o man rodo kad bus berniukas...

man atitiko pirmi du mazylai, ir bus super jei atitiks dabartiniam nestumui. rodo kad bus mergaite, greit suzinosim ar tiesa ir sis kartas
nesuprantu, gal nemoku skačiuoti, bet pas mus - 3:0 kalendoriaus nenaudai, dukryte turejo buti sunus, o abu sunus - dukrytes....

Mažylė pagal rusų kalendorių turėjo būti mažylis, aš vyriškis, mano tėtis - mergina, sesuo - vyriškis, tinka tik mano mamai
arba aš su matematika galutinai susipykusi

na, pagal sita kalendoriu tureciau nesioti mergyte
Bet dauguma mano, kad bus berniukas
As tai pati neturiu jokios nuojautos, kas pilvelyje siltai gyvena. Laukiu spalio 30d. gal echo jau parodys

man rodo,kad mergaite...is tikruju labai noreciau mergaites(bet nesvarbu kas bus,svarbu,kad sveikas)...o draugai visi sako,kad berniukas bus.O vyras,kaip ir dauguma,nori berniuko

Nu čia tai geras
Pirma dukra tiko ir pagal šį kalendorių ir pagal gydytojų spėliones.... O šį kart gydytojai spėja, kad vėl bus dukrytė, o šis kalendorius sako, kad bus berniukas
.... Aš pati norėčiau antros dukrytės, o sapnai sako, kad bus berniukas juodais plaukučiais

Man pagal visus skaiciavimus rodo,kad bus berniukas.Ir tas labai tiketina,nes is vyro puses gimineje vien berniukai,o mano gimineje vien mergaites.Bet kadangi nuo vyru priklauso vaiko lytis, tai...
zinokit, kad mano pirmi du berniukai atitiko. Pasiziurejau, kada gi cia dukra pradet meistraut- tai kitais ir dar kitais pakankamai daug sansu, o po to ju lieka jau tiek nedaug...
Neatitiko abiem atvejais
Vietoj pirmo vaiko - sūnaus, rodo mergytę, vietoj antro vaiko - dukrytės, rodo berniuką...
Šiaip aš kažkur girdėjau apie kitą teoriją. Mamos amžius pastojimo metu + pastojimo mėnuo, jei lyginis skaičius, tai mergaitė, jei nelyginis, tai berniukas. Vat pagal šią metodiką man atitiko abu kartus

Vietoj pirmo vaiko - sūnaus, rodo mergytę, vietoj antro vaiko - dukrytės, rodo berniuką...
Šiaip aš kažkur girdėjau apie kitą teoriją. Mamos amžius pastojimo metu + pastojimo mėnuo, jei lyginis skaičius, tai mergaitė, jei nelyginis, tai berniukas. Vat pagal šią metodiką man atitiko abu kartus

norecia kad pasitvirtintu mano intuicija

Mano rodo, kad mergyte bus
Na ziuresime kaip ten bus
Nes as seip nuo pat pardziu kazkaip galvojau kad bus mergaite, nors iki to kol pastojau labiausiai norejau berniuka
na ziuresim ar neapgauna tas kalendorius ir mano intuicija