Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, IV tema

QUOTE(rasiuke29 @ 2008 09 03, 13:08)
Labutis  4u.gif
Kai grįši būtinai lauksiu tavo įspūdžių ir pasakojimo apie šį viešbutį, nes ir mes 19 ten važiuojam  blush2.gif

Butinai drinks_cheers.gif Girdejau neblogu atsiliepimu apie ji, keletas pazistamu butent ten buvo apsistoje .Tikiuos pateisins ir musu lukescius. Nors kiekvienas vertina skirtingai aisku ax.gif

Papildyta:
As irgi jau turbut pradedu nerimt pries kelione rolleyes.gif , kazkaip idomiai, nes nebuvau susimascius apie tai pries tai. Vat toks vienas klausimukas kirbet pradejo, tiksliau niuansiukas. Kaip reikalai su elektros srovem tenais. Tiksliau tariant ar neprisireiks veztis adaperio ar tiesiog uzteks tinkamo kistuko? Aisku ,galejau ir anksciau apie tai pagalvot doh.gif juk toki svarbu dalyka,kaip filmavima ar fokinima nesinoretu praleist ir paskui griauzt save, kodel negalejau apie tai anksciau pagalvot. Taigi, kol dar laikas kas galetu mane apsviest g.gif
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2008 09 03, 22:00)
O vat pagalvojau,gal yra kokie albumai vaizdų Tuniso g.gif

Sitoj nuorodoj-kaireje nuotraukas rasi
http://www.road.lt/t...stis-1217957819
Atsakyti
Tiesa,po nakties iškylo toks klausymas,ką man daryt su vaiko šikpuodžiu doh.gif Jis mums tai reikalingas,o viešbutyj matomai tokio lobio nerasi.Tai man jį į bnedrą bagažą dėtis,ar salionan doh.gif Nepykit už tokį klausymą,bet čia labai rimta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 09 03, 16:44)
manykim, kad taip wink.gif
Mūsų gretos pildosi thumbup.gif
penktadienis, 13.40 į dangų pakyla *bet kokia*, buzuka, Katuliukas
sekamdienis, 4.30 į dangų pakyla bulbul, AŠA, janone
Kas prisijungs?
oi, vakar taip baisiai rodė... brrr... ir dar vyro kolega prigąsdino, kad dabar pats medūzų sezonas ir antplūdis doh.gif gal Jurgita-Gabrielė mane nuramins blush2.gif

Nenoriu kelti panikos,bet per tas dvi savaites vyras dvi medūzas pagavo.Jos jo nenudegino,bet jis iš smalsumo jas sugavo.Tai vaikams buvo džiaugsmo,subėgo beveik visas pliažas pasižiūrėti...Ir man jos pasirodė visai mielos,sakyčiau-net gražios.Aišku,čia skonio reikalas.Tiesa,turiu paminėti,kad vyras "jas gaudė"toli nuo kranto, tad manau,kad neverta jų taip bijoti.Dar galiu paminėti,kad į Hammameto paplūdimius jos mažiau užklysta,nei į Soussa,mat Hammamete,keliais laipsniais šalčiau,nei S.,turbūt joms čia per "šalta"(čia taip gidė sakė).Aišku,laimės dalykas,kaip čia bus,bet važiuoti ir galvoti apie jas,neverta,nes koks tada poilsis,kada baimė tave lydės.Negalvok ir "neįkas",kuo labiau bijosi,tai taip ir atsitiks,kaip dažniausiai taip ir būna.Kartais žmogus savo neigiamomis mintimis pats ir prisišaukia bėda...
Atsakyti
QUOTE(*bet kokia* @ 2008 09 03, 22:35)
Butinai  drinks_cheers.gif Girdejau neblogu atsiliepimu apie ji, keletas pazistamu butent ten buvo apsistoje .Tikiuos pateisins ir musu lukescius. Nors kiekvienas vertina skirtingai aisku  ax.gif

Papildyta:
As irgi jau turbut pradedu nerimt pries kelione rolleyes.gif , kazkaip idomiai, nes nebuvau susimascius apie tai pries tai. Vat toks vienas klausimukas kirbet pradejo, tiksliau niuansiukas. Kaip reikalai su elektros srovem tenais. Tiksliau tariant ar neprisireiks veztis adaperio ar tiesiog uzteks tinkamo kistuko? Aisku ,galejau ir anksciau apie tai pagalvot  doh.gif juk toki svarbu dalyka,kaip filmavima ar fokinima nesinoretu praleist ir paskui griauzt save, kodel negalejau apie tai anksciau pagalvot. Taigi, kol dar laikas kas galetu mane apsviest  g.gif

Aš tai pačiam Tunise pirkausi kištuką,nes Lietuvoje neradau,paskui ir laiko nebebuvo jo ieškoti.Šiaip fotiko pakrovėjui jo ir nereikia,nes telpa į rozete.man reikėjo virduliui,nes mano mažoji geria tik arbatą.Šiaip elektros srovė ten kaip ir pas mus 220W,tik dėl perkrovų tai neteko susidurti,bet manau,kad čia aktualu didesniuose viešbučiuose.
Papildyta:
QUOTE(buzuka @ 2008 09 04, 10:32)
Tiesa,po nakties iškylo toks klausymas,ką man daryt su vaiko šikpuodžiu doh.gif Jis mums tai reikalingas,o viešbutyj matomai tokio lobio nerasi.Tai man jį į bnedrą bagažą dėtis,ar salionan doh.gif Nepykit už tokį klausymą,bet čia labai rimta biggrin.gif

Į lagaminą...
Papildyta:
QUOTE(buzuka @ 2008 09 03, 20:36)
Šiandien jau nusipirkau kremų nuo saulės,vaistų nuo viduriavimo ir pan. biggrin.gif Dar va plaukmenis reiks nepamiršt ir fanierą ryt išsikeist.O penktadienį ryte čimodanais sukrautais mes linksmai keliausim thumbup.gif

Nepamaišys ir parecatamolio plokštelė...Geros kelionės biggrin.gif
Papildyta:
AŠA,draugiškas patarimas-įsimesk skalbinių virvę ir segtukų,pravers,pamatysi...
Atsakyti
Viešbutis El Bousten

Visada rask atsiliepimus 4u.gif žinok, padeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janone: 09 rugsėjo 2008 - 10:59
QUOTE(janone @ 2008 09 09, 11:53)
Viešbutis El Bousten

Visada rask atsiliepimus  4u.gif žinok, padeda

Dėkui, perskaičius atsiliepimus truputi baisu pasidarė, bet ko tikėtis iš 3*. O kaip Tunise dėl hepatitų A, B, nes mus agentūroj užtikrino, kad Tunise švariau ir mažiau rizikinga negu Egipte ir Turkijoje, o kaip iš tikrųjų?
Atsakyti
QUOTE(Delfinute @ 2008 09 09, 13:01)
Dėkui, perskaičius atsiliepimus truputi baisu pasidarė, bet ko tikėtis iš 3*.  O kaip Tunise dėl hepatitų A, B, nes mus agentūroj užtikrino, kad Tunise švariau ir mažiau rizikinga negu Egipte ir Turkijoje, o kaip iš tikrųjų?

Na mes su panele pasiskiepijom, wis delto atsarga gedos nedaro... smile.gif o ir tie skiepai nera tokie brangus... vaziuojam rugsejo 28 diena i souse Tour khalef viesbuti... smile.gif gal dar kas i ten? wink.gif

beje gal kas buvo jame ir gali apie ta wiesbuti papasakot? top travel atsiliepimus skaiciau jau... butu idomu isgirst platesne nuomone...
Atsakyti
Sveikos keliauninkės, turiu kelis klausimus. 4u.gif
1. Kiek žinau į Tunisą galima įvežt 1l. stipraus alkoholio, jei viršysim po 50g. nesupakuos mūsų oro uoste? blush2.gif
2. Kokių veido, kūno, palukų priežiūros priemonių parekomenduotumėt ten pirkti? Girdėjau apie kažkokį nuostabų aliejų deginimuisi... g.gif
3. Kaip ten su tom "magazinom generalinėm" ? Nuo Byblos viesbutuko Hammamete toli? Taksi reiks imt? Iki kiek dinariuku veža, kad žinočiau, kaip derėtis.
4. Ar ramadano metu bus galima rasti jų datulių degtinės parduotuveje (gen.mag)?
5. Koks tens smėliukas paplūdimy, šviesus rankšluostis tiks?

Pradžiai tiek, ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2008 09 11, 12:07)
Sveikos keliauninkės, turiu kelis klausimus. 4u.gif
1. Kiek žinau į Tunisą galima įvežt 1l. stipraus alkoholio, jei viršysim po 50g. nesupakuos mūsų oro uoste? blush2.gif
2. Kokių veido, kūno, palukų priežiūros priemonių parekomenduotumėt ten pirkti? Girdėjau apie kažkokį nuostabų aliejų deginimuisi... g.gif
3. Kaip ten su tom "magazinom generalinėm" ? Nuo Byblos viesbutuko Hammamete toli? Taksi reiks imt? Iki kiek dinariuku veža, kad žinočiau, kaip derėtis.
4. Ar ramadano metu bus galima rasti jų datulių degtinės parduotuveje (gen.mag)?
5. Koks tens smėliukas paplūdimy, šviesus rankšluostis tiks?

Pradžiai tiek, ačiū iš anksto smile.gif

Hamamete nebuvau, bet paprastai prie jūros atovi gultai, bet jei nori ant smėliuko, tai prašom, tik jis gerokai smulkesnis nei mūsų. Deginimosi tepaliukas kvepiantias citrinomis yra ir fiksuotų kainų parduotuvėje-pirkau 2,8 dinaro. Paieškok yra kažkas net nuotrauką įdėjęs - buteliukas žaliai išapišytas geltinu kamšteliu. Jis tinka ne tik deginimuisi, bet ir kaip kūno kremas. O gėrimukų skyrius turi turistams dirbti - tik datulių likeris labai specifinis, primena konjaką ir labai stiprus ir kaina taip pat nemaža, berods apie 70 Lt
Atsakyti
Na ką aš piema grįžau biggrin.gif Įspūdžius ir foto įmesiu kitą dieną

kas liečia alkoholinių gėrimų,tai parduotuvėse jų per ramadaną negausit,nes nėra aplamai alkoholio prekyboj,tik kafe ir aerouoste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta2kas @ 2008 09 13, 16:27)
o kada jis baigsis gal zinot?

Ramadanas trunka visa menesi ,t.y iki sio menesio galo mirksiukas.gif
Ka tik grizom is ten. Tiesa pasakius, noriu atsigaut truputi ,tada galesiu aprasyt placiau Rasiukei ir apie viesbutuka, kur buvom apsistoje. Galit per daug nesijaudint, jis tikrai vienas is geriausiu is aplink ji supanciu.Tik viena problemele, turbut aktualiausia visiems turistautojams - skrudeles. Ten ju apstu kambariuose blink.gif
Jau antra diena teko kviestis kambarines ir prasyti ,kad jas dezinfekuotu, net is pacio lagamino doh.gif Nezinia kas jas patrauke butent ten g.gif Rodos neturejom nieko kas butu susije su saldumynais .Ispejimas visems, venkite apskritai maista laikyti kambaryje, ar net saldytuve nono.gif
Porai keliavusiai ir apsistojusiai tam paciam viesbuty,teko patirti lengva soka. Kai sugalvoje visus gardumynus laikyti jame,ryte isvydo nieko kita kaip skruzdeliu spiecius aplipusius ipakavimu.Jei neklystu ,tie gardumynai buvo figos.
Tai tiek siam kartui mirksiukas.gif
Atsakyti