Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, IV tema

labai laukiu atsiliepimu tu, kurios buvote DELPHIN EL HABIB/RIBAT RESORT.
kaip pats viesbutis, ka ten esant galima idomaus nuveikti (viesuoju transportu kur nors nuvaziuot, i As Susas pvz, ar gal yra koks idomus klubas, pirtys, siaip nereali vietele aplink netoli).
taip pat lauktuves..ka patariate parsivezti (labiausia domina praktiski daiktai-smilkalai, naturalios odos gaminiai, maistas) aciu 4u.gif
Atsakyti
Man jis kažkada patiko... Jei aišku nemaišau pavadinimo, bet atrodo, kad šis viešbutis yra Monastyre - turistų šiame miestelyje mažai, tačiau yra daug maž tikras tunisietiškas gyvenimas. Dėl nuvykimo į Susą - ten važiuoja elektriniai traukiniai, vadinamo metro... Arba galite su taksu, jei nemėgstate traukinių...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 09 21, 07:33)
Man jis kažkada patiko... Jei aišku nemaišau pavadinimo, bet atrodo, kad šis viešbutis yra Monastyre - turistų šiame miestelyje mažai, tačiau yra daug maž tikras tunisietiškas gyvenimas. Dėl nuvykimo į Susą - ten važiuoja elektriniai traukiniai, vadinamo metro... Arba galite su taksu, jei nemėgstate traukinių...

Aciu, Udriau, taip, nemaisote, jis Monastyre, aciu uz informacija, bandysim ieskoti idomiu vieteliu ten aplink, bei aplankyti Sachara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2010 09 20, 16:18)
labai laukiu atsiliepimu tu, kurios buvote DELPHIN EL HABIB/RIBAT RESORT.
kaip pats viesbutis, ka ten esant galima idomaus nuveikti (viesuoju transportu kur nors nuvaziuot, i As Susas pvz, ar gal yra koks idomus klubas, pirtys, siaip nereali vietele aplink netoli).
taip pat lauktuves..ka patariate parsivezti (labiausia domina praktiski daiktai-smilkalai, naturalios odos gaminiai, maistas) aciu 4u.gif

Ką aš parsivežiau iš Tuniso ir labai džiaugiuosi: nuostabiai skanios datulės, dekoruoti indai - aš parsivežiau mažus dubenėlius ir 4 dalių lėkštelę užkandžiams sudėti, smilkalai, purškiami namų kvapai - šitie nerealūs, parsivežiau levandų, kvepia nuostabiai, ir labai labai gražūs papuošalai.
Atsakyti
Na ka gi, sianakt grizom is Tuniso doh.gif doh.gif Pirma kart gyvenime nebesulaukiau, kada skrisim namo. Zodziu pati blogiausa kelione verysad.gif verysad.gif Kita karta, net uz aciu ten nebeskrisciau. Gal kitiems ir patiko, bet man schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Tai kas ten taip blogai buvo ?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 09 26, 11:19)
Tai kas ten taip blogai buvo ?

Na nezinau, gal tiesiog nelaiku ir nevietoje pasitaikem, viesbutyje papuolem ant ligoniu bangos, tai bene ir yra pagrindine priezastis doh.gif
Pati salis nepaliko jokio ispudzio, negrizciau ten schmoll.gif schmoll.gif Gal tie, kurie vaziuoja apskritai pirma karta ir nieko, bet mes nusivylem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rom@ntika @ 2010 09 27, 10:06)
Na nezinau, gal tiesiog nelaiku ir nevietoje pasitaikem,  viesbutyje papuolem ant ligoniu bangos, tai bene ir yra pagrindine priezastis  doh.gif
Pati salis nepaliko jokio ispudzio, negrizciau ten  schmoll.gif  schmoll.gif  Gal tie, kurie vaziuoja apskritai pirma karta ir nieko, bet mes nusivylem doh.gif

o kokia salis jums paliko ispudi?
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 09 27, 12:34)
o kokia salis jums paliko ispudi?

paliko, bet jos per daug skiriasi, tai kvaila lygint is tikruju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rom@ntika @ 2010 09 29, 18:15)
paliko, bet jos per daug skiriasi, tai kvaila lygint is tikruju  smile.gif

na, as neprasau palyginti smile.gif

tiesiog klausiu, kuri salis paliko ispudi.. paprastai, kiekviena ju isimena skirtingai smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 09 29, 21:05)
na, as neprasau palyginti smile.gif

tiesiog klausiu, kuri salis paliko ispudi.. paprastai, kiekviena ju isimena skirtingai smile.gif  mirksiukas.gif

labiausiai patiko Sri Lanka, kad ir tas pats Egiptas man simta kart geriau, nei Tunisas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaEstera @ 2010 09 19, 20:37)
Sveikos, na yra žinau jau grįžusiu iš Vinci Nozha Beach. Norim foto,  atsiliepimų ax.gif  lotuliukas.gif

Labukas 4u.gif Pries tris savaites grizom is sio viesbucio, mums jis buvo thumbup.gif .
Apie Tunisa kaip apie sali daug pasakyti negaliu, nes ekskursiju neemem, vaziavom tiesiog ilsetis... Oras, pliazas, jura ir animacija mums buvo 10 balu!!! Visa kita taip pat patiko, tik sie dalykai buvo isskirtinai superiniai thumbup.gif Pvz. vaziuojant su vaiku i poilsine kelione, kur reikia smeliuko ir geros juros tai puikus pasirinkimas 4u.gif Buvom Egipte, Madinat Makadi kurorte (MAKADI OASIS CLUB&RESORT) tokio pat lygio viesbuti 4+ zv. bet jura man nebuvo tokia zavinga, meduzos sugele, juros dugna reikia stebeti kur lipi, vaikams ir man tai buvo kaip minusas, jei lyginti su Tuniso pakrante (bent jau prie musu viesbucio), animacija siame viesbutyje daug saunesne nei Egipto viesbutyje, visur dalyvavom kur tik pajegem biggrin.gif Vaizdas vaziuojant is oro uosto, kiekvienos salies savaip zavingas, taciau Tunise pastebejau daugiau zalumos nei Egipte ax.gif Maistas skanesnis buvo Egipte, pasirinkimas toks pats, tik paruosimas ne toks geras Tunise, bet kai yra is ko rinktis, nelikau nusivylusi maistu smile.gif

Is tikruju, rasau ne tam kad kazka lyginti, yra du dalykai, vienas kai nori pamatyti ir pazinti sali, kita - kai vaziuoji tik ilsetis... Mes rinkomes pastaraji varianta ir nenusivyleme thumbup.gif Viesbutis tikrai geras jei kas abejojate !
Tiesa, ziurint uz kokia kaina skrendate tai ir turi itakos apsisprendimui, mes vaziavome uz gera kaina, t.y su spec. pasiulymu siam viesbuciui, tai mes ir likom patenkinti, kai kaina atitiko kokybe, gal uz pilna kaina yra ir geresniu viesbuciu, mes visuomet renkames tik is spec. pasiulymu mirksiukas.gif
Nezinau ar kam padejau, tai tokie ispudziai is musu viesbucio.

Kambarys
user posted image
user posted image
user posted image

Viesbucio vaizdas is balkono
user posted image
user posted image
Zaidimu aikstele
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti