Įkraunama...
Įkraunama...

Pamiršau išgerti tabletę

jei gerai pamenu, tai pirma ir paskutine sav. pamirsti tablete yra negerai, bet as esu tikrai ne viena karta pamirsusi isgerti, net ne 12val, o kai ateina laikas gerti, ziuriu, kad vakarykste tablete dar savo vietoje... nereiketu tuo piktnaudziauti, bet jei viena karta per men. taip atsitinka, tai turbut nera pasaulio pabaiga dar. uzsidekit ant tel. priminima tam tikra val. kasdiena ir nepamirsit
Atsakyti
tai vat mane erzina mano naujasis telefonas, nes galimanusistatyti tik viena zadintuva. Jei nusistatai zadintuva pries darba ir pamirsti persistatyti kai reiks gerti tablete, tai turi pati prisiminti. Kartais buna, kad kai reikia isgerti tablete esi uzsiemusi ir numoji ranka ai isgersiu veliau.....ir pamirsti..... Pradzioje labai atsakingai vartojau, bet dabar jau mastau pereiti prie ziedo smile.gif
Atsakyti
Nėra svarbu gerti minutė į minutę, tai galit sieti su kokiu vakariniu kavos gėrimu ar dantų valymusi, juk tokių dalykų nepamirštam, tai ir šitą tuoj pat išgeri, ir ramu. Man nereikėdavo jokių žadintuvų, eini praustis ir prieš miegą išgeri... gali skirtis kelios valandos, nieko nuo to neatsitinka. Per tuos beveik 4 gėrimo metus nesu nei karto užmiršusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idole: 24 sausio 2011 - 17:01
Dirbu barmene, tai gyvenimo ritmas labai nepastovus.... Po sestadienio darbo beveik para miegojau biggrin.gif o atsikelus pastebejau, kad vakar praleidau tablete. Nors simtu procentu buvau isitikinus, kad isgeriau. Tik veliau prisiminiau, kad ejau isgerti vaistuku, manes uzkalbino ir pamirsau veliaukur ejau.... ir nutiko kas nutiko unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigute123 @ 2011 01 24, 14:57)
tai vat mane erzina mano naujasis telefonas, nes galimanusistatyti tik viena zadintuva. Jei nusistatai zadintuva pries darba ir pamirsti persistatyti kai reiks gerti tablete, tai turi pati prisiminti. Kartais buna, kad kai reikia isgerti tablete esi uzsiemusi ir numoji ranka ai isgersiu veliau.....ir pamirsti..... Pradzioje labai atsakingai vartojau, bet dabar jau mastau pereiti prie ziedo smile.gif

tai ne zadintuva reikia statyti, o ant kalendoriaus pasidaryti priminimus kasdienai
Atsakyti
QUOTE(sraigute123 @ 2011 01 24, 18:28)
Dirbu barmene, tai gyvenimo ritmas labai nepastovus.... Po sestadienio darbo beveik para miegojau biggrin.gif o atsikelus pastebejau, kad vakar praleidau tablete. Nors simtu procentu buvau isitikinus, kad isgeriau. Tik veliau prisiminiau, kad ejau isgerti vaistuku, manes uzkalbino ir pamirsau veliaukur ejau.... ir nutiko kas nutiko  unsure.gif  doh.gif

O rezultatas berniukas ar mergaite? mirksiukas.gif
Atsakyti
O rezultato si karta nebus smile.gif Viskas gerai baigesi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau patarimo, pamirsau isgerti dvi dienas kontreceptines, na taip atsitiko, kadandi atvaziavo sveciai, visokios kelones ir t.t is galvos isgaravo visi kontraceptikai, siandien susirgau menesinem, kaip siulytumet ar dar siandien isgerti kontraceptines ar pralaukti 7 dienas pertraukos, liko dar gera savaite jas gerti kol pabaigsiu cikla...
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2011 03 21, 11:25)
ar dar siandien isgerti kontraceptines ar pralaukti 7 dienas pertraukos, liko dar gera savaite jas gerti kol pabaigsiu cikla...

o kiek tableciu like dar?
Galima arba daryt pilna 7 d. pertrauka ir toliau vel gert visa nauja pakuote arba pradet visa nauja pakuote dabar, kaip patogiau. Bet kokiu atveju 2 dienas praleidus, nereiktu baiginet TIK tu likusiu keliu tableciu (savaites ar pan.) ir vel daryt pertrauka.
Atsakyti
Pasimeciau, kaip dbr daryt... Geriu yasminele ir pamirsau isgert 3cia savaite tablete, kai prisiminiau reikejo antra isgert, bet neisgeriau tos pamirstos (pradejau kt vartoti neseniai, bus puse metu), o man siulo instrukcijoje arba isgert praleistaja ir toliau nedaryt pertraukos, arba negert isvis ir daryt pertrauka... Bet as jau isgeriau viena po pamirstos, tai kaip dbr daryt?
Atsakyti
QUOTE(snekutealio @ 2011 03 23, 18:07)
Pasimeciau, kaip dbr daryt... Geriu yasminele ir pamirsau isgert 3cia savaite tablete, kai prisiminiau reikejo antra isgert, bet neisgeriau tos pamirstos (pradejau kt vartoti neseniai, bus puse metu), o man siulo instrukcijoje arba isgert praleistaja ir toliau nedaryt pertraukos, arba negert isvis ir daryt pertrauka... Bet as jau isgeriau viena po pamirstos, tai kaip dbr daryt?

as tai gerciau toliau pakuote ir tiek...
savaite dar papildomai pasisaugok.
Atsakyti
Aš pagalvojau ir nusprendžiau, kad negersiu ir padarysiu 7 dienų pertrauką ir po to nauja pakuotę pradėsiu... Aišku pasisaugosiu papildomai.. Bet tikiuos organizmas neužskaitys kad, kai 1dienio tabletes neisgeriau, kad jau skaitosi kaip pertrauką, kad ir 2dienio tabletę išgėriau. Čia tračia savaitė, tai buvo likę 3 tabletikės (trečiadienio, ketvirtadienio, penktadienio)... Tikiuos suprantamai paaiškinau biggrin.gif
Atsakyti