Svesim namie
Prie teliko
Kaip neidomu
As sieis metais planuoju svesti namie su draugais, planuoju temini vakareli.... gangsterai, amerika 20-30 metai. Bet dar nezinau kaip papuost nama
O mes su draugais i Stokholma skrisim
tikiuosi bus labai labai smagu
labai laukiam nesulaukiam
Mes jau tiksliai apsisprendėm
Mūsų dukrytė maža, tai žinoma būsim namie, bet sugalvojom kepti kepsnelius lauke ant laužo.
Tikiuosi bus kiek linksmiau ir netaip nuobodu
Mūsų dukrytė maža, tai žinoma būsim namie, bet sugalvojom kepti kepsnelius lauke ant laužo.
Tikiuosi bus kiek linksmiau ir netaip nuobodu
QUOTE(Jurevaga @ 2006 12 11, 00:34)
Nidoje su smagumais per Naujuosius tai
. Ten viskas apmire tokiu laiku. Bent jau pries pora metu taip buvo.
Sutinku. Pernai buvom per naujuosius ir visiskai nusivyliau sventimu ten. Zmoniu buvo siek tiek,bet iseini i kiema-vejai didziausi, salta baisiausiai. Diena apskritai nera kur nueiti. Nu man asmeniskai ten visai nepatiko.
QUOTE(Jurevaga @ 2006 12 11, 01:34)
Nidoje su smagumais per Naujuosius tai
.
Aš galvoju, apie Naujuosius Klaipėdoj. vis būtų smagiau. beto tėvų sidabrinės vestuvės kaip tik, tai suteiktume šansą vieniems pabūt
QUOTE(Kamilla @ 2006 12 09, 11:46)
Nors ir dar ganėtinai ankstoka, bet gal kas nors jau turite kokių šaunių minčių, idėjų ar planų 2007-ųjų sutikimui?

kur jau ten ankstoka... Buvau savaitgalį Druskininkuose, tai viskas užsakyta
Vietelę rasti be šansų, nebent stoti į eilę ir laukti galbūt kas nors atsisakys...
Kalbu apie SPA-Vilnius, viešbutis "Pušynas", "Druskininkų" sanatorija, "Kolonada"
Kaip Kaune, dar nesidomėjau
QUOTE(Laimė @ 2006 12 14, 14:25)
kur jau ten ankstoka... Buvau savaitgalį Druskininkuose, tai viskas užsakyta
Sakė pradėjo nuo lapkričio pradžios užsakinėti...
Vietelę rasti be šansų, nebent stoti į eilę ir laukti galbūt kas nors atsisakys...
Kalbu apie SPA-Vilnius, viešbutis "Pušynas", "Druskininkų" sanatorija, "Kolonada"
bet nerandu kur dometis
siūloma programa atrodo nuobodžiai, kai ruošiesi sutikti dviese 
as ruosiuosi
ai, dar katinas bus, kuriam patinka kartu i fejerverkus per langa ziuret
QUOTE(nenuorama82 @ 2006 12 14, 07:31)
Sutinku. Pernai buvom per naujuosius ir visiskai nusivyliau sventimu ten. Zmoniu buvo siek tiek,bet iseini i kiema-vejai didziausi, salta baisiausiai. Diena apskritai nera kur nueiti. Nu man asmeniskai ten visai nepatiko.
Taip, Nidoj per Naujus, ir šiaip žiemą, buna labai tylu, ramu ir tuščia. Veikia tik kelios kavinės. Jokių pramogų nėra, tik tos, kruias patys atsivežat
vilnui yra tik kainos dideles, tai sais metais patrauksim i kauna ,radom kianas patrauklesnes, man rodos uzsake vienam zmogui 90 lt uzkandzai, sompano butelis,desertas, prigrama (nieko ipatingo bet su draugais gal bus ir neblogai) ir paskui uz ta kaina dar gali i naktini kluba patekti
o istaiga vadinasi miesto sodas ,man rodos
as tai dar neisivaizduoju kur sutiksiu kiaules metus
mano kompaija labai pasyvi siemet, nieks nerodo jokios iniciatyvos, laukia nezinia ko
o nauji jau ne uz kalnu! jau nervint pradeda
jauciu, kad bus kaip dazniausiai ir buna: kokia 31 diena ryte susiskambinsim ir sutarsim kas ir kaip ir kur, kitaip sakant - ekspromtu
o allstars'e kaik zinau tai nelabai kas ir vyks, kaina 125lt tik uz programa, o ji truks tik nuo 22 iki 24val, o paskui bus dj. tai kazkaip nesugunde
o allstars'e kaik zinau tai nelabai kas ir vyks, kaina 125lt tik uz programa, o ji truks tik nuo 22 iki 24val, o paskui bus dj. tai kazkaip nesugunde