QUOTE(Matomas @ 2011 01 29, 21:43)
Tie patys pojuciai - pati blogiausia kelione. Man dar nieko, bet maniskes ten suristos nenuveztum
manes irgi niekas ten nebeišsiųstu
Papildyta:
QUOTE(KRV @ 2011 01 30, 18:28)
ir mes pasirinkome Hamametą

, užsisakėme viešbutį Vinci Nozka Beach. Mums labai gyrė šį kurortą dėl jo ramumo ir civilizuotumo, tikimės nenusivilti ir aišku labai norisi išvykti
Tame paciame viešbutyje apsinuodijus buvau, neradau ka valgyti, visas maistas bent man asmeniškai žiaurus, o i ale karte restoranai

gyvenime nebeičiau paskutinė šlykštynė, tai likusias tris dienas, valgiau tik po Pringls traškučių pakelį už 15 Lt (išvertus mūsų pinigais) per dieną, grįžau svorio 4 kg numetus, kai iš Turkijos grįžau per savaitę 5 kg priaugus

daugiau ten net kojos nekelčiau. O patys jų turgai (medyna) tai siaubas, geriau iš viešbučio teritorijos kojos nekelti. ten jei esate blondinė visi rėks Šakira, vyrus Rembo vadins, rėk sabotaž, kapitalist.....ir pan. Pirkti nėra ką, ir kainos juokingos....kokybės nulis, Iš Turkijos parsivežiau rankinę, piniginę tai 2 metai vaikštau ir jokio nutrynimo ar įplyšimo. O iš ten parsivežiau rankinę, tai net savaitės nepavaikčiojau viskas suplyšo, pradedant užtrauktukais ir baigiant pamušalu.....
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2011 01 31, 09:10)
O tai ko tikėjotės? Nors Tunisas tai žymiai švaresnis už kitas arabų šalis, na gal išskyrus Arabų Emyratus arba Omaną. Ir smarvės jokios niekur nejutau.
O gal čia tiesiog nusiteikimas ir kultūrinis šokas pirmą kartą patekus į kitokio mentaliteto šalį.
Derėtis visur tokiose šalyse reikia ir privalu - kitaip ir nebus.
O šiaip važinėjom ir taksi, ir traukiniais, ir tramvajais - viskas gerai.
Na čia jaučiu kaip kam pasiseka