Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

pagal kalendoriu, prima turejo buti mergaite, bet gime sunus smile.gif
Atsakyti
Man atititko biggrin.gif . ir su mergaite ir berniuku bigsmile.gif
Atsakyti
Rodo berniuka bigsmile.gif Nuojauta ta pati sake nuo nestuke.gif pacios pradzios.Sunutis pagaliau pasirode per paskutini echo thumbup.gif Taigi atitiko kinieciu speliones
Atsakyti
Su pirmu neatitiko schmoll.gif , ziuresim ar antras atitiks g.gif
Atsakyti
Man atitiko- berniukas 4u.gif
Atsakyti
man rodo berniuka--siandien suzynojau kad mergyte turesim..tai man neatitinka, bet va su siulu ir adata atitiko. mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki. Esu studentė ir rengiu projektą. Ir būtų puiku, jei galėtumėte užpildyti apklausą apie Eutanaziją. Jeigu nesunku, užpildykite. Apklausa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eclipse: 02 lapkričio 2009 - 22:15
As tai susapnavau grazuoli melynaki berniuka, sapnai kartojosi.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip ir buvo ,kai 16 savaite parode echoskopija
Atsakyti
QUOTE(guandolina @ 2009 11 02, 21:40)
man rodo berniuka--siandien suzynojau kad mergyte turesim..tai man neatitinka, bet va su siulu ir adata atitiko. mirksiukas.gif

neskubek,man iki 27sav. teige,kad nu 90%,kad mergyte,o va 30sav. pasirode visama grazume sunelis biggrin.gif O rubu tai roziniu pripirkta doh.gif Bet dapirkau mazyliui ir viskas,mergaitiskus atidesiu,gal bus dar proga bigsmile.gif
Atsakyti
pagal kinieciu man rodo, kad pirma turejo but mergaite, o antras bus berniukas, o rusiskas rodo abi mergaites, o istikro pirmas pas mane berniukas, o antro dar nezinau
Atsakyti
nestuke.gif sveikos ir man rodo mergaite o taip noreciau vyruko, nors vyrui smagiau butu ,nes jau namie 2 dideles panos .
Atsakyti
biggrin.gif bet ka darysi ne parduotuve kas bus tas gerai svarbu sveikas vaikas butu thumbup.gif
Atsakyti