Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

rodo mergyte wub.gif nors man ir nlb svarbu kas bus wub.gif
Atsakyti
rodo berniuka ar mergaite, o jei dvynukai? Nesamones tie kalndoriai blush2.gif
Atsakyti
Dabar paziurejau pagal sita kalendoriu kai gimdziau pirma vaika, tai gala ji turejo but mergaite, o man gime berniukas, visiska nesmaone schmoll.gif
Atsakyti
Man irgi neatitiko pagal kalendoriu pirma turejo buti mergyte o turiu sunu o dabar rodo sunu ... bus juoko kad bus mergyte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita.p @ 2010 03 20, 15:08)
Man irgi neatitiko pagal kalendoriu pirma turejo buti mergyte o turiu sunu o dabar rodo sunu ... bus juoko kad bus mergyte  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
netiko du kartus doh.gif
Atsakyti
As irgi niekaip neismastau kaip naudotis smile.gif Jeigu man dabar yra 25 metai,o paskutines menesines buvo kovo 29 tai kas pas mus gims ? berniukas ar mergaite ?smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(margarita.j @ 2010 05 26, 20:02)
As irgi niekaip neismastau kaip naudotis smile.gif Jeigu man dabar yra 25 metai,o paskutines menesines buvo kovo 29 tai kas pas mus gims ? berniukas ar mergaite ?smile.gif)))

na pagal ta kalendoriu tai berniukas, bet jei mmm jau menesio pabaogoje tai 50 proc., kad ir mergaite (pagal ta kalendoriuir jusu rodiklius);
pagal is kalendoriu man sutampa, bet visada yra bet....
manau cia tik zaidimas
Atsakyti
Jei gerai suprantu tai jei nori pasitikrinti turi žiūrėti tokį mėnesį kada gimė kūdikis ir kiek tuo metu tau buvo metų... Man atitinka mergaitę rodo ir mergaitę turiu...
Tačiau tokiais kalendoriais nelabai tikiu schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingiausiamama @ 2010 05 26, 22:55)
Jei gerai suprantu tai jei nori pasitikrinti turi žiūrėti tokį mėnesį kada gimė kūdikis ir kiek tuo metu tau buvo metų... Man atitinka mergaitę rodo ir mergaitę turiu...
Tačiau tokiais kalendoriais nelabai tikiu schmoll.gif  smile.gif

tai kad ne, reikia imti savo metus (kiek buvo kai pastojote) prie ju prideti 9 menesius - ziureti skaiciu kairiame stulpelyje ir desiniam ziureti koki menesi pastojote - tada suvesti ir ziureti koks langelis gaunasi... ax.gif

nes jei tikrinusi taip kaip jus rasot, man gaunais mergaite, o svieciasi - berniukas... 4u.gif
Atsakyti
Nežinau kodėl bet visos skaičiuoklės rodė mergaitę, net ir šis kalendorius, o auginame berniuką. Manau,tai tik žaidimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ggggreta @ 2010 05 28, 15:53)
Nežinau kodėl bet visos skaičiuoklės rodė mergaitę, net ir šis kalendorius, o auginame berniuką. Manau,tai tik žaidimas  biggrin.gif

man visos iki sio kalendorio irgi rode mergaite.... o laukiames berniuko...
as taip pat manu kad visa tai tik zaidimas 4u.gif
Atsakyti