Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

man teisingai rodo,kad gime pirmas berniukas. dabar laukiuosi antro leliuko,rodo mergaite. biggrin.gif buciau labai laiminga jei taip ir butu,bet bus kaip bus. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
na pirma sako,kad mergaite,o as turiu sunu...o dabar sako vel mergaite,bet as dar nezinau... smile.gif
Atsakyti
irma rodo berniuka, bet turiu dukiuka, o su antru rodo mergyte, bet dar nezinau kas bus tikiuosi baxuriukas 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina26a @ 2009 08 10, 22:48)
na pirma sako,kad mergaite,o as turiu sunu...

bus pedarastas.
Atsakyti
Man tai čia su tuo pridėjimu 9mėn nesąmonė išeina, pagal įdėtą rusų lentelę viskas sutampa, ir pagal kinų sutampa jei nepridėti tų 9mėn...O skaičiuoti būtent tuos metus ir mėnesį kada pastojai... ax.gif Dabar rodo kad berniukas... ax.gif Kaip bus žiūrėsim... Pamenu, kažkada kai lankiausi ne kartą pas būrėjas su draugėm, biggrin.gif tai vis sakydavo turėsi berniuką, nes vis korta krisdavo tokia... biggrin.gif Norėčiau berniuko, bet kas bus tas bus, svarbu sveikas.. wub.gif

Kiniečių mėnulio kalendorius
Kaip naudotis šiuom kalendoriumi:
1. Imkite savo amžių tuo metu kai pastojote (pagimdėte manau turėtų būti) ir pridėkite (atimkite) 9 mėnesius. Taip manau teisingai... ax.gif Na bent jau man taip logiška būtų, nes juk ne gimdymo data lemia lytį, o data pastojimo... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrakusi: 12 rugpjūčio 2009 - 12:24
blondinas Nr.177, tavo nuomones niekas neklausia...
Atsakyti
rodo berniukas 4u.gif , nors rusu kalendorius rodo mergaite 4u.gif

nieko toko, nebedaug liko laukti ir mazu pats pasirodys smile.gif o siaip, nera svarbu kas gims, svarbiausia, kad viskas gerai butu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plooke: 14 rugpjūčio 2009 - 10:27
Turėjo būti berniukas, kaip ir pagal visus kitus būrimus, testus, kalendorius ir net tai, kaip nešioju, bet gavosi 100% mergytė wub.gif
Atsakyti
o kada jau galima pamatyti is tiesu, nes va mano drauge akis siputus man aiskina kad jai jau treciam men ar ketvirtam jau paske kad tures dukra..ir tip ir buvo.
Nejau galima taip anksti pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 14, 19:46)
o kada jau galima pamatyti is tiesu, nes va mano drauge akis siputus man aiskina kad jai jau treciam men ar ketvirtam jau paske kad tures dukra..ir tip ir buvo.
Nejau galima taip anksti pamatyti?

mes nuo 16 sav zinojom,kad bus dukriukas ir uzgarantavo 99% taip ir yra 4u.gif
Atsakyti
o tai ir as gal tada greit suzinosiu..nes is pozymiu tai nesusigaudau neatrenku..
is pradziu dziaugiausi kad nevemiu..o stai dabar atrodo visus organus jau baigiu isvemt..idomu kiek tai tesis doh.gif
oda mano tragiska..plaukai slenka kuokstais..neturiu noro nei puostis..sau atrodau kaip miaska lotuliukas.gif
tai va ir nebezinau..valgyt negaliu nieko..isskyrus grikiu kose doh.gif
idomu kas mane taip kankina... g.gif
Atsakyti
as prognozavausi per www.ill.ru viskas issipilde.

beje laukiantis berniuko mziau pykina, o mergaites labiau, nes hormonai tie patys organizmas labiau reaguoja. biggrin.gif
Atsakyti