QUOTE(*bet kokia* @ 2008 09 03, 22:35)
Butinai

Girdejau neblogu atsiliepimu apie ji, keletas pazistamu butent ten buvo apsistoje .Tikiuos pateisins ir musu lukescius. Nors kiekvienas vertina skirtingai aisku
Papildyta:
As irgi jau turbut pradedu nerimt pries kelione

, kazkaip idomiai, nes nebuvau susimascius apie tai pries tai. Vat toks vienas klausimukas kirbet pradejo, tiksliau niuansiukas. Kaip reikalai su elektros srovem tenais. Tiksliau tariant ar neprisireiks veztis adaperio ar tiesiog uzteks tinkamo kistuko? Aisku ,galejau ir anksciau apie tai pagalvot

juk toki svarbu dalyka,kaip filmavima ar fokinima nesinoretu praleist ir paskui griauzt save, kodel negalejau apie tai anksciau pagalvot. Taigi, kol dar laikas kas galetu mane apsviest
Aš tai pačiam Tunise pirkausi kištuką,nes Lietuvoje neradau,paskui ir laiko nebebuvo jo ieškoti.Šiaip fotiko pakrovėjui jo ir nereikia,nes telpa į rozete.man reikėjo virduliui,nes mano mažoji geria tik arbatą.Šiaip elektros srovė ten kaip ir pas mus 220W,tik dėl perkrovų tai neteko susidurti,bet manau,kad čia aktualu didesniuose viešbučiuose.
Papildyta:
QUOTE(buzuka @ 2008 09 04, 10:32)
Tiesa,po nakties iškylo toks klausymas,ką man daryt su vaiko šikpuodžiu

Jis mums tai reikalingas,o viešbutyj matomai tokio lobio nerasi.Tai man jį į bnedrą bagažą dėtis,ar salionan

Nepykit už tokį klausymą,bet čia labai rimta
Į lagaminą...
Papildyta:
QUOTE(buzuka @ 2008 09 03, 20:36)
Šiandien jau nusipirkau kremų nuo saulės,vaistų nuo viduriavimo ir pan.

Dar va plaukmenis reiks nepamiršt ir fanierą ryt išsikeist.O penktadienį ryte čimodanais sukrautais mes linksmai keliausim
Nepamaišys ir parecatamolio plokštelė...Geros kelionės
Papildyta:
AŠA,draugiškas patarimas-įsimesk skalbinių virvę ir segtukų,pravers,pamatysi...