Nu cia kas moka rusiskai -- http://www.mtu-net.r...amus/Nostra.htm idomu ir tiek,o gyvenimas parodis

QUOTE(cudo @ 2008 09 12, 22:26)

Na Biblja nuo interneto labai skiriasi. O jei sena knyga rankose, tai nebūtinai biblija. Neįsižeiskit, bet biblijoj nieko panašaus tikrai nėra. Jūs tikrai kažką maišote. O apie pranašystes pilna informacijos - tiksliau interpretacijų visur. Aš irgi galiu parašyti savo pranašystes, tik klausimas kiek jos bus tikros, kiek sukurtos, o kiek interpretuotas. Be to, ne viskas, kas rašoma internete yra tiesa

Net jeigu tos pranašystės tikros labai gaila, kad aš nepamatysiu kaip viskas pildosi
Pvz.: na labai norėčiau pamatyti kyborgus, kaip žmonės apsigyvena Marse ir vyksta tarpplanetiniai karai

idomu butu sulaukti gamtoje atsirasianciu iki siol nematytu mutantu
viskas kaip is mokslines fantastikos kurinio.taip ir knieti suzinot,ar taip bus is tiesu.deja,nelemta man tiek nugyventi

viskas kaip is mokslines fantastikos kurinio.taip ir knieti suzinot,ar taip bus is tiesu.deja,nelemta man tiek nugyventi

QUOTE(scorpioneeee @ 2008 09 13, 13:08)
Na Biblja nuo interneto labai skiriasi. O jei sena knyga rankose, tai nebūtinai biblija. Neįsižeiskit, bet biblijoj nieko panašaus tikrai nėra. Jūs tikrai kažką maišote. O apie pranašystes pilna informacijos - tiksliau interpretacijų visur. Aš irgi galiu parašyti savo pranašystes, tik klausimas kiek jos bus tikros, kiek sukurtos, o kiek interpretuotas. Be to, ne viskas, kas rašoma internete yra tiesa 

Gal.No kiek gyrdejau biblija irge reike moket skaitit ir suprast

ir paskaitiket kur as dejau nuorada. Ir as nerasau savo pranesistes

Netikiu

labai tikiuosi, kad tos jo pranasystes nesamones, nes jei tikrai, kaip esu skaiciusi, po karo (apie 2016) nuo cheminio ginklo visa siaures pusrutulio gyvybe isnyks, tai ka as zinau. Zodziu, baisu, daugiau nebeskaitysiu
Ir tikesiu, kad taip negali buti ir gyvensime ir mes, ir musu vaikai ir anukai ilgai il laimingai

2012 m. vyks stiprios audros Saulėje, kurios turės įtaką kosminių palydovų veikimui, kils daug įvairių trikdžių. Čia ne Nostradamo pranašystės, o NASA mokslininkų komentarai. O kaip bus, tai ir patys pamatysime, juk jau nedaug laukti beliko

na... kaip pasakius, aš šiek tiek tikiu, va tuo kad kažkas ir išsipildė tiesiog verčia patikėti, tik kad jo tos pranašysės kotai nelabai džiuginančios