Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

QUOTE(dimile @ 2010 08 09, 19:57)
o cia turbut tas pats kinieciu kalendorius  smile.gif tik va rodo kitaip  lotuliukas.gif

http://www.alfa.lt/s...010-08-04_09-00

Cia nereikia pridet 9 men prie mamos amziaus. Man rodo kitaip, nei anas. Pirmas vaikas neatitiko rode, kad berniukas, o gime mergaite
Atsakyti
Prognozuoja berniuka tai pagal lenteles atitinka (pagal pirmame lape ir pagal pastaraja).
Atsakyti
prognozavo berniuka, gimė berniukas, pagal lentelę irgi berniukas biggrin.gif
Atsakyti
Su pirmuoju prognozavo berniuką - jį ir turiu wub.gif o dabar rodo mergaitę, kurios labai norėčiau, o ir nuojauta kužda, kad b us mergaičiukė wub.gif
Atsakyti
Pagal kalendoriu pirmo nestumo metu-mergyte, ja ir auginu clap.gif
Dbr rodo berniuka, kolkas gydytoja sake, kad irgi berniukas ax.gif Lauksim spalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2010 08 14, 17:27)
Pagal kalendoriu pirmo nestumo metu-mergyte, ja ir auginu clap.gif
Dbr rodo berniuka, kolkas gydytoja sake, kad irgi berniukas  ax.gif Lauksim spalio  4u.gif

Vadinasi sis kalendorius yra tikrai teisingas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elegancija11 @ 2010 08 15, 13:10)
Vadinasi sis kalendorius yra tikrai teisingas  wub.gif

nemanau schmoll.gif gal tiesiog sutapimas ir tiek tongue.gif
Atsakyti
man kalendorius rode, kad berniukas, bet gydytoja sake, kad mergyte..... wub.gif
Atsakyti
As kazkaip nepasitikiu tais kalendoriais, man atrodo sutapimas ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(spongebob @ 2010 08 03, 11:56)
su pirmom dviem atitiko thumbup.gif o dabar rodo berniuka o echo mergaite smile.gif ziuresim kas bus teisus g.gif

ir stai eho nesuklydo turim mergyte wub.gif ir nuojauta apgavo buvau isitikinus kad bus berniukas blush2.gif
Atsakyti
Su pirma atitiko, su antru ne.Jau labai aiskiai matem, kad bus sunelis 4u.gif Sakyciau sutapimas...nera tokiu kalendoriu, kurie tiksliai parodytu lyti, greiciausiai tik speja.Galu gale ir netoli teprasauna - arba, arba. tongue.gif
Atsakyti
Man neatitiko, o be to paciam kalendoriuje raso, jog cia tik -for entertainment purposes only- biggrin.gif
Atsakyti