Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Man su pirmu nestumu rodo mergaite, bet turim berniuka. Dabar laukiuosi antro, rodo kad bus berniukas,o kaip bus is tikruju pamatysim. biggrin.gif
Atsakyti
Rodo, kad berniukas, bet turiu mergytę biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,esu 4 kuso psichologijos studentė. Rašau bakalaurinį darbą apie nėščiųjų emocinės sveikatos ir demografinių rodiklių ryšį. Apie nėščiųjų sveikatą psichologijoje labai mažai tyrimų, todėl labai susidomėjau šia imtimi. Labai prašau visų būsimų mamų nepagailėti 5 minučių ir užpildyti anoniminę anketą, kurios duomenys bus naudojami moksliniams tikslams.

Anketą rasite šiuo adresu: http://www.apklausa.....php?form=18063

Iš anksto dėkoju už nuoširdžius atsakymus smile.gif
Atsakyti
Na man rodo mergyte, gydytoja irgi taip sake smile.gif Kaip bus matysim smile.gif
Atsakyti
Sveikos. kadangi realiai laukiam 6 vaikucio, meginau pagal ta lentele visus susitikrint, ir is 5 gimdymu, bent 3 turejo but mergaites. turejau visus 5 berniukus. siuo kalendoriu visiskai netikiu.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif na man parode,kad bus mergaite 4u.gif ziuresim,kaip bus is tiesu smile.gif
Atsakyti
Su pirma rode mergaite, su antra berniuka mirksiukas.gif
Atsakyti
nu man teisybe rode pirmas berniukas antra mergaite wub.gif o gal cia tik sutapimas g.gif
Atsakyti
su pirma rode mergaite, taip ir buvo. dabar rodo berniuka thumbup.gif ale butugerai nestuke.gif
Atsakyti
man rodo , kad berniukas:) na , pirmas nestumas, tai nera svarbu:) bet maniskis tai labai apsidziaugtu, jei butu berniukas:)
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif Man rodo, kad laukiuosi mergytes 4u.gif Kadangi tai pirmas nestumas, tai man nera svarbu, kas gims, taciau uosviai laaaaaabai apsidziaugtu, jei pagimdyciau anukyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnythe @ 2009 03 03, 21:03)
Sveikos  nestuke.gif  Man rodo, kad laukiuosi mergytes  4u.gif  Kadangi tai pirmas nestumas, tai man nera svarbu, kas gims, taciau uosviai laaaaaabai apsidziaugtu, jei pagimdyciau anukyte  biggrin.gif

mano uosviene irgi nori mergytes, o kitiems kaip ir mums nesvarbu, vis del to pirmagimis smile.gif
Atsakyti