Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Labas nestukes. as naujoke pas jus, tai is tikro nelabai moku naudotis tongue.gif as laukiuosi 8 savaites, echoskopijos neturejau dar, bet kazkodel jauciu, kad bus berniukas mirksiukas.gif tikrinausi kinieciu kalendoriuje atitinka rolleyes.gif taip pat tikrinausi pagal pozymius mergaiciu ir berniuku taip pat linksta prie berniuko smile.gif dabar reikia laukti kol is tikruju suzinosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Rodo mergaite, o mes su vyru labai norime berniuko ax.gif bet zinoma labai mylesime savo vaikeli nepriklauso nuo jo lyties nestuke.gif
Papildyta:
Beja tas kalendorius nieko tikslaus tikrai nepasakys nebent bus sutapimas nes vaiko lytis priklauso nuo mamos ir tecio chromosomu biggrin.gif
Atsakyti
pirmas turejo but berniukas..turiu zavia pupyte.. dabar turetu but pagal lentele mergyte.. echoskopas zada berniuka, nors dar ne 100% biggrin.gif
Atsakyti
Pagal kalendoriu berniukas ax.gif nors labiau noretusi mergaites, per echo nesirodo dar mazylis 4u.gif smile.gif
Atsakyti
pagal ta lentele pirma mergyte, antras berniukas... o turiu pirma berniuka, antro irgi laukiam berniuko 4u.gif
Atsakyti
PAgal kalendoriu turejo gimti berniukas ir gime berniukas biggrin.gif
Atsakyti
na man sutapo - turesim berniuka... mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirma dukra atitinka pagal kalendoriu, dabar turetu buti berniukas. Nuojauta kuzda mergyte.. Ziuresim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nedera: 07 birželio 2011 - 12:02
ir as nebesuprantu kaip cia skaiciuot...man db 27, pastojau balandzio menesi...
Atsakyti
Et, geras...man sutapo.Pirma mergaite, antras berniukas...Bet pagal kitokias lenteles tai visaip buna tongue.gif Nors, kad pirma bus mergaite tai visos lenteles taip rode, tik del antro nestumo tai taip, tai kitaip...
Atsakyti
Man abi mergautes rodo lotuliukas.gif , bet nuojauta sako, kad ir antras bernas beldziasi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
pirma rodo kad berniukas,o turime mergaite,o dabar rodo mergaite,bet manau kad berniukas,na matysime
Atsakyti