile.gif Dar turėsite progos pamatyti povus,vištikes ir gaidžius. smile.gif Kelionės trukmė maždaug 3 val.Kelionės kaina- 35 dinarai vienam asmeniui.Super pramoga! Grįžom murzini kaip velniai,visgi įspūdžiai žodžiais nenusakomi! Važiavau ir dar kartą važiuočiau:)
Atsakyti
Sveiki,sveiki-linkėjimai iš saulėtojo Tuniso biggrin.gif
Matau,jūs čia visai nenuobodžiavote per tas dvi savaites,net sugebėjote naują temą atidaryti thumbup.gif
Pumpotaukšlis jau jums viską apie ELL FEEL informavo,tai aš labai jau ir nesikartosiu.
Aišku,buvo gaila palikti šiltąjį Tunisą ir sugrįžti į rudenėjančią Lietuvą verysad.gif
Šiemet mums tikrai pasisekė su kambariais,gyvenome prie pat jūros,tai naktimis klausėmės bangų ošimo...Minusas tik,kad šalia esantis viešbutis prie jūros yra įsirengęs šokių aikštelę,tai vakare apie 23h prasideda diskoteka ir baigiasi apie 1h.,todėl truputį sunkoka užmigti.Bet mano vaikai miegojo,net nekrūpčiojo nuo garso.Dėl kambarių tvarkymo,tai aš patenkinta.Turbūt tai priklauso nuo kambarinės.Kiekvieną dieną keitė ir patalynę ir rankšluosčius.Aš dar paprašiau papildomų paklodžių,tai man kiekvieną dieną jų atnešdavo,net nereikėdavo priminti.Buvo,kad ir aš pamiršau palikti dinarą,bet kokybė nuo to nenukėntėjo.Kartą,kai tikrai neturėjau smulkių,tai palikau saują saldainių,tai kitą rytą ji man labai dėkojo,mes net truputį išsišnekėjome.Maistas viešbutyje tikrai neblogas,ir dideli ir maži tikrai ras ką pavalgyti.Jau nekalbu apie vaisius ir saldumynus,kurių niekaip negali atsivalgyti.Jau vien persiko skonis visai kitoks,o kriaušės tirpsta burnoje ir mano sviestiniai sausainukai thumbup.gif Animatoriai tikrai šaunūs,stengiasi visus užimti,veda įvairius renginius,o vakare,amfiteatre, rodo dar savo paruoštą progrąmą,moko savo "firminį"šokį.Yra vaikų klubas,kuriame vyksta įvairūs renginiai.Tai vaikai pavirsta indėnais,tai dar kažkuom.Šiemet viešbutyje labai populiarūs stalo žaidimai.Tai, jeigu kas moka lošti kortomis ar šiaip turi kokį žaidimą,tai drąsiai dėkit į lagaminą,tikrai pravers.Be to,prie animatorių kambariuko,galima paimti NEMOKAMAI įvairių žaidimų,užtenka parodyti kambario numerį ir gali pasiimti stalo tenisą ar mini golfą ir t.t.
Kuo toliau,tuo labiau aš vis daugiau įsimyliu Tunisą ir šitą viešbutį.Jis toks paprastas,bet jaukus ir mielas...Jeigu kas domina,rašykit...
biggrin.gif Pumpotaukšli,aš vis dėlto iš Alberto nusipirkau palmę.Ar tu jau savo pasodinai,kokią žemę pirkai?Tiesa,ar tau aš pasakojau tą istoriją apie Albertą,kai pasakėm,kad mes iš Vietnamo? biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif
As turiu gal toki biskeli ir kvaila klausyma, o kur jus paliekat tuos arbatpinigius (ant kokio staliuko)? Pirma kart keliausim tai nieko nezinom. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katuliukas: 03 rugsėjo 2008 - 11:43
QUOTE(buzuka @ 2008 09 02, 22:30)
Tikiuos pakilus ir nusileist lotuliukas.gif Mus aptarnaus Novaturas ax.gif

*bet kokia*,praleidau kurioj vietoj apsistosit?

Nepraleidai ,nebuvau net minejus ax.gif
Mes apsistojame RIU BELLEVUE PARK viesbutyje. Beja mus aptarnaus taip pat Novaturas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuliukas @ 2008 09 03, 11:42)
Labas visoms smile.gif
As turiu gal toki biskeli ir kvaila klausyma, o kur jus paliekat tuos arbatpinigius (ant kokio staliuko)? Pirma kart keliausim tai nieko nezinom. 4u.gif

mes už lagaminų atnešimą į rankas atiduodam, už kambarių tvarkymą ant lovos paliekam...
Atsakyti
kazkas klausė dėl medūzų: tai kai mes buvome Tunise (liepos pabaiga - rugpjūčio pradžia) tuomet viena iš mūsų keturių būrio buvo du kartus "pabučiuota" medūzų. Ir net tą pačią dieną unsure.gif Sakom, prisišnekėjai - nes prieš tai labai jau apie tas medūzas kalbėjo, įlindo į vandenį ir išbrendant jau čiupt už rankos - sako, viskas, mane jau nudegino. Tai vietiniai sušoko, ėmė trinti ranką drėgnu smėliu. Gidė prieš tai buvo įspėjusi, kad reikia trinti tą vietą rūgštimi, bet kad paplūdimyje nieko neturėjom. Tai trynė tą vietą drėgnu smėliu, tada po kiek laiko praėjo. Mes jau įkalbinom, kad einam maudytis, nes ant kranto baisiai karšta, tik įlipom vandenin ir vėl nudegino palei pat krantą tą pačią moterį - ot nesiseka žmogui doh.gif Na bet išgyveno ir nieko labai baisaus neatsitiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 09 03, 00:14)
o ant kvadrociklų po vieną? povai, vištos, stručiai ir kiti gyviai tai nedomina, įprastas dalykas, geriau kainą nuleistų lotuliukas.gif

Mūsų komandoj visi važiavo po vieną ant kvadrociklų.Na,bet parvažiavus į bazę teko matyti,jog kiti sėda po du ant vieno motociklo.Čia tikriausia kaip kas pageidauja.Beje,gal ir kainą eina numušt per pusę,jei sėdama ant vieno motociklo dviese biggrin.gif Čia keletas foto:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti