Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Kaip matau, tas Kineičių kalendorius lietuviams netinka lotuliukas.gif Matyt skirtas kiniečiams.
Atsakyti
nu va, pagal sita atitiko, bet, tureciau pasakyti visoms, kad ne kalendoriai juk nustato kas gims, o vyro X ir Y, tad manau, jie turetu buti skirit vyrams , o ne moterims g.gif
Atsakyti
Paskaičiau 1 ir 2 puslapius ir matau, kad 99% čia neatitinka smile.gif. Matyt, kad kalendorius tinka tik kiniečiams lotuliukas.gif
Beje ir nustatyti tiksliai kokį mėn pastojai tikrai labai sudėtinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 26 vasario 2010 - 13:12
man atitiko viskas, ir su esama dukryte, ir su dabar laukiama dukryte (nes daktaras sake jog gyvena mergyte pilvelyje) nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 02 26, 14:10)
Paskaičiau 1 ir 2 puslapius ir matau, kad 99% čia neatitinka smile.gif. Matyt, kad kalendorius tinka tik kiniečiams lotuliukas.gif
Beje ir nustatyti tiksliai kokį mėn pastojai tikrai labai sudėtinga

na menesi tai nera taip sunku, bet diena tai tikrai sunku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 08 28, 09:36)
Man rodo, kad mergaite o ultragarsas ir mano nuojauta teigia - berniukas  g.gif
Matyt aš tas 1% nes neatitinka  lotuliukas.gif

var as ir dabar esu nescia. klinikose kovo 5ta buvau, tai sake kad berniukas matosi, biggrin.gif o pagal kalendoriu kinieciu tai rodo mergaite. g.gif Na bet man nuojauta kuzda ka mano pilvelio gyventojas bus berniukas. blush2.gif na bet kas gims tas, svarbu sveikas gimtu nestuke.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu as to kalendoriaus...tai jei pastojau 24 metu, tai kaip cia tuos 9 men pridet?...paaiskinkit doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaudrute @ 2010 03 13, 17:58)
Nelabai suprantu as to kalendoriaus...tai jei pastojau 24 metu, tai kaip cia tuos 9 men pridet?...paaiskinkit  doh.gif  biggrin.gif

tai ir žiūrit lentelėj kelių metų ir kokį mėnesį pastojot(sausi,vasarį ar tada ir tada..) biggrin.gif
Atsakyti
Pagal tą lentelę pirma - mergaitė (atitinka), antrą vėl rodo mergaitę. Na, po savaitės bus gal bus matyt, kas iš tikrųjų bus. Na, bet kas bus tas, svarbu sveikas leliukas būtų 4u.gif
Atsakyti
Kalendorius rodė kad pirmas vaikas bus berniukas, o gimė mergytė, dabar rodo man tik mergaites kelis mėn, kada būčiau bepastojus, o žinau kad laukiuosi berniuko biggrin.gif Man visai neatitinka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Taigi šį rytą ir aš sužinojau apie 3-iąjį stebuklą mano šeimoje. wub.gif
Kol kas nieko nežinom, nes tik 1-mas mėn. nestuke.gif
Atsakyti
Rodo mergyte lotuliukas.gif gerai butu, bet nelabai tikiu g.gif
Atsakyti