Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

pagal pirmas dvi rodo mergaite, o pagal ta berniuka smile.gif o musu slapukas nesirodo kas yra, bus matyt smile.gif
Atsakyti
sveikos mergynos bigsmile.gif , aciu labai uz paaiskinima, paskaiciavau, ir pagal trecia skaiciuokle irgi rodo berniuka thumbup.gif , dabar lauksiu ehoskopijos, paziuresim ka daktare pasakys nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man rodo, kad berniukas, na, o pagal echo ir nuojauta viskas pasitvirtina.. thumbup.gif
Atsakyti
Kol iš tikrųjų sužinosiu kas ten gyvena tai dar laukti ir laukti, bet taip paspėlioti visai smagu ... smile.gif Rodo, kad berniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*liolia* @ 2009 01 24, 17:41)
Jei kuriom idomu ir aktualu siulau pabandyti cia:

http://www.chinesefo.../PredictSex.htm

Man 100% pasitvirtino  thumbup.gif

Na del pirmojo rodo teisingai, kad berniukas, del antrojo rodo dukryte(del ko visai nesupykciau biggrin.gif biggrin.gif )uz savaites vel darysim ekoskopija, gal jau suzinosiu savo slapuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*liolia* @ 2009 01 24, 18:41)

http://www.chinesefo.../PredictSex.htm

Man 100% pasitvirtino  thumbup.gif

pagal si man irgi atitiko ax.gif
Atsakyti
4u.gif

O man rodo, kad mergytė pagal kalendorių, o genetikos centre sakė, kad laukiam berniuko smile.gif Na, o kaip bus matysim smile.gif
Atsakyti
Man rodo mergaite,na nezinau,po 2sav eisim vel darytis echoskopo gal parodys lyti,ziuresim ar pasitvirtins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*liolia* @ 2009 01 24, 16:41)

Man parase,kad berniukas thumbup.gif Tik kinieciu rodo kitaip,arba as ne taip ziuriu blush2.gif
Papildyta:
ar ta kinieciu reik ziuret keliu metu ir koki menesi pastojau? ar kada pagimdziau g.gif
Nes pastojau 18 m liepa, tai rodo berniuka.
o gimdziau 19m balandi tai rodo mergaite g.gif
Atsakyti
Na, man pagal si kalendoriu pirmas vaikas neatitinka, rodo kad turejo buti mergaite bet turiu berniuka.
Atsakyti
ale ziuriu primuju postu merginos kurios speliojo ka tures tai beveik visom melavo lotuliukas.gif nes turi beveik visos priesingos lyties lotuliukas.gif

o man irgi rodo kad mano pirmagimis tai mergaite lotuliukas.gif nors toks ju tipiskas bachuras lotuliukas.gif

o va dabar rodo, kad berniukas bus nors ir noriu berniuko labai, tai tikiuosi si kart nemeluoja kalendoriai tongue.gif
Atsakyti
idomu paspeliot,man mergaite rodo thumbup.gif
Papildyta:
nors pirmas vaikas rodo kad irgi mergaite turejo but,o gime berniukas g.gif
Atsakyti