Man pirma rodo mergaitę tai atspėjo ir antrą rodo mergaitę

Na man veikia tas kalendorius
Echoskopas rodė berniuką, kalendorius irgi. Su pirmu mažiuliu irgi atitiko

turetu buti mergyte ziuresim ar pasiteisina sis kalendorius
O man tai berna pamate genetike
, labai norejome mergytes, bet jau taip akivaizdziai jau 13 savaite matesi kiausiukai
, kitoms mamytems nesimato iki pat pabaigos, o mes jau 13 savaite zinojome
Na ir tas rusiskas man irgi patvirtino, kad bus berniukas, o stai sito nesuprantu, gal kuri is Jusu gudresne? Pastojau 28 -eriu liepos 3-5 dienomis. Paskutines MM buvo apie birzelio 20.

Na ir tas rusiskas man irgi patvirtino, kad bus berniukas, o stai sito nesuprantu, gal kuri is Jusu gudresne? Pastojau 28 -eriu liepos 3-5 dienomis. Paskutines MM buvo apie birzelio 20.

Man dabar rodo berniuką
Vyras sako, kad sūnus ir bus.
Ale pirmą kartą irgi rodė berniuką, bet turim žavią dukrytę.
Tad pažiūrėsim, ar šįkart pasitvirtins.

Ale pirmą kartą irgi rodė berniuką, bet turim žavią dukrytę.

Tad pažiūrėsim, ar šįkart pasitvirtins.
o as nieko nesuprantu pagal ta kalendoriu
, man 26 metai, pastojau kovo 26 d , ziurejau deliojau, ir speliojau, atrodo melynas langelis, gal kas padetu? 
Papildyta:
tiesa pastojau 25, rugseji suejo 26
Papildyta:

Papildyta:
Papildyta:

QUOTE(emilka @ 2008 10 03, 08:54)

Reikia pasiskaičiuoti kiek tau metų bus kai vaikas gims (tavo terminas turėtų būti kovo 27, 2009, taip kad reikia imti kiek tau tų metų bus 2009 kovo 27d.). Tada, susirasti tuos metus (arba 28 arba 29 tavo atveju, priklausomai kada gimtadienis) ir susirasti viršuje liepos mėnesį. Tada važiuot žemyn tuo liepos stulpeliu ir žiūrėt kur tas stulpelis susikerta su linija 28 ar 29. Abiem atvejais tau rodo berniuką.

Papildyta:
QUOTE(waiduuleda @ 2008 10 03, 12:24)
o as nieko nesuprantu pagal ta kalendoriu
, man 26 metai, pastojau kovo 26 d , ziurejau deliojau, ir speliojau, atrodo melynas langelis, gal kas padetu? 
Papildyta:

Papildyta:
Tau išeitų berniukas. Reikia imti 26 (nes tau tiek bus kai gimdysi) ir kovo mėnesį, nes jo metu pastojai.
man rodo viska atvirkshiai , turiu dvi mergytes, o kalendorius zadejo du berniukus...
dabar noreciau berniuko - o rodo mergyte
dabar noreciau berniuko - o rodo mergyte

[quote=Elemire,2008 10 03, 15:42]
Reikia pasiskaičiuoti kiek tau metų bus kai vaikas gims (tavo terminas turėtų būti kovo 27, 2009, taip kad reikia imti kiek tau tų metų bus 2009 kovo 27d.). Tada, susirasti tuos metus (arba 28 arba 29 tavo atveju, priklausomai kada gimtadienis) ir susirasti viršuje liepos mėnesį. Tada važiuot žemyn tuo liepos stulpeliu ir žiūrėt kur tas stulpelis susikerta su linija 28 ar 29. Abiem atvejais tau rodo berniuką.
Ko gero taip ir bus, labai jau aktyviai reiskiasi ,tik 15 savaiciu, o jau pliuskenasi kaip koks delfinas

Ko gero taip ir bus, labai jau aktyviai reiskiasi ,tik 15 savaiciu, o jau pliuskenasi kaip koks delfinas

Man pirmą rodo berniuką nors gimė mergaitė