Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Labai Jums dėkoju 4u.gif - pirmose foto labai mieli deriniai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif

Gal galite ką nors patarti, kokias spalvas rinktis prie raudonmedžio grindų, kaip tik įsirenginėjame namo pirma aukštą ir žinome tik kokios bus grindys ax.gif Bet svetainė kartu su virtuve, todėl net neįsivaizduoju kokias parinkt spalvas sienoms ir baldams blush2.gif Šiaip linkstame prie baltų svetainės baldų, bet kokią daryti virtuvę?
Patarkite prašau ką nors 4u.gif
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rakatanga @ 2009 11 16, 10:57)
Sveikos, mergaitės  smile.gif

Gal galite ką nors patarti, kokias spalvas rinktis prie raudonmedžio grindų, kaip tik įsirenginėjame namo pirma aukštą ir žinome tik kokios bus grindys  ax.gif Bet svetainė kartu su virtuve, todėl net neįsivaizduoju kokias parinkt spalvas sienoms ir baldams  blush2.gif Šiaip linkstame prie baltų svetainės baldų, bet kokią daryti virtuvę?
Patarkite prašau ką nors  4u.gif
AČIŪ  4u.gif

Pas mus kaip tik baldai raudonmedžio. Prie jų puikiai dera balintos kavos spalva ( mūsų sienos, grindys). O pagyvinimui pas mus salotinė. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti, kokius spalvu derinukus rinktis. Daromes remonta, tad viska keiciam, lieka tik zalios spalvos kampas, tad kokios spalvos prie jo tiktu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2009 11 16, 13:40)
Sveikos, gal galite patarti, kokius spalvu derinukus rinktis. Daromes remonta, tad viska keiciam, lieka tik zalios spalvos kampas, tad kokios spalvos prie jo tiktu? 4u.gif

Aš derinukams šitą programą naudojau. Ten ir rekomenduojamos spalvų derinimo paletės yra, ir rezultatą žvilgtelti galima. ax.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif

Norėčiau patarimo. Niekaip nepataikom išsirinkti svetainės dažus. Iš pradžių buvo per daug geltona. Pagal palete išsirinkom spalvas - nudažėm. Dabar per violetinė spalva gavosi, nros pagal paletę spalva visai kitaip atrodo. Šiandien kai apžiūrėjau, bloga pasidarė. Pasiryžau dažyt dar kartą. Tikiuosi trečias kartas neapgaus verysad.gif Tai norėčiau jūsų patarimo, kokia spalva tiktų help.gif
Grindys bus tokios:
user posted image
Kol kas jokių baldų dar neturim. Kadangi virtuvė sujungta kartu su svetaine, tai reikia dar sienų spalvą derinti prie virtuvės baldų. Juos jau užsisakėm, tai spalvos bus venge tamsi ir venge sviesi.
Kol kas manau, kad labiausiai gal tiktų kavos su pienu spalva, šviesesnė tokia, neutrali, kad tiktų visos kitos spalvos, nereikėtų labai sukt galvos dėl baldų derinimo.
Nelabai kas matosi, bet dabar ta violetinė spalva atrodo taip:
user posted image
Žodžiu, help unsure.gif
Atsakyti
dazyciau balta arba latte kava smile.gif tokiom spalvom nudazius, galesi derint spalvas kokias noresi, nes sienos bus visiskai neutralios. bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Tai kad tų venge visokių atspalvių yra, bet kaip supratau bsu rudi atspalviai. O ko išsigandot geltonos? Be baldų atrodo vienaip, o kai sustatai, vaizdas pasikeičia. Jeigu bijot darykit tokias neutralias, latte, balintos kavos. Nors aš asmeniškai sienas daryčiau ryškias arba prie tokios spalvos derinčiau vadinamą fc žalią spalvą ( tokia netikra žalia spalva).
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2009 11 29, 19:37)
dazyciau balta arba latte kava  smile.gif tokiom spalvom nudazius, galesi derint spalvas kokias noresi, nes sienos bus visiskai neutralios. bet cia tik mano nuomone.

QUOTE(Aruna @ 2009 11 30, 09:22)
Tai kad tų venge visokių atspalvių yra, bet kaip supratau bsu rudi atspalviai. O ko išsigandot geltonos? Be baldų atrodo vienaip, o kai sustatai, vaizdas pasikeičia. Jeigu bijot darykit tokias neutralias, latte, balintos kavos. Nors aš asmeniškai sienas daryčiau ryškias arba prie tokios spalvos derinčiau vadinamą fc žalią spalvą ( tokia netikra žalia spalva).

Ačiū už nuomones bigsmile.gif Širdelė linksta prie balintos kavos, kad tik pataikyt išsirinkti.
O ta geltona buvo maždaug tokia:
user posted image
Man per ryški ji pasirodė. Ir vengė spalva manau būtų netikusi (tamsiai ruda). O gal... Bet bijau rizikuoti. Geriau dėsiu kokias neutralias spalvas ir tikrai viskas tiks rolleyes.gif
Atsakyti
Geltoną ryškią aš kitaip įsivaizduoju bigsmile.gif
Man atrodo, kaip tik iš tos baimės ryškios spalvos bandoma neaiškius nedrąsius atspalvius dėt, todėl ir rezultatas blankus.
Atsakyti
Pas mane miegamajame panašios spalvos grindys, lova tamsiai ruda (nežinau spalvos pavadinimo) o sienos ryškiai geltonos, tai labai gražiai viskas atrodo.
Atsakyti
mano namuose vyrauja tokios spalvos:
baldai tamsiai rudi, akcentine siena ryski zalio obuolio spalvos, visos kitos sienos kiausinio luksto spalvos...
silta, jauku, rysku! biggrin.gif
jau taip pabodo kavos latte, persikine ir gelsva spalvos musu lietuviskuose butuose...
Atsakyti