Įkraunama...
Įkraunama...

Naujųjų Metų sutikimas

sveikos,
as jau pajauciau priessventini virpuliuka, todel pajutau poreiki atidaryti sia nauja tema. idomu kokio Jusu planai svesti siuos naujus metus?
mes su draugu planuojame gal i Druskininkus i Spa Vilnius nuvaryti sveikatingumo centra 3 dienom
gal kas buvote?
kokie ispudziai?
o gal kas kokiu kitu fainu ideju pames?
o gal sveskime kartu ?smile.gif
Atsakyti
kur sutikti Naujus as planuoju paskutine diena tongue.gif o sventines nuotaikos dar visiskai pas mane nera schmoll.gif laukiu kol visi prades puostis Kaledoms gal tada pas mane irgi atsiras ta sventine nuotaika mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat, per kaledos atsiranda ir ideju ir noro
ruosti kazka idomaus ir neiprasto biggrin.gif biggrin.gif
O kolkas tai nelabai laiko yra ir aplin neta nuotaika schmoll.gif
Atsakyti
Norint sutikti Naujuosius ne namuose, jau pats laikas kažką galvoti, nes kitaip bus vėlu. O forumo dalyvės dar visai nenori galvoti apie šventes... Mamos, šventės nenumaldomai artėja, reikia jau pradėti galvoti, nes kitu atveju išeis kaip visada - nieko naujo.

Aš su draugais tai pat norėčiau kur nors ne namuose sutikti Naujuosius. Esu nužiūrėjusi mažą kavinukę šalia namų, skambinsiu ir klausiu ar būtų galima. O šiaip Naujųjų sutiktuvėms labai visur iškelia kainas ir pirtelę mažą be 1500 Lt manau neįmanoma rasti cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 10 17, 13:47)
mes su draugu planuojame gal i Druskininkus i Spa Vilnius nuvaryti sveikatingumo centra 3 dienom
gal kas buvote?
kokie ispudziai?



su vyru pernai vasara sventem 5-tasias vestuviu metines ten, issipirkom savaitgalio komplesa - patiko nerealiai, pailsejom, atsipalaidavom, pasiprocedurinom thumbup.gif vien zo buvo viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kambariai l.grazus, tvarkingi, svarus; personalas - demesingas ir paslaugus; maistas - tikrai skanus ir geras. Dar buvom issipirke proceduras Druskininku gydykloje, tai ten irgi super patiko (bet jas jau reikia irgi rezervuoti is anksto) ax.gif cia jokia reklama, bet tikrai rekomenduoju, o ir pati dar ne karta noreciau ten nuvaziuoti 4u.gif

o siaip tai naujiem metam visai noreciau nuvaziuoti i kokius nors kalnus (su draugu kompanija), nepaisant to, kad nepatinka saltis, sniegas ir ziema, bet manau tikrai butu smagu sutikti naujuosius ten kur tikrai buna ziema 4u.gif o prie to pacio pabandyciau slidineti, o gal patiktu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akbr: 23 spalio 2005 - 22:02
as naujuosius sutiksiu lovoje, nereikia organizuoti, ruostis ir neskauda ryte galvos biggrin.gif
Atsakyti



Mes Italijoj sutiksim naujuosius metus .
Atsakyti
Aš tai norečiau ko nnors egzotiško, ten kur šilta. Gal į kokią Kubą.Lietuvoj tai jau nusibodo schmoll.gif
Atsakyti
Mes tai cia Anglijoj,bet norisi Lietuvoj,bet neiseina sad.gif
Atsakyti
Mes tikriausiai būsim savo namuose ir su savo mielosiomis dukrytėmis, kad būtume visi kartu ateinančius metus. Galbūt dar ateis draugų šeimyna.
Atsakyti
QUOTE(XMamaX @ 2005 10 19, 10:56)
pirtelę mažą be 1500 Lt manau neįmanoma rasti  cry.gif


Ajetus blink.gif iš kur tu ištraukei. blink.gif Mes pernai už 200 lt. išsinuomavom, maža pirtukė, su salyte, tilpom 15 žmonių. Tiesa, tai už Trakų šiek tiek, bet nėra taip toli.
Koordinačių neduosiu, bo patys nuomuosim šiais metais tongue.gif ax.gif
Bet manau, gerai paieškojus rasi pigesnių variantų.
Atsakyti
Sveikutes,as tai jau isisukau i ruosimasi.Jau planuoju dovanas,vaikam pasus darom ir leksim kur silta.O kur dabar silciausia?Kiek kainuoja kelione i Kuba?
I Duskininkus ir mes galvojam lekt tik dar nezinau kada.Pasiziurejau ju svetaine,tai thumbup.gif .Ir kainos nesikandzioja ir viskas taip grazu.
Atsakyti