Įkraunama...
Įkraunama...

Naujųjų Metų sutikimas

o mes Palangoje 2 numerius užsisakėm - sau ir draugam. jau bus ketvriti metai iš eilės, kai Palangoje sutinkam - man thumbup.gif tikriausiai geriausi fejerverkai visoje Lietuvoje būva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 09 29, 23:26)
o mes Palangoje 2 numerius užsisakėm - sau ir draugam. jau bus ketvriti metai iš eilės, kai Palangoje sutinkam - man  thumbup.gif tikriausiai geriausi fejerverkai visoje Lietuvoje būva  thumbup.gif

Na nors mūsų tai bus tik antri Naujieji Palangoje, bet tikrai pernai buvau sužavėta... Tas šventinis šurmulys, visų puiki nuotaika, dainos ir be abejo fejerverkai... thumbup.gif Mes šiemet su draugais užsisakėm mano darbovietės poilsinėje didžiulį kambarį ir dabar jau pradėjau galvoti ką be fejerverkų dar gero pamatyti smile.gif Be to, atvyksime Gruodžio 30 d., tai reikėtų susigalvoti įdomios veiklos smile.gif Gal turite idėjų? smile.gif
Atsakyti
Kazkaip ramu cia.. negi niekas dar nemasto apie naujus metus? ax.gif
AS tai visai noreciau smagiai subaliavoti... su kokia programele, ar tema .... bigsmile.gif
O kokie siemet bus metai... ?
Atsakyti
Sveikos,esu naujokė blush2.gif labai patiko,kaip jūs čia bendraujate,todėl neiškenčiau ir bandau prisijungti smile.gif Naujuosius visada švesdavome tradiciškai namuose su draugais,o šiais metais renku kompaniją naujametiniam kruizui į Švediją bigsmile.gif Naujuosius sutiksime jūroje wub.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selga37: 18 spalio 2007 - 14:30
[quote=selga37,2007 10 18, 16:29]
Sveikos,esu naujokė blush2.gif labai patiko,kaip jūs čia bendraujate,todėl neiškenčiau ir bandau prisijungti smile.gif Naujuosius visada švesdavome tradiciškai namuose su draugais,o šiais metais renku kompaniją naujametiniam kruizui į Švediją bigsmile.gif Naujuosius sutiksime jūroje wub.gif
[/quote]
[/quote]

Selga, papasakok daugiau apie ta kruiza.Suintrigavai bigsmile.gif
Atsakyti
na kagi,jei sudominau,pasakoju smile.gif :naujųjų išvakarėse keltas iš Rygos išplaukia į Stokholmą,9.30 ryte buna Švedijoje,ten bus autobusas,kuris 2 val pavežioja po miestą,apie 16 val išlaukiame atgal,vakare kelte šventinė vakarienė(žmogui apie 100 lt ir taurė šampano nemokamai)barai,naktinis klubas,kazino-jūsų paslaugoms smile.gif ,ryte atplaukiame į Rygą.Bilietas vienam žmogui apie 200 lt,priklausomai nuo kajutės,pusryčiai-35-40lt.
Atsakyti
QUOTE(selga37 @ 2007 10 23, 10:56)
na kagi,jei sudominau,pasakoju smile.gif :naujųjų išvakarėse keltas iš Rygos išplaukia į Stokholmą,9.30 ryte buna Švedijoje,ten bus autobusas,kuris 2 val pavežioja po miestą,apie 16 val išlaukiame atgal,vakare kelte šventinė vakarienė(žmogui apie 100 lt ir taurė šampano nemokamai)barai,naktinis klubas,kazino-jūsų paslaugoms smile.gif ,ryte atplaukiame į Rygą.Bilietas vienam žmogui apie 200 lt,priklausomai nuo kajutės,pusryčiai-35-40lt.

Tai kiek cia vienam zmogui kelione atsieis? 4u.gif
Atsakyti
tai skaiciuojam:vienam žmogui:kelto bilietas apie 200 lt(priklausomai nuo kajutės)pusryčiai-35 lt,vakarienė-100 lt viso:+- 335lt žmogui smile.gif. Na,o gerimai jau iš savo kišenės biggrin.gif .
Atsakyti
O mes su MB planuojam vykti i kelione per naujuosius. Juk zymiai smagiau nei visiems pabodusi uzstale. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 10 16, 15:58)
Kazkaip ramu cia.. negi niekas dar nemasto apie naujus metus?  ax.gif
AS tai visai noreciau smagiai subaliavoti... su kokia programele, ar tema ....  bigsmile.gif
O kokie siemet bus metai... ?

as irgi noriu tokio naujako, sumoku pinigus ateinu ziuriu/klausau programa, baliavoju tuo paciu, ar taip pat kad ir butu koks kaukiu balius ar teminis vakaras.. esu ne lietuvoj ir nieko nezinau kas ka siulo siemet kas ka reklamuoja, o grysiu pries pat naujus i LT. gal kas matet girdejot gero?gal kokiu nuorodu?Atsimenu anksciau Ciliake kazkas vykdavo. kazin kas nors esate buve? Ar siemet bus kazkas ten?
Atsakyti
o mes issinuomavom kavine vilniaus centre, su karstu maistu,saltais uzkandziais- nereikes niekuo rupintis. Renkam nemaza draugu kompanija, darysim temini vakara. Manau kad siemet Naujieji bus tikrai linksmi, nes pastaruosius metus tai vis galvodavom kanors expromtu,ir daznai tekdavo namie 'svesti'
Atsakyti
QUOTE(ciupute @ 2007 11 03, 15:37)
o mes issinuomavom kavine vilniaus centre, su karstu maistu,saltais uzkandziais- nereikes niekuo rupintis. Renkam nemaza draugu kompanija, darysim temini vakara. Manau kad siemet Naujieji bus tikrai linksmi, nes pastaruosius metus tai vis galvodavom kanors expromtu,ir daznai tekdavo namie 'svesti'

kasip jum fainiai ;-( pas mus sunku ir kompanija didesne surinkti, nes visi issilakst draugai..na tikiuosi keli kurie susirinksim kazka rasim..o apie renginius akzkokiu nieko nzn? as visai eiciau ir i toki kur ne viena kompanija, kazkoks viesas renginus, programa.
Atsakyti