Įkraunama...
Įkraunama...

Nostradamo pranašystės

Apklausa: Ar tikite Nostradamo pranasystemis? (90 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Cukrė @ 2008 08 28, 15:30)

2008 m. Ivyks pasikesinimas i 4 valstybiu vadovus. Indostano pusiasalyje kils neramumai.

2010 m. Prasides 3 pasaulinis karas, per kuri bus panaudotas atominis ir cheminis ginklas.

Na, pamąstykim dėl tų 4 valstybių vadovų... Egiptas, kiek žinau dar kažkuri valstybė nuvertė savąjį, dabar Libija.
Kažkuriam straipsny buvo rašoma, kad Kadafis gali panaudoti cheminį ginklą.
http://www.delfi.lt/...u.d?id=42635823

g.gif blink.gif
Atsakyti
o nuo japonijos radiacija sklinda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2011 03 20, 19:23)
o nuo japonijos radiacija sklinda  biggrin.gif

O va Japonijos atvejo Nostradamas nenumatė biggrin.gif
Aš tai visad buvau priešiškai nusiteikus apie pranašystes, bet va šiandien kažkaip netikėtai perskaičiau ir nejauku pasidarė blush2.gif Net vyrui ausys išūžiau, o kas jei tiesa ir viskas išsipildys?! lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, jus neanalizuokit pranasysciu Nostradamo tiesmukai - juk kai jos buvo rasomos, pasaulis buvo visiskai kitoks ir tai kas tuo metu atrode siaubinga ir nesuprantama - dabar mums gali kelti sypsena. Zodziu siualu atkreipti demesi i laikotarpiu, kulturos ir tt skirtumus, o tada jau ktiom akim paziuret i pranasystes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulia24 @ 2011 03 21, 12:33)
Merginos, jus neanalizuokit pranasysciu Nostradamo tiesmukai - juk kai jos buvo rasomos, pasaulis buvo visiskai kitoks ir tai kas tuo metu atrode siaubinga ir nesuprantama - dabar mums gali kelti  sypsena. Zodziu siualu atkreipti demesi i laikotarpiu,  kulturos ir tt skirtumus, o tada jau ktiom akim paziuret i pranasystes  4u.gif

na bet kažkaip paskaičius jas tikrai neramu, ir sutapimu pagal jo spejimus daug labai, o kad yra panašumu tai yra, tik man kelia nuostaba, kodėl jis viską numatė tik blogai, nieko džiuginančio, vien karai, atomas, ligos vėžys, kataklizmos, na paskaičius ir pamasčius tikrai negera darosi, aš irgi baigiu vyrui prota išūžti, net irverksmas suima, kaip pagalvoji apie save ir savo vaikelį. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne77 @ 2011 03 21, 22:16)
na bet kažkaip paskaičius jas tikrai neramu, ir sutapimu pagal jo spejimus daug labai, o kad yra panašumu tai yra, tik man  kelia nuostaba, kodėl jis viską numatė tik blogai, nieko džiuginančio, vien karai, atomas, ligos vėžys, kataklizmos, na paskaičius ir pamasčius tikrai negera darosi, aš irgi baigiu vyrui prota išūžti, net irverksmas suima, kaip pagalvoji apie save ir savo vaikelį.  doh.gif

Kai žinai, kas vadovauja Žemei, nenuostabu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 21, 23:18)
Kai žinai, kas vadovauja Žemei, nenuostabu... g.gif

jūs apie ką čia, kas vadovauja, matyt kažko nežinau, pasidalinkit prašom g.gif
Atsakyti
mes visi nieko nežinom. Va bitėj plius paskaitykit šio žmogaus dienoraščius. Iš eilės nuo seniausių.. ir rimtai.
Papildyta:
...ups...nuorodą tai užmiršau... biggrin.gif http://www.biteplius...95-=(1111715805
Atsakyti
QUOTE(ugne77 @ 2011 03 21, 23:37)
jūs apie ką čia, kas vadovauja, matyt kažko nežinau, pasidalinkit prašom  g.gif

aha ir man idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2011 03 22, 08:02)
mes visi nieko nežinom. Va bitėj plius paskaitykit šio žmogaus dienoraščius. Iš eilės nuo seniausių.. ir rimtai.
Papildyta:
...ups...nuorodą tai užmiršau... biggrin.gif  http://www.biteplius...95-=(1111715805

Taip, čia trumpai ir aiškiai smile.gif
Yra Gintaro Mikšiūno blogas apie tai. Labai išsamus.
Atsakyti
vaižgante, ar galima paprastam mirtingajam į tą BLOGą patekt?
suradau per feisbuką http://qmagija.blogas.lt
o ten rašo: The content filter has blocked the page that you have requested.
Ar aš ne ten kasu?
zirniukei - o tai tau gal specialiai temą sukurt, perkopijuot viską ir dar paaiškinimus surašyt? Ar mano nuorodos tau nesimato?... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne77 @ 2011 03 22, 00:16)
na bet kažkaip paskaičius jas tikrai neramu, ir sutapimu pagal jo spejimus daug labai, o kad yra panašumu tai yra, tik man  kelia nuostaba, kodėl jis viską numatė tik blogai, nieko džiuginančio, vien karai, atomas, ligos vėžys, kataklizmos, na paskaičius ir pamasčius tikrai negera darosi, aš irgi baigiu vyrui prota išūžti, net irverksmas suima, kaip pagalvoji apie save ir savo vaikelį.  doh.gif

Aha, man irgi panašiai. Vakar vakare ėjau miegot su mintim, kad gali prasidėti karas. Ir taip baisu buvo, ką reiks daryt su metukų laiko dukryte, kaip ją apsaugot ir pan. Ir, išvis, baisu man dėl tos Libijos ir musulmonų..
Papildyta:
QUOTE(Kontaktas @ 2011 03 22, 10:02)
Papildyta:
...ups...nuorodą tai užmiršau... biggrin.gif  http://www.biteplius...95-=(1111715805

Nesuprantu truputį... Čia apie tai, kad yra žmonių, kurie iš tikro yra driežai? biggrin.gif Čia kaip ateiviai kokie iš kosmoso? doh.gif
Na, tokiais dalykais aš tai tikrai netikiu... thumbup.gif
Atsakyti