Na ką bandysiu šiek tiek papasakot apie "Marhaba Salem"

Pats viešbutis yra "Marhaba Royal Salem" apsuptyje,viskuo naudojies kaip ir 4*,aišku iš 3* gal jūros pro langą nematysi,bet kam to reik.Žodžiu kas nori sutaupyt tikrai drąsiai gali kraustytis į 3*,mums net gal patogiau viskas buvo,nes viskas šalia.Labai didelis parkas,3 baseinai.Vienas iš jų su jūros vandeniu,ten ir visos linksmybės,tik nesmagu kai niurkteli ir vandens nosin ar į akis patenka,tada pasijauti lyg kad visą druskinę tau pripiltų

Su vaikais labai tinka ten važiuot.Kas patiko ,tai pležo smėliukas,toks purus švelnus,nuolat tvarkoma aplinka,darbuotojai sukas kaip bitės.Bet arabai reketininkai kaip reta,pirštą pajudins ir jau laukia dinaro
dar atkreipiau dėmesį ,kad gal net vienintelis viešbutis esantis prie Suso tvarkingas,prie viešbučio.Nes kiti reik eit ar per gatvelę,ar nemažą atstumą,kai kur net pležo plotis kokie 2 metrai.Karšta buvo labai ,kaip jau ir minėjo,tai be saulės kremo nei žingsnio

Man nesisekė sveikatos klausymu visai,pirmas dienas su mažium slogom apsirgom,po poros dienų didžkiui temperatūra iš kažkur aukšta išlindo,tuomet atėjo ir mano džiaugsmo dienos anksčiau laiko net labai,tai va moterys būtinai įsimeskit priemonių tam,o prieš išvažiuojant,užkimau ir tapau seksualaus balso savininkė

Tai čia dar ne viskas paskutinę dieną prieš skrydį mažiui temperatūra iki 40 pakilo.Gerai ,kad vaistinėlė mano buvo didelė.Tiesa kas dėl vaistų,tai dar įsimeskit tavegilio nuo alergijos,nes vienai lietuvaitei nuo saulės atsirado bėrimų (alergija)
Transportas jau paminėtas,bet kai jie sako tarkim 8 dinarai,tai reik mušt daugiau nei puse,nes tuomet prasideda derybos.Mes iš Suso važiavom į viešbutį,tai nuo 8 dinaro numušėm iki 3,5 TDN .Jei vieni nenuleidžia,tuoj atsiras kas nuleis,negriebkit visko aklai.Ir kaina derat dar neįsėdus,nes kai įsėsit,jie nuvež ir turėsit mokėt jų pasakytą sumą.Tiesa,taksi laksto labai greit.Ten kur ženklas 50,jie varo 100 km/h
Kas čia dar ?Maisto iš restorano geriau nesinešt,jei jūs turit ALL incluisive,nes privalgysit iki soties.Ir net restorane kaba pranešimas,kad maisto neišsinešt.
Labai patiko vaikų diskotekos,kas su vaikais važiuoja.Animatorės yra 2 lietuvės Raimonda ir Evelina,labai mielos merginos.Kiekvieną vakarą vakarėliai su skirtingom tematikom.Žodžiu namie būt nėr kada.
Dėl pirkinių ir lauktuvių.Labai pigi oda ir jos dirbiniai,rankinukai kainuoja apie 40lt-100lt odiniai.Bet irgi reik derėtis,o geriau prieš tai užeit į fiksuotų prekių parduotuves ir apsiūrėt kainas ,kad jūs žinotumėt iki kiek maždaug galit nusileist.Man buvo atvejis,kad kaip tik eidami miestan užmačiau rankinuką kuris kainavo 24 TDN,pas kitą prekeivį paklausus,man pasiūlė 200TDN už jį,tai visa laimė jog žinojau,kiek toks kainuoja,tai nusiderėjau iki 21TDN.Derybos ,arabų sportas.Kaip suvenyrą siūlau nusipirkt tokias ale brondzines lėktes ant kurių iškala tavo vardą ir pan. Vidutinio dydžio kainuoja su derybom įnirtingom 10 TDN.Smulkūs suvenyrai dar labai geri ,magnetukai po 1 TDN, būgneliai.Žodžiu prasisukt galima.
Ekskursijos,mes asmeniškai nekeliavom ,nes dėl vaikų pabijojom.Bet kiek žinau kas keliavo su gidais agentūrų,tai brangiai atsėjo ir nelabai patiko Sacharos aplankymas.( čia kalbama ,kad dar į kainą įėjo maitinimas ir viešbutis,tai sakė tai ir buvo klaiku).Manau atrakcijas reik rinktis per vietinius. Jei plauksit su laivu,tai geriau nuvažiuot prie laivo ir vietoj suderėt kaina,mes nuo 35 numušėm iki 20 TDN,tuo tarpu vietiniai prie viešbučio siūlo lyg už 35.
Jei yra dar klausymėlių klauskit.Apranga,tai šilti rūbai reikalingi grįžus Lietuvon,ten jokio megztinio nereik,tik daug maikučių