Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

man rodo mergyte nestuke.gif thumbup.gif
nors kazkodel tikejaus kad bus berniukas ajsku pas mane dar nematyt kas bus blush2.gif
Atsakyti
rodo berniuka wub.gif
bureja isbure berniuka,nuojauta taip pat kuzda kad berniukas,ryt eisiu darytis scana ir jei nebus slapukas tai daktare turetu pasakyt ka mato wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
man rodo mergyte smile.gif noreciau , kad taip butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2009 07 12, 20:30)
rodo berniuka wub.gif
bureja isbure berniuka,nuojauta taip pat kuzda kad berniukas,ryt eisiu darytis scana ir jei nebus slapukas tai daktare turetu pasakyt ka mato wub.gif  nestuke.gif

nu ka mes su daktare matem mergaite wub.gif o vyras berniuka lotuliukas.gif tai dabar galvojam kuo tiket g.gif lotuliukas.gif ,seip buvom labai isitikine kad berniukas bus,tai sakau gal vyras mate tai ka norejo matyt lotuliukas.gif nu bet mums nesvarbu svarbu kad but sveikas nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
angliškai nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Na pirma tai parode teisingai kad mergyte, ir antra rodo mergyte na ziuresim ar teisingai nors kazkodel ir mano sirdis sako kad bus mergyte smile.gif
Atsakyti
biski nesupratau kur turi kas susijungi?kada pasojau rodo mergyte, o kada gimdziau rodo berniuka tai kaip suprast? g.gif
Atsakyti
Rodo mergaite, nors man nuojauta kuzda, kad bus berniukas smile.gif Istikruju svarbu, kad butu sveikas biggrin.gif
Atsakyti
pagal si kalendoriu abu atitiko,ji as turiu jau kai laukiausi dar pirmosios,zurnale buvo TAVO VAIKAS
Atsakyti
Man rodo mergyte smile.gif Nors pati jauciu, kad berniukas. Ir sapnuoju daznai, kad pagimdziau berniuka g.gif Pats mazylis dar nenorejo rodyti smile.gif Rytoj vel einu pas gydytoja, gal jau pamatysim smile.gif
Atsakyti
man rodo, kad pirmas turejo buti berniukas, o gime mergyte. o dabar rodo mergyte, bet pagal echo sake, kad bus berniukas biggrin.gif
Atsakyti
Na dariau ir draugei tai pirma parode teisingai kad berniukas o antra rode ir kad berniukas o vakar pagimde mergyte thumbup.gif
Atsakyti