Įkraunama...
Įkraunama...

Pamiršau išgerti tabletę

Laba diena,

na šiek tiek per vėlai atrašiau, tačiau viskas yra gerai. Nei tada, nei dabar vaikiuko nėra. Vėlavo 7dienas. Kitą mėnesį vėl vėlavo 4 ar 5 dienas, nors nebuvo tokių "avarijų".
Viskas pasibaigė laimingai. Gaila, kad ciklas nebūna reguliarus, tačiau tai jau oragnizmas toks. Kol kas daktarė nerekomendavo KT keisti.

Komentarai:
Iš tikro, na suprantu, kad pamiršti galima išgerti, tačiau ne taip dažnai. Dabar geria normaliai, nes retkarčiais ją pakontroliuoju, nors tai darydamas malonumo nejaučiu wink.gif

Dėl pilvuko skausmo - šiuo atveju tai yra ne ginekologinė problema, į smulkmenas nesileisiu.

Ir taip, mergina žinojo, kad yra pamiršusi, tačiau besimylint/prieš mylėjimąsi nieko nesakė. sad.gif

Reziumė: nors geriamos KT, tačiau naudojamas ir prezervatyvas, nes smegeninėje dar likę tie nervai ir prisiminimai, tad antrą kartą jų nesinori.

Skeptikams: esu jau pakankamai suaugęs ir tikrai suvokiu pasekmės, todėl esant netyčiukui jį būtų kuo aprengti ir pamaitinti, bei būtų mylimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurims: 25 rugsėjo 2008 - 12:22
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 07, 22:33)
Iš savo patirties galiu pasakyti - pastojau pirmu vaiku gerdama reguliariai kontraceptikus. Gydytojai pasakė- patikimumas 98 proc. Patekau į 2 smile.gif
O kontraceptikus tikrai gerti reikia reguliariai, arba papildomai saugotis mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pritariu,nes ir aš papildžiau tuos negausius 2 proc.
Atsakyti
QUOTE(aurims @ 2008 09 25, 13:18)
Skeptikams: esu jau pakankamai suaugęs ir tikrai suvokiu pasekmės, todėl esant netyčiukui jį būtų kuo aprengti ir pamaitinti, bei būtų mylimas.

Labai teisingas požiūris thumbup.gif Jeigu jau suguli, tai turi prisiimt atsakomybę už užsimezgusią gyvybę mirksiukas.gif
O dėl pamiršimo, aš irgi, kaip ir visos kitos pašnekovės, rekomenduoju tiesiog priminimą nusistatyti mirksiukas.gif aš tai abejoju, ar pati be priminimų visada prisiminčiau, nes išsiblaškiusi esu ne tas žodis doh.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios..
Labai reikia skubaus atsakymo..kt geriu jau 2menesiai.. vakar kaip visad dvylikta valanda isgeriau, as negeriantri, bet vakar teko ir apie puse keturiu vemiau, nuo alkoholio tikrai.. ar galiu sakyt,kad organizmas neisisavino tabletes???? juk raso,kad vemimo metu neisisavina?? ar per dvi su puse h isisavintu? aciu!! verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
KT įsisavinama per 3-4 valandas.
Atsakyti
Aciu Baltija uz info. 4u.gif

O tai man dabar septynias dienas papildomai saugotis??

g.gif

ir ar imanomas pastojimas ta diena,kai neisgeriama tabletes? doh.gif
Atsakyti
Jei paniškai bijai pastot, tai siūlau būt truputį atsakingesnei, jei jauti kad KT tavęs neapsaugos, tai saugokis dar papildomai gumytėm ir bėdų nekils
Atsakyti
Aciu tau labai.. 4u.gif

O ta pacia diena,kai pamirsti isgert tabletyte adaug galimybiu? doh.gif
Atsakyti
help.padekit.geriu kt paskutine savaite ir vakar pamirsau isgerti kt atsiminiau tik siandien kai kita jau gerti reikejo,beliko tik 2 tabletes,o vakar dar buvau su savuoju,isgeriau abi kt iskarto,ar negaliu buti nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(katytee-kriste @ 2009 02 17, 22:31)
help.padekit.geriu kt paskutine savaite ir vakar pamirsau isgerti kt atsiminiau tik siandien kai kita jau gerti reikejo,beliko tik 2 tabletes,o vakar dar buvau su savuoju,isgeriau abi kt iskarto,ar negaliu buti  nestuke.gif ?

Neturetum,nes kontracepcija ir taip dar veikia kazkiek tai laiko kai negeri.
Kai prisiminei isgerti is karto reikia.
Atsakyti
Sveiki, pamirsau isgerti kontraceptine tablete treciaja vartojimo savaite daugiau nei 12val, todel be pertraukos pradejau gerti nauja pakuote. Ir antrosios pakuotes treciaja savaite vel pamirsau isgerti tablete daugiau nei 12val.ka daryti ar nustoti gerti ir persirgti ar vel pradeti gerti nauja pakuote be pertraukos???
Atsakyti
QUOTE(sraigute123 @ 2011 01 24, 00:46)
Sveiki, pamirsau isgerti kontraceptine tablete treciaja vartojimo savaite daugiau nei 12val, todel be pertraukos pradejau gerti nauja pakuote. Ir antrosios pakuotes treciaja savaite vel pamirsau isgerti tablete daugiau nei 12val.ka daryti ar nustoti gerti ir persirgti ar vel pradeti gerti nauja pakuote be pertraukos???

Šiaip kai pamiršti tik tiek laiko, reikia gerti iškart, kai prisimeni, o kitą tabletę įprastu laiku. Pvz. jūs gerdavot, sakykim, 8 vakaro, pamiršot, atsikeliat apie 10 ryto, išgeriat ir vakare vėl 8 val. geriat. Po to tik kitą dieną 8 vakaro ir t.t. Galit daryti pertraukas...
Atsakyti