Įkraunama...
Įkraunama...

Nostradamo pranašystės

Apklausa: Ar tikite Nostradamo pranasystemis? (90 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
cia ne i tiema,no http://www.prophecy.ru/ioann.htm mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu cia kas moka rusiskai -- http://www.mtu-net.r...amus/Nostra.htm idomu ir tiek,o gyvenimas parodis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 09 12, 22:26)
blush2.gif As dabar savo zodzem parasiau,no uzstrigu ka isgerdau.Ir as macijau rankoi laike sena kniga ir nupestas zenklas biblijos .Nemoku paaiskint  blush2.gif as tik su laiku supratau ka buvom isgirdus pries daug metu.Apie Francuzija ira kelis saltines(netgi  Nostradamas) ta pranasavo.Buvo laikas narsidavau enternete  eskodama apie pranesistes  ax.gif

Na Biblja nuo interneto labai skiriasi. O jei sena knyga rankose, tai nebūtinai biblija. Neįsižeiskit, bet biblijoj nieko panašaus tikrai nėra. Jūs tikrai kažką maišote. O apie pranašystes pilna informacijos - tiksliau interpretacijų visur. Aš irgi galiu parašyti savo pranašystes, tik klausimas kiek jos bus tikros, kiek sukurtos, o kiek interpretuotas. Be to, ne viskas, kas rašoma internete yra tiesa 4u.gif
Atsakyti
Net jeigu tos pranašystės tikros labai gaila, kad aš nepamatysiu kaip viskas pildosi biggrin.gif Pvz.: na labai norėčiau pamatyti kyborgus, kaip žmonės apsigyvena Marse ir vyksta tarpplanetiniai karai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
idomu butu sulaukti gamtoje atsirasianciu iki siol nematytu mutantu lotuliukas.gif
viskas kaip is mokslines fantastikos kurinio.taip ir knieti suzinot,ar taip bus is tiesu.deja,nelemta man tiek nugyventi verysad.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai tai tuo netikiu ir net nesiruošiu patikėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 09 13, 13:08)
Na Biblja nuo interneto labai skiriasi. O jei sena knyga rankose, tai nebūtinai biblija. Neįsižeiskit, bet biblijoj nieko panašaus tikrai nėra. Jūs tikrai kažką maišote. O apie pranašystes pilna informacijos - tiksliau interpretacijų visur. Aš irgi galiu parašyti savo pranašystes, tik klausimas kiek jos bus tikros, kiek sukurtos, o kiek interpretuotas. Be to, ne viskas, kas rašoma internete yra tiesa  4u.gif

Gal.No kiek gyrdejau biblija irge reike moket skaitit ir suprast mirksiukas.gif
ir paskaitiket kur as dejau nuorada. Ir as nerasau savo pranesistes g.gif tik rasau ka vaikiste isgirdau ir po 15m issepilde. Nelabai ir as tikiu ka parasita internete,no.... skaicijau pragnozus Globa ,kunigu ... ira kas tikra pildase nuo tikrai ne 100 proc.
Atsakyti
Netikiu schmoll.gif
Atsakyti
Baisokoka paskaicius, blink.gif nenoreciau tiket, kad neisipildys-noreciau gyvent ilgai ir laimingai, to paties linkedama savo vaikams, ju vaikams , tu vaiku vaikams ir t.t., o tie karai ar tokie teiginiai/pranasystes, kad beveik visa europa zus, dar visokios ten ligos neisipildys schmoll.gif taika 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labai tikiuosi, kad tos jo pranasystes nesamones, nes jei tikrai, kaip esu skaiciusi, po karo (apie 2016) nuo cheminio ginklo visa siaures pusrutulio gyvybe isnyks, tai ka as zinau. Zodziu, baisu, daugiau nebeskaitysiu schmoll.gif Ir tikesiu, kad taip negali buti ir gyvensime ir mes, ir musu vaikai ir anukai ilgai il laimingai 4u.gif
Atsakyti
2012 m. vyks stiprios audros Saulėje, kurios turės įtaką kosminių palydovų veikimui, kils daug įvairių trikdžių. Čia ne Nostradamo pranašystės, o NASA mokslininkų komentarai. O kaip bus, tai ir patys pamatysime, juk jau nedaug laukti beliko lotuliukas.gif
Atsakyti
na... kaip pasakius, aš šiek tiek tikiu, va tuo kad kažkas ir išsipildė tiesiog verčia patikėti, tik kad jo tos pranašysės kotai nelabai džiuginančios mastau.gif
Atsakyti