Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

man matai niekas dar nieko nesake, dar toli grazu iki pasakymo, kas bus... bet kaip ten bebutu, jau nuo pirmos pastojimo sekundes nulemta lytis, ir nepakeisi, norais ar nenorais
Atsakyti
man rodo kad berniukas smile.gif nuojauta ir echoskopas taip pat sako biggrin.gif
Atsakyti
O man pirma rodo sunu( turim sunu) antra rodo dukra (turim sunu), o trecia syk rodo mergyte ax.gif paziuresim....nuojauta kuzda,kad mergyte...nezinai samoningai ar is auksciau, zvilgsniai krypsta i rozine spalva lotuliukas.gif
Atsakyti
teisybe berniukas 4u.gif
Atsakyti
Man rodo mergyte, nors turetu gimti berniukas.... Na bet svarbiausia, kad gimtu sveikas lelius 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vertigo @ 2009 10 09, 20:21)
Temos pradzioje mamyciu speliojimai ir vaiko amziaus rodykles siuo metu, kai vaikeliai jau gime dazniausiai nesutampa  ax.gif
vadinasi, metodas prastas 4u.gif

yra dar vienas metodas stai cia, man pirmas atitinka, ir kas tikrino, visiems beveik tinka:
http://ill.ru/cgi-bi...m.malefemale.pl

Va, pagal šitą teisingai ir man. Nors ir kiniečių nemelavo, tik pirmas sūnus, pagal juos, mergaite turėjo gimt. smile.gif
Atsakyti
Pagal temos 1-ame puslapyje nurodytą kiniečių kalendroių - man neatitinka. Visiškai.... Pirmajam nėštumui rodė mergaitę(turim berniuką), antrajam - rodo berniuką (turėsim mergaitę) lotuliukas.gif

QUOTE(vertigo @ 2009 10 09, 20:21)
yra dar vienas metodas stai cia, man pirmas atitinka, ir kas tikrino, visiems beveik tinka:
http://ill.ru/cgi-bi...m.malefemale.pl

Pagal šitą atitiko pirmasis nėštumas- gimė sūnus. Antrajam nėštumui irgi rodo sūnų, bet turėsim dukrytę tongue.gif
Atsakyti
Pagal si kalendoriu atitiko pimas vaikas:rodo mergyte ir turim mergyte 4u.gif
O su dabartiniu rodo, kad turetu buti mergyte, bet daktarai per echoskopa mato berniuka, jau 90proc. dave. Todel nemanau, kad galima siuo kalendoriumi pasiklauti, tiesiog linksma paspelioti ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
man kinietiskas sako kad mergyte, o tas rusiskas tinklapis ,kad berniukas.. ax.gif ...echo mato ,kad mergyte...tai va...na o nuojauta kuzda,kad berniukas...na ir susipainiojau.. doh.gif ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salin @ 2009 10 24, 11:34)
man kinietiskas sako kad mergyte, o tas rusiskas tinklapis ,kad berniukas.. ax.gif ...echo mato ,kad mergyte...tai va...na o nuojauta kuzda,kad berniukas...na ir susipainiojau.. doh.gif ... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš tai tikėčiau labiau echo biggrin.gif
Atsakyti
Labai juokinga, mano mergytė jau gimė prieš tris mėnesius, bet leidau sau pasmalsauti, ką šitie stebuklingieji kalendoriai rodo - ogi berniuką bigsmile.gif lotuliukas.gif .
Man rodos, pernelyg paprasta taip spėlioti žmogaus lytį mirksiukas.gif
Atsakyti
man kazkaip visi skirtingai rodo smile.gif kinietiskas - berniuka, rusiskas - mergaite, paziuresim ka echo pasakys smile.gif
Atsakyti